Kamila Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Usia'] jaka minka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hej Kamila strasznie mnie tu długo nie było przepraszam :oops: wybaczysz mam strasznie duzo zaległosci ale nie mam czasu zbytnio wiec wybacz mi to prosze bardzo sie ciesze ze Lala jest z taba doczytam wszystko jak tylko bede miała mozliwosci.Naprawde bardzo prosze cie o wybaczenie. PS:nie masz przypadkiem za duzych fotek ?? Mam ale tylko troszeczke :cool3: [quote name='furciaczek']oj nieprzejmuj sie ludzmi, niewszyscy sa tacy inteligentni jak my :evil_lol: wyglaskaj Lale odemnie na dobranoc Lala mowi ze sama ja musisz wyglaskac jak tu bedziesz bo to nie to samo :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:cudowna Lala A ludźmi się nie przejmuj ;)bo się za szybko dorobisz siwych włosów:razz: No dzis sie chyba juz dorobilam :angryy: Chyba musze zmienic prace :angryy: A wydawalo mi sie tak pieknie ze jest :cool1: Quote
Devis&Marta Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 kamila-dog napisał(a): No dzis sie chyba juz dorobilam :angryy: Chyba musze zmienic prace :angryy: A wydawalo mi sie tak pieknie ze jest :cool1: a ja znowu wracam do starej pracy od poniedzialku, jest w sumie spoko tylko jechac trzeba strasznie daleko, ale czy ja tu jeszcze do sierpnia wytrzymam to nie wiem:cool1: Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 kamila-dog napisał(a):Mam ale tylko troszeczke :cool3: Lala mowi ze sama ja musisz wyglaskac jak tu bedziesz bo to nie to samo :cool3: No dzis sie chyba juz dorobilam :angryy: Chyba musze zmienic prace :angryy: A wydawalo mi sie tak pieknie ze jest :cool1: oj wyglaskam ja napewno:loveu: niemow ze musisz zmienic prace, moze to poprostu jeden gorszy dzien? Quote
PIKA Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cześć Kamilka :multi: Jak Wam tam razem? :razz: Oprocz pracy, bo w tej jak zwykle róznie bywa ;) Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ;) Quote
Kamila Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Devis&Marta napisał(a):a ja znowu wracam do starej pracy od poniedzialku, jest w sumie spoko tylko jechac trzeba strasznie daleko, ale czy ja tu jeszcze do sierpnia wytrzymam to nie wiem:cool1: Ja tez zawsze musialam dojezdzac,teraz na szczescie mam 15min na nogach do pracy :lol: A co ty wogole robisz? :cool3: furciaczek napisał(a):oj wyglaskam ja napewno:loveu: niemow ze musisz zmienic prace, moze to poprostu jeden gorszy dzien? No zdecydowanie gorszy dzien :placz: I nie zanosi sie na poprawe :shake: PIKA napisał(a):Cześć Kamilka :multi: Jak Wam tam razem? :razz: Oprocz pracy, bo w tej jak zwykle róznie bywa ;) Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ;) Nam razem cudnie :loveu: Jutro mam wolne(nareszcie!!!)wiec caly dzien spedze z Lalunia :loveu: Bedzie jakis dluuuuuuuuuuugi spacerek i mnostwo fotek,no chyba ze bedzie lac :angryy: Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 juz sie niemoge doczekac jutrzejszych foteczek:loveu: Quote
Devis&Marta Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 a ja pieski wyprowadzam na spacerki i ich pilnuje i mam nadzieje miec wiecej pracy!:cool3: a co u Ciebie nie tak? z tego co wiem bylas z pracy zadowolona i mieli tem sklep poszerzac? Quote
Kamila Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 furciaczek napisał(a):juz sie niemoge doczekac jutrzejszych foteczek:loveu: A ja wogole jutrzejszego dnia i spacerka :loveu: Devis&Marta napisał(a):a ja pieski wyprowadzam na spacerki i ich pilnuje i mam nadzieje miec wiecej pracy!:cool3: a co u Ciebie nie tak? z tego co wiem bylas z pracy zadowolona i mieli tem sklep poszerzac? No i beda powiekszac ale prace zaczna sie po swietach,jakos w styczniu.A w pracy nie zgadzam sie z kims wiec jest kijowo :cool1: A wogole to zapomnialam napisac nowine-dzis spalam nie tylko z tz'tem ale i z Lalunia :loveu: Do teraz jestem w szoku :-o ze moj tz sie tak latwo zgodzil :evil_lol: Bo pomysl byl moj ale bylam pewna ze powie NIE,a tu taka niespodzianka :evil_lol: Chyba sie zaczynaja lubic :loveu: Moj tz zaczal dbac o Lale,robi jej obiadki jak jestem w pracy i wyprowadza bez zadnego marudzenia wiec mysle ze sprawia mu to pomalu przyjemnosc :loveu: Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 wiedzialam ze twoj TZ zakocha sie w laluni:multi: jak mozna niepolubic tak pieknego stworka:loveu: Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 furciaczek napisał(a):wiedzialam ze twoj TZ zakocha sie w laluni:multi: jak mozna niepolubic tak pieknego stworka:loveu: No ja nie wiem jak mozna nie polubic ale wiesz jak to jest :roll: Nie kazdy ma takiego swira jak my :evil_lol: Na szczescie poki co wszystko uklada sie jak najlepiej.Ale ja juz z Lala nie spie,no chyba ze zmienimy lozko na 2xwieksze :evil_lol: Jestem tak polamana po dzisiejszej nocy ze szok :razz: A moj tz sie wyspal :cool3: i nie mam pojecia jakim cudem :-o Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 hehe a co ja mam powiedziec... dwa psy plus 3 koty :evil_lol: nio ale przynajmniej cieplutko jest :) ja wkoncu ide na ten spacer i spadam spac dobranoc i prosze mi Lale wymiziac :loveu: Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 furciaczek napisał(a):hehe a co ja mam powiedziec... dwa psy plus 3 koty :evil_lol: nio ale przynajmniej cieplutko jest :) ja wkoncu ide na ten spacer i spadam spac dobranoc i prosze mi Lale wymiziac :loveu: No ty to juz wogole ale nie zapominaj ze ty jestes mniejsza :eviltong: A co do tego ciepelka to jak Lala sie z nami polozyla to lezala kolo mnie,z brzegu lozka,ale potem jakos w nocy cos mi sie ubzduralo ze wygodniej bedzie jak Lala bedzie w srodku i sie przenioslam na krawedz lozka.A dzis mi tz mowi ze myslal ze to ja tak fajnie grzeje :evil_lol: ale spojrzal a to Lala :evil_lol: Hihi :diabloti: Ja tez spadam spac.Lala zaraz bedzie wymiziana :loveu: A ty mi tam Prezesia i Furciaczka wymiziaj :evil_lol: Quote
samograj Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 WITAJ KAMILA!!! DOBRZE WAM RAZEM , PRAWDA??? ZACZĘŁAM SZKICOWAĆ LALUNIĘ I POTEM TYLE SIĘ WYDARZYŁO,ŻE NIE ZDĄŻYŁAM SKOŃCZYĆ- WYBACZ I BĄDŹ CIERPLIWA:loveu: DZIĘKUJĘ ZA GRATKI DLA ŻMIŁECZKI I POZDRAWIAM!!! Quote
malawaszka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ojejj gdzieś mi sie zawieruszyła Wasza galeryjka a tu tyle się działo :multi: cudownie że wreszcie jesteście razem :laola: strasznie się cieszę i podziwiam za upór i determinację w ściągnięciu Lali do siebie!!! wiele ludzi powinno brać z Ciebie przykład :Rose: Lala jest śliczna :multi: Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 malawaszka napisał(a): Lala jest śliczna :multi: Jest tak śliczna, że prosimy o nowe fotki :multi: :cool1: :multi: Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='samograj']WITAJ KAMILA!!! DOBRZE WAM RAZEM , PRAWDA??? ZACZĘŁAM SZKICOWAĆ LALUNIĘ I POTEM TYLE SIĘ WYDARZYŁO,ŻE NIE ZDĄŻYŁAM SKOŃCZYĆ- WYBACZ I BĄDŹ CIERPLIWA:loveu: DZIĘKUJĘ ZA GRATKI DLA ŻMIŁECZKI I POZDRAWIAM!!! Alez ja nie ponaglam,w sumie to myslalam ze zapomnialas :oops: [quote name='malawaszka']ojejj gdzieś mi sie zawieruszyła Wasza galeryjka a tu tyle się działo :multi: cudownie że wreszcie jesteście razem :laola: strasznie się cieszę i podziwiam za upór i determinację w ściągnięciu Lali do siebie!!! wiele ludzi powinno brać z Ciebie przykład :Rose: Tez tak sadze,bo jednak sporo osob wyjedza za granice i z tego co mi sie wydaje malo kto zabiera psiaka ze soba :shake: Wiem ze u mnie wszystko trwalo bardzo dlugo ale teraz jestesmy juz razem i tylko to sie liczy :multi: [quote name='haska_12']Jest tak śliczna, że prosimy o nowe fotki :multi: :cool1: :multi: Juz sa :multi: [quote name='Usia']witam :):):):):) Ja rowniez witam :cool3: Foteczki z wczoraj.Lala zajada peniska(smierdzi to to jak nie powiem co ale jak smakuje ...:evil_lol: ) A tu moja kluseczka sobie spi Quote
Usia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Kamila ona sliczna tu jest, jak mozna nie kochac tej cudownej mordki :loveu: a jak jej sie ładnie sierc błyszczy :crazyeye: :crazyeye: :p :p Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Dziekuje :loveu: Ja zaraz spadam na dluuuuuugi spacerek.Pogoda jest supre,tzn zimno ale slonko swieci wiec fotki powinny wyjsc ladne :lol: Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 witam:multi: ale gosci masz :) Laluni:multi: e jakzwykle swietnie na fotkach wyszla:loveu: zycze udanego spaceerku Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Dziekuje :lol: Jeszcze tylko musze skoczyc do sklepu po cos dla Lali na obiadek i odkurzyc mieszkanie(skad tyle tej siersci sie nazbieralo? ;) ) i lecimy :multi: Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Dziekujemy :lol: Juz pierwsza dostawa foteczek jest :lol: Przeganiamy golabki :evil_lol: Patyczek :cool3: Moj zajaczek :loveu: Z nowo poznanymi psiaczkami :lol: cdn ;) Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 hehe patyczek i zajaczek rewelacja:loveu: i widze ze na brak psiego towazystwa nienazeka:) a ten park to gdzies blisko ciebie? Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='furciaczek']hehe patyczek i zajaczek rewelacja:loveu: i widze ze na brak psiego towazystwa nienazeka:) a ten park to gdzies blisko ciebie? Bardzo bliziutko :lol: Jakies 10min na nogach :lol: No sama sie zdziwilam ile tam psiego towarzystwa bylo,a jeszcze nie wkleilam wszystkich foteczek :cool3: Mam tu takie cus i sie zastanawiam czy to nie jest cc przypadkiem.Ma 4 miesiace i biegal tak jak Furcia tzn krecil slodko dupcia :evil_lol: :loveu: Tylko ze problem z oczkiem mial :-( Portreciki :lol: I takie tam :lol: Quote
Recommended Posts