Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Usia']
jaka minka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Hej Kamila
strasznie mnie tu długo nie było przepraszam :oops: wybaczysz mam strasznie duzo zaległosci ale nie mam czasu zbytnio wiec wybacz mi to prosze bardzo sie ciesze ze Lala jest z taba doczytam wszystko jak tylko bede miała mozliwosci.Naprawde bardzo prosze cie o wybaczenie.
PS:nie masz przypadkiem za duzych fotek ??

Mam ale tylko troszeczke :cool3:

[quote name='furciaczek']oj nieprzejmuj sie ludzmi, niewszyscy sa tacy inteligentni jak my :evil_lol:

wyglaskaj Lale odemnie na dobranoc

Lala mowi ze sama ja musisz wyglaskac jak tu bedziesz bo to nie to samo :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:cudowna Lala
A ludźmi się nie przejmuj ;)bo się za szybko dorobisz siwych włosów:razz:

No dzis sie chyba juz dorobilam :angryy: Chyba musze zmienic prace :angryy: A wydawalo mi sie tak pieknie ze jest :cool1:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamila-dog napisał(a):

No dzis sie chyba juz dorobilam :angryy: Chyba musze zmienic prace :angryy: A wydawalo mi sie tak pieknie ze jest :cool1:

a ja znowu wracam do starej pracy od poniedzialku, jest w sumie spoko tylko jechac trzeba strasznie daleko, ale czy ja tu jeszcze do sierpnia wytrzymam to nie wiem:cool1:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Mam ale tylko troszeczke :cool3:

Lala mowi ze sama ja musisz wyglaskac jak tu bedziesz bo to nie to samo :cool3:

oj wyglaskam ja napewno:loveu:

niemow ze musisz zmienic prace, moze to poprostu jeden gorszy dzien?

Posted

Devis&Marta napisał(a):
a ja znowu wracam do starej pracy od poniedzialku, jest w sumie spoko tylko jechac trzeba strasznie daleko, ale czy ja tu jeszcze do sierpnia wytrzymam to nie wiem:cool1:

Ja tez zawsze musialam dojezdzac,teraz na szczescie mam 15min na nogach do pracy :lol: A co ty wogole robisz? :cool3:

furciaczek napisał(a):
oj wyglaskam ja napewno:loveu:

niemow ze musisz zmienic prace, moze to poprostu jeden gorszy dzien?

No zdecydowanie gorszy dzien :placz: I nie zanosi sie na poprawe :shake:

PIKA napisał(a):
Cześć Kamilka :multi:
Jak Wam tam razem? :razz:

Oprocz pracy, bo w tej jak zwykle róznie bywa ;) Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ;)

Nam razem cudnie :loveu: Jutro mam wolne(nareszcie!!!)wiec caly dzien spedze z Lalunia :loveu: Bedzie jakis dluuuuuuuuuuugi spacerek i mnostwo fotek,no chyba ze bedzie lac :angryy:

Posted

furciaczek napisał(a):
juz sie niemoge doczekac jutrzejszych foteczek:loveu:

A ja wogole jutrzejszego dnia i spacerka :loveu:

Devis&Marta napisał(a):
a ja pieski wyprowadzam na spacerki i ich pilnuje i mam nadzieje miec wiecej pracy!:cool3:
a co u Ciebie nie tak? z tego co wiem bylas z pracy zadowolona i mieli tem sklep poszerzac?

No i beda powiekszac ale prace zaczna sie po swietach,jakos w styczniu.A w pracy nie zgadzam sie z kims wiec jest kijowo :cool1:

A wogole to zapomnialam napisac nowine-dzis spalam nie tylko z tz'tem ale i z Lalunia :loveu: Do teraz jestem w szoku :-o ze moj tz sie tak latwo zgodzil :evil_lol: Bo pomysl byl moj ale bylam pewna ze powie NIE,a tu taka niespodzianka :evil_lol: Chyba sie zaczynaja lubic :loveu: Moj tz zaczal dbac o Lale,robi jej obiadki jak jestem w pracy i wyprowadza bez zadnego marudzenia wiec mysle ze sprawia mu to pomalu przyjemnosc :loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
wiedzialam ze twoj TZ zakocha sie w laluni:multi: jak mozna niepolubic tak pieknego stworka:loveu:

No ja nie wiem jak mozna nie polubic ale wiesz jak to jest :roll: Nie kazdy ma takiego swira jak my :evil_lol: Na szczescie poki co wszystko uklada sie jak najlepiej.Ale ja juz z Lala nie spie,no chyba ze zmienimy lozko na 2xwieksze :evil_lol: Jestem tak polamana po dzisiejszej nocy ze szok :razz: A moj tz sie wyspal :cool3: i nie mam pojecia jakim cudem :-o

