Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja narazie nie mam szans się spotkać :( niedawno byłam w Krakoffie, ale to było z zaskoczenia i nie miałam czasu się jakoś umówić :diabloti:

Posted

ja niestety albo i stety studjuje i wieczorami siedze na uczelni i załatwiam zaliczenia, bo to sesja, a teraz jeszcze w weekendy puki snieg na stokach, jezdze co weekend na narty i weekendy mam zaplanowane az do wystawy w Katowicach jak sie dostaniemy, a po wystawie zaraz na 2 tyg jade na oboz na narty, :D może jak bedzie jakoś cieplej to sie wiecej osob zbierze :)

Posted

efra-husky napisał(a):
Szkoda, że wybieracie takie godziny na spacerki :-( Ja z moimi suniami bardzo chętnie spotkała bym się z Wami na jakimś spacerku, ale w tygodniu niestety pracuję conajmniej do 16-tej :/

no widzisz...a ja jeśli już jade do Krakowa to o 16-tej wyjezdzam z tamtąd...:roll:

Posted

[quote name='efra-husky']Szkoda, że wybieracie takie godziny na spacerki :( Ja z moimi suniami bardzo chętnie spotkała bym się z Wami na jakimś spacerku, ale w tygodniu niestety pracuję conajmniej do 16-tej :/
Dla mnie za to idealnie, bo ja np. w czw mam w hittdogu szkolenie o 17:30 takze kolo 18:00 na bloniach bym sie bardzo chetnie spotkala :)
A duze masz te wilki swoje? Jak one do szczeniakow, bo moj ma nieskonczone 4 m-ce :lol: Moj sie lubi bawic z doroslymi psami, zwlaszcza tymi wiekszymi (takiego "bloniowego" malamuta zaczepia zawsze :evil_lol:) ale one nie zawsze lubia z nim :-(

może jak bedzie jakoś cieplej to sie wiecej osob zbierze :smile:
to napewno :) duzo psiakow lubi zime, niestety duzo wlascicieli nie :D
ach.. te blotniste łapki poodbijane na spodniach i kurtkach, pogryzione rekawiczki, odmrozone palce u stop... :loveu: :D:D

Posted

Sugarr moje wilki zbyt duże nie są, może ci to potwierdzić BORA ;)
Jedna ma skończone dwa lata i jest bardzo rozważna, bo jeśli szczeniak nie chce się bawić to ona odchodzi i zajmuje się sama sobą. Druga sunia ma teraz prawie 8 miesięcy i jak przystało na wyrośniętego szczeniaka jeszcze jest zdrowo poszczelona :evil_lol: cały czas by się bawiła :p

Posted

Nooo :cool3: W Rzeszowie na wystawie moje dwie gwiazdeczki siedziały w klatce ;) ale jak to na wystawie nie było czasu na zapoznawanie się z psiakami ;) Moniki małe cudo też widziałam tylko przez klatkę i na finałach :p

To mój nowy mały potworek :p

Posted

jak to się nie chwaliłam ;) Chwaliłam się już dawno temu bo mała mieszka już z nami 5 miesięcy :eviltong:
W Rzeszowie poszło nam ogólnie średnio - mała dostała ocenę obiecującą, ale w ogóle ta niedziela była dla mnie wyjątkowo pechowym dniem :shake:

Marta ty też musisz postarać się o jakieś nowe baby :cool3:

Posted

widocznie przoczyłam- co Cie oczywiscie nie tłumaczy hihi :evil_lol:
na nastepnych napewno bedzie lepiej.

o jakas nowosc u nas musze sie postarac- mam nadzieje ze w tym roku- inaczej zwariuje :placz::diabloti:

Posted

pewnie, że będzie lepiej :cool3: tym bardziej, że mała to ViceBIS Puppy z Wilna i Best Puppy z Trencina :eviltong:

A jak będziesz chciała się poprzytulać to daj znać ;) Wezmę mojego małego przytulańca :razz: na jakiś spacerek

Posted

o no to pieknie! gratki wielkie!!! :loveu: czyli wynika z tego ze miala zły dzien w niedziele.

Spotkac na spacerku musimy sie KONIECZNIE! z tym ze najwczesniej za 3 tygodnie bo wczoraj Kiwi mnie uszczesliwiła i dostała cieczke :diabloti:

Posted

efra-husky! to musimy sie spotkac :) takie slicznosci musze poznac, a im bardziej ten dzieciak Twoj szalony tym lepiej, bo moj sie WRESZCIE pozadnie wybiega! ostatnio sie 'zgral' z pewnym goldenem to go kudlacz olal po 10 minutach i do starszakow pobiegl!! :D

Posted

Witam wszystkich ja bym sie chętnie spotkała(mam ONka-psa). Mi niesety ten weekend odpada: w sobote remont,a w niedzile o 9 szkolenie i wystawa fredek:-( Jak by było jakies spotkanie i mogłabym was poznac to piszcie na moje gg(7259032):lol:

Pozdrawiamy Karolina & Sony

Posted

BORA może i udało by mi się przedrzeć przez miasto w godzinę tylko powiedz mi proszę czy jest tam gdzie zaparkować? :roll: Jakbym chciała iść na nogach z dziewczynami to nie wiem czy na 19-tą byśmy doszły :shake:

Posted

efra-husky napisał(a):
BORA może i udało by mi się przedrzeć przez miasto w godzinę tylko powiedz mi proszę czy jest tam gdzie zaparkować? :roll: Jakbym chciała iść na nogach z dziewczynami to nie wiem czy na 19-tą byśmy doszły :shake:

Pewnie, że jest :lol: Tam jest dużo miejsca do parkowania. Nawet w sobotę czy niedzielę jak jest dużo ludzi to miejsce się znajdzie, a w środku tygodnia wieczorem to na pewno :lol:
To błonia dzisiaj 18 ;) sugarr odezwij się. Jakbym wam nie pasowało to piszcie, żebym tam sama po ciemku nie łaziła :eviltong:

Posted

Dziewczyny a powiedzcie mi ile spod Wawelu idzie się na Błonia :roll: Bo coś mi się wydaje, że chyba jednak szybciej dojdę na Błonia na nogach niż dojadę samochodem, bo po 17-tej są straszliwe korki :shake: