Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich w galerii mojego najukochanszego skarba-Lali :multi:
Nareszcie znalazlam czas by sie za nia zabrac,tj za galerie ;) .Lala skonczyla 31 lipca 4 latka.Kupilam ja w Czestochowie,koles mial 2 suczki na jakichs tam dzialkach i tak sobie je rozmnazal,pewnie do dzis to robi :angryy: Ja niestety bylam wtedy kompletnym laikiem...:oops: Wiedzialam ze sa hodowle itd ale wiedzialam tez ze nie stac mnie na kupno psa za 3tys i wogole.No krotko mowiac bylam glupia i tyle.Teraz wiem ze moj nastepny pies bedzie z hodowli i to nawet wiem z jakiej :lol: Albo jakis dozek schroniskowy.
A teraz kilka zdjec,praktycznie wszystkie sa z wakacji z sierpnia tego roku.Najpierw sama Lala :loveu:

A teraz spotkanie z buldozkiem(swoja droga to nie wiedzialam ze buldozki sa takie zywiolowe :-o )

c.d.n.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śłiczna :loveu: :loveu: :loveu:
Co do buldożków, kiedyś Amy tak bawiła sie z buldożką, że ledwo co obie oddychały.. chodniki w przedpokoju u sąsiadki dosłownie latały w powietrzu ;)

Posted

Korenia napisał(a):
Śłiczna :loveu: :loveu: :loveu:
Co do buldożków, kiedyś Amy tak bawiła sie z buldożką, że ledwo co obie oddychały.. chodniki w przedpokoju u sąsiadki dosłownie latały w powietrzu ;)

Dziekuje :loveu:
No ja to myslalam ze buldozki to sa takie spokojne i stateczne ale ten poprostu nie dal sie nawet pozadnie sfotografowac :evil_lol: caly czas latal i sie do Lali zalecal bo wlasnie jej sie cieczka konczyla ;)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Buldożek równiez śliczny, A Lalunia - piękna. Ja bym prosiła jeszcze fotke pysia Laluni. :lol:

Juz sie robi :lol: A buldozek faktycznie byl fantastyczny :evil_lol:

Posted

[quote name='Korenia']
Jakie widoczki :razz: :D
Zapraszamy do nas :)

No widoczki super,kocham nasze polskie gory,a ta fotka byla akurat w Ustroniu robiona.
Korenia wpadne do was jak tylko znajde chwilke,obiecuje.

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Lala pokazuje jęzorek. :evil_lol: :evil_lol:

Ślicznie z Pańcią wygląda. :p

Zdaje sie ze jakies latajace paskudztwo starala sie zlapac :evil_lol:
Dziekujemy za komentarze :loveu:

Posted

Tutaj nasi mali bohaterzy biegli by obszczekac worek :evil_lol:

Jednak gdy worek sie poruszyl...

I w nogi

I nagroda za to 'bohaterstwo' ;)

Oj,te nasze psy obronne... :p