Posted

furciaczek napisał(a):
hehe a co ja mam powiedziec... dwa psy plus 3 koty :evil_lol:
nio ale przynajmniej cieplutko jest :)

ja wkoncu ide na ten spacer i spadam spac dobranoc i prosze mi Lale wymiziac :loveu:

No ty to juz wogole ale nie zapominaj ze ty jestes mniejsza :eviltong:
A co do tego ciepelka to jak Lala sie z nami polozyla to lezala kolo mnie,z brzegu lozka,ale potem jakos w nocy cos mi sie ubzduralo ze wygodniej bedzie jak Lala bedzie w srodku i sie przenioslam na krawedz lozka.A dzis mi tz mowi ze myslal ze to ja tak fajnie grzeje :evil_lol: ale spojrzal a to Lala :evil_lol: Hihi :diabloti:
Ja tez spadam spac.Lala zaraz bedzie wymiziana :loveu: A ty mi tam Prezesia i Furciaczka wymiziaj :evil_lol:

Posted

WITAJ KAMILA!!!
DOBRZE WAM RAZEM , PRAWDA???
ZACZĘŁAM SZKICOWAĆ LALUNIĘ I POTEM TYLE SIĘ WYDARZYŁO,ŻE NIE ZDĄŻYŁAM SKOŃCZYĆ- WYBACZ I BĄDŹ CIERPLIWA:loveu:
DZIĘKUJĘ ZA GRATKI DLA ŻMIŁECZKI I POZDRAWIAM!!!

Posted

ojejj gdzieś mi sie zawieruszyła Wasza galeryjka a tu tyle się działo :multi: cudownie że wreszcie jesteście razem :laola: strasznie się cieszę i podziwiam za upór i determinację w ściągnięciu Lali do siebie!!! wiele ludzi powinno brać z Ciebie przykład :Rose:

Lala jest śliczna :multi:

Posted

[quote name='samograj']

WITAJ KAMILA!!!

DOBRZE WAM RAZEM , PRAWDA???
ZACZĘŁAM SZKICOWAĆ LALUNIĘ I POTEM TYLE SIĘ WYDARZYŁO,ŻE NIE ZDĄŻYŁAM SKOŃCZYĆ- WYBACZ I BĄDŹ CIERPLIWA:loveu:

DZIĘKUJĘ ZA GRATKI DLA ŻMIŁECZKI I POZDRAWIAM!!!

Alez ja nie ponaglam,w sumie to myslalam ze zapomnialas :oops:

[quote name='malawaszka']ojejj gdzieś mi sie zawieruszyła Wasza galeryjka a tu tyle się działo :multi: cudownie że wreszcie jesteście razem :laola: strasznie się cieszę i podziwiam za upór i determinację w ściągnięciu Lali do siebie!!! wiele ludzi powinno brać z Ciebie przykład :Rose:

Tez tak sadze,bo jednak sporo osob wyjedza za granice i z tego co mi sie wydaje malo kto zabiera psiaka ze soba :shake: Wiem ze u mnie wszystko trwalo bardzo dlugo ale teraz jestesmy juz razem i tylko to sie liczy :multi:

[quote name='haska_12']Jest tak śliczna, że prosimy o nowe fotki :multi: :cool1: :multi:

Juz sa :multi:

[quote name='Usia']witam :):):):):)

Ja rowniez witam :cool3:

Foteczki z wczoraj.Lala zajada peniska(smierdzi to to jak nie powiem co ale jak smakuje ...:evil_lol: )

A tu moja kluseczka sobie spi

Posted

Dziekuje :lol: Jeszcze tylko musze skoczyc do sklepu po cos dla Lali na obiadek i odkurzyc mieszkanie(skad tyle tej siersci sie nazbieralo? ;) )
i lecimy :multi:

Posted

Dziekujemy :lol:
Juz pierwsza dostawa foteczek jest :lol:

Przeganiamy golabki :evil_lol:

Patyczek :cool3:

Moj zajaczek :loveu:

Z nowo poznanymi psiaczkami :lol:

cdn ;)

Posted

[quote name='furciaczek']hehe patyczek i zajaczek rewelacja:loveu:
i widze ze na brak psiego towazystwa nienazeka:)
a ten park to gdzies blisko ciebie?

Bardzo bliziutko :lol: Jakies 10min na nogach :lol: No sama sie zdziwilam ile tam psiego towarzystwa bylo,a jeszcze nie wkleilam wszystkich foteczek :cool3:
Mam tu takie cus i sie zastanawiam czy to nie jest cc przypadkiem.Ma 4 miesiace i biegal tak jak Furcia tzn krecil slodko dupcia :evil_lol: :loveu: Tylko ze problem z oczkiem mial :-(

Portreciki :lol:

I takie tam :lol: