Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: noo pięknie oddaje aporcik :lol:

Oddaje,oddaje tylko sie trzeba nie zle napocic :evil_lol:
Ogolnie uwazam ze jak na doga to aport idzie jej swietnie i wogole ma swira na punkcie pileczki :p

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kamila-dog']Lalunia sie przypomina :lol: Tutaj cwiczylysmy aport w parku chorzowskim ;)

Na tych zdjęciach niektórych wygląda troche podobnie do labradora :grin:grin: :loveu::loveu::loveu:

Posted

Juszes napisał(a):
Na tych zdjęciach niektórych wygląda troche podobnie do labradora :grin:grin: :loveu::loveu::loveu:

Jak byla szczeniaczkiem to mnostwo ludzi mylilo ja z labradorem choc wogole nie byla do niego podobna,no moze kolor ten sam :eviltong:
A teraz? Jak sie przyjzalam tym fotkom to faktycznie masz racje :-o ale tylko na fotkach ;)

Posted

kamila-dog napisał(a):
Jak byla szczeniaczkiem to mnostwo ludzi mylilo ja z labradorem choc wogole nie byla do niego podobna,no moze kolor ten sam :eviltong:
A teraz? Jak sie przyjzalam tym fotkom to faktycznie masz racje :-o ale tylko na fotkach ;)

E tam, gdzi ewy tego labka widzicie????:crazyeye: :mad:

Posted

Bardotka napisał(a):
Oj mamuśka, mamuśka masz rację:evil_lol: :loveu:

Ja wiem wiem ze mam racje :multi: ,i chyba kazdy wlasciciel tej rasy powie to samo :cool3:

Posted

PIKA napisał(a):
nie ważne co widza, ważne jaki ma charakter :razz:

Eee,charakter...:roll: Typowo dozi jak sie lasi do mnie,nadstawia dupke i nic tylko ja piescic i smyrac :lol: Ale czasem ... :mad: jest typowo nie dozia ze tak powiem,lubi poszczekac i obszczekac ale to wszystko wynika niestety ze strachu :placz: Ale pracujemy nad tym jak jestesmy razem i napewno sobie ze wszystkim poradzimy bo na dogomani jest wielu doradcow :diabloti:

Posted

Juszes napisał(a):

Chyba dlatego, że piłę nosi :diabloti: .

kamila-dog napisał(a):
Eee,charakter...:roll: Typowo dozi jak sie lasi do mnie,nadstawia dupke i nic tylko ja piescic i smyrac :lol: Ale czasem ... :mad: jest typowo nie dozia ze tak powiem,lubi poszczekac i obszczekac ale to wszystko wynika niestety ze strachu :placz: Ale pracujemy nad tym jak jestesmy razem i napewno sobie ze wszystkim poradzimy bo na dogomani jest wielu doradcow :diabloti:

Moja poprzednia dożka... prawie dożka, też miała ten problem. Niestety tak było do końca życia, a zaczeło się nasilać po pierwszej ciąży urojonej. Po sterylizacj fobie nieco ucichły, ale zawsze była tchórzykiem :roll: .

Posted

simbik napisał(a):

Moja poprzednia dożka... prawie dożka, też miała ten problem. Niestety tak było do końca życia, a zaczeło się nasilać po pierwszej ciąży urojonej. Po sterylizacj fobie nieco ucichły, ale zawsze była tchórzykiem :roll: .

No niestety im dzieciak jest starszy, tym ciężej jest go przekonać, że świat nie jest taki straszny jakim się wydaje:razz:

Posted

simbik napisał(a):

Lala tez ma urojona po kazdej cieczce :oops: dlatego ja juz mysle o sterylizacji tylko chce byc wtedy z nia wiec poki co jest to trudne :roll:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Jak bym byla w Polsce to nie widze problemu :lol: Chyba sie bede musiala wybrac ;)

wskoczw tania linię i wpadnij na weekendzik :razz:

Posted

PIKA napisał(a):
wskoczw tania linię i wpadnij na weekendzik :razz:

Hehe,tania linia nie jest wcale taka tania ;)
Ale...,mysle nad powrotem do pl :cool1:
I wlasnie przegladam ogloszenia o prace we Wrocku i ...:angryy: i nic nie widze,ehh...
No ale zobaczymy :lol:

Posted

nomu napisał(a):
A może wziąść psiunie do siebie do Londynu? Widać tam wogóle ludzi spacerującymi z psami?

I to wiele :evil_lol: A Lala moze tu przyjechac,ma wszystkie papiery zalatwione tylko ja sie wacham czy lepiej ja tu sprowadzic czy lepiej wracac do Polski :roll: I naprawde nie wiem :cool1:

Posted

kamila-dog napisał(a):
I to wiele :evil_lol: A Lala moze tu przyjechac,ma wszystkie papiery zalatwione tylko ja sie wacham czy lepiej ja tu sprowadzic czy lepiej wracac do Polski :roll: I naprawde nie wiem :cool1:

a gdzie bdziecie mieli lepsze warunki bytowe? :razz:

Posted

PIKA napisał(a):
a gdzie bdziecie mieli lepsze warunki bytowe? :razz:

No zdaje mi sie ze tutaj czyli w Londynie,bo wlasnie tu mam prace a to jest najwazniejsze.W Polsce ciezko by mi bylo utrzymac siebie i psa bo wszyscy wiemy jakie sa tam zarobki :angryy: Ale z drugiej strony tesknie za rodzina i przyjaciolmi i mysle ze powinnam sprobowac...:roll: Oj,sama juz nie wiem ale przeciez jakos to bedzie :cool1:

Posted

No to jestem.... Dopiero teraz choć Lalę wirtualnie znam od dawna. :p
Tak to już chyba jest, że te duże psy coś w sobie mają. Ja też mam bezpapierowca, ale to nie była kwestia nieświadomości tylko jak zobaczyłam małą pobitą i zagłodzoną prawie na smierć kupkę nieszczęścia to co miałam robić? Wzięłam...
No i bakcyl został połknięty--- rottweilery już na zawsze!!!:loveu: :loveu: :loveu: