Kamila Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Witam wszystkich w galerii mojego najukochanszego skarba-Lali :multi: Nareszcie znalazlam czas by sie za nia zabrac,tj za galerie ;) .Lala skonczyla 31 lipca 4 latka.Kupilam ja w Czestochowie,koles mial 2 suczki na jakichs tam dzialkach i tak sobie je rozmnazal,pewnie do dzis to robi :angryy: Ja niestety bylam wtedy kompletnym laikiem...:oops: Wiedzialam ze sa hodowle itd ale wiedzialam tez ze nie stac mnie na kupno psa za 3tys i wogole.No krotko mowiac bylam glupia i tyle.Teraz wiem ze moj nastepny pies bedzie z hodowli i to nawet wiem z jakiej :lol: Albo jakis dozek schroniskowy. A teraz kilka zdjec,praktycznie wszystkie sa z wakacji z sierpnia tego roku.Najpierw sama Lala :loveu: A teraz spotkanie z buldozkiem(swoja droga to nie wiedzialam ze buldozki sa takie zywiolowe :-o ) c.d.n. Quote
Korenia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Śłiczna :loveu: :loveu: :loveu: Co do buldożków, kiedyś Amy tak bawiła sie z buldożką, że ledwo co obie oddychały.. chodniki w przedpokoju u sąsiadki dosłownie latały w powietrzu ;) Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Kurcze,chyba wyszlo mi tu wiecej buldozka niz Lali ale zaraz to naprawimy,bo w sumie mam chyba ze 300 zdjec :evil_lol: Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Korenia napisał(a):Śłiczna :loveu: :loveu: :loveu: Co do buldożków, kiedyś Amy tak bawiła sie z buldożką, że ledwo co obie oddychały.. chodniki w przedpokoju u sąsiadki dosłownie latały w powietrzu ;) Dziekuje :loveu: No ja to myslalam ze buldozki to sa takie spokojne i stateczne ale ten poprostu nie dal sie nawet pozadnie sfotografowac :evil_lol: caly czas latal i sie do Lali zalecal bo wlasnie jej sie cieczka konczyla ;) Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Jaka piękna Lala :loveu: :loveu: Bardzo dziekuje,zaraz ciag dalszy zdjec :lol: Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 C.d. sesji z buldozkiem :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Buldożek równiez śliczny, A Lalunia - piękna. Ja bym prosiła jeszcze fotke pysia Laluni. :lol: Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Wiekszosc fotek jest z Wisly,Szczyrku i Zywca bo tam bylam z Lala,moja przyjaciolka i jej owczarkiem Kasem na wakacjach.A bylo... poprostu cudnie :loveu: Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Buldożek równiez śliczny, A Lalunia - piękna. Ja bym prosiła jeszcze fotke pysia Laluni. :lol: Juz sie robi :lol: A buldozek faktycznie byl fantastyczny :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 A teraz troche Kazika-tak na niego mowimy a Kazik tak naprawde nazywa sie Kas Z Nad Strumyka :evil_lol: Quote
Korenia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Jakie widoczki :razz: :D Zapraszamy do nas :) Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Lala pokazuje jęzorek. :evil_lol: :evil_lol: Ślicznie z Pańcią wygląda. :p Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Korenia'] Jakie widoczki :razz: :D Zapraszamy do nas :) No widoczki super,kocham nasze polskie gory,a ta fotka byla akurat w Ustroniu robiona. Korenia wpadne do was jak tylko znajde chwilke,obiecuje. Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Lala pokazuje jęzorek. :evil_lol: :evil_lol: Ślicznie z Pańcią wygląda. :p Zdaje sie ze jakies latajace paskudztwo starala sie zlapac :evil_lol: Dziekujemy za komentarze :loveu: Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 A teraz kilka zdjec z Wisly-nad Wisla :lol: Lala bardzo starala sie nie pomoczyc :cool3: Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Tutaj nasi mali bohaterzy biegli by obszczekac worek :evil_lol: Jednak gdy worek sie poruszyl... I w nogi I nagroda za to 'bohaterstwo' ;) Oj,te nasze psy obronne... :p Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 To jeszcze kilka zblizen :lol: Quote
Pushli Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Mmm. Widoki niesamowite - uwielbiam góry , a Lala ukryta w trawie ... cuudo :loveu: Z niecierpliwoscia czekam na kolejne zdjecia :D Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Cos dla kociarzy-koty mojej kuzynki w bardzo ciekawej pozycji :roll: tak sobie oto spaly :lol: Quote
Kamila Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Jeszcze kilka fotek Kazika,ktory jak tylko byla mozliwosc siedzial w wodzie :evil_lol: Za to Lala po wodzie chodzila tak :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Lalunia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts