sugarr Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hmmm to moze umowmy sie ze jak bedzie bardzo zla pogoda to nie idziemy? Tzn Bora pisala ze I TAK bedzie tam z Tora, ale chyba jak bedzie lalo to nie? Ja moge przyjsc jak cos tam pokropi, ale jak leje to dziekuje ;) wole go wyhasac przed domkiem, stojac sobie na chodniku Czeeeemu nas tak malo? Moze ktos jeszcze sie zdecyduje :D Quote
BORA Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Na razie nie pada :lol: Ja już byłam na Błoniach w różną pogodę :evil_lol: Raz to nawet byłam tam zupełnie sama :-D No co ja poradzę, że Tora uwielbia tam być, ja zresztą też ;) sugarr mam nadzieję, że rano byliście na krótszym spacerku? :cool3: Anashar moja się nie da pogryźć, ani złapać :evil_lol: zobaczysz jak ona szybko spierdziela :grins: Quote
sugarr Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A moj DA sie pogryzc :D Rano bylismy na 15 minut on mi sam polecial do domu :D Zimno jest, ale nie pada, wiec ja bede. Efektem bylo pozniejsze... Pozadne zalatwienie sie w domu Quote
BORA Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Anashar napisał(a):Zaraz będą foteczki :D:D:D Fajnie, może Twoje jakoś lepiej wyszły, bo moje takie sobie, zaraz chyba też się zabiorę za zmniejszanie :lol: Quote
Anashar Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wszystkie zdjęcia dostępne tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37895 A tutaj 3 na zachęte :) Quote
efra-husky Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 widzę, że spacerek choć w ograniczonym gronie się udał :multi: Superowe zdjęcia i mam nadzieję, ze jak moim dziewczynom pokończą się cieczki uda się zorganizować jakieś następne spotkanko :razz: Quote
sugarr Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hehe na mnie napewno mozesz liczyc, mysle ze na BORE tez, a reszte sie jakos namowi :D Quote
BORA Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Tak na mnie można liczyć :lol: Zapraszam jakiegoś pieska z nadmiarem energii, najchętniej z ADHD :evil_lol: żeby się nawzajem z moja Torą zamęczył :diabloti: Quote
efra-husky Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 BORA moja mała tak się zachowuje ;) Jakby ADHD miała, bo Efra to spokojny psiaczek (ale to wiesz ;) ) Miło by było się spotkać :p Quote
BORA Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No tak Efra stanowczo za spokojna jak dla Tory :evil_lol: A małą chętnie poznam, bo nie miałam okazji ;) Pewnie, że miło się tak spotkać. W lutym to może bym już po sesji była :multi: Quote
efra-husky Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 w lutym bardzo chętnie tyle, że od razu mogę powiedzieć że 4-go jedziemy na wystawę do Rzeszowa więc pierwszy weekend lutego odpada. Resztę lutego mamy wolne i spokojnie możemy się wstawić na wspólny spacerek :p Mała teraz ma 6 miesięcy i jest zupełnym przeciwieństwem Efry. Wszędzie jej pełno i ciągle w ruchu (jakby moterek w tyłeczku miała :evil_lol: ). Na pewno Torze przypadnie do gustu ;) Quote
dolika Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Witamy wszystkich Krakusów i ich czworonogi :) Ja i Mocca (6-miesięczny Welsh) chętnie przyłączyłybyśmy się kiedyś do jakiegoś spotkania na Błoniach. Muszę nadmienić, że Mocca z pewnością ma ADHD i będę ogromnie zobowiązana każdemu psiakowi, który ją skutecznie zmęczy. Będziemy śledzić wątek ... Quote
sugarr Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ja napewno bede chciala zroganizowac jakies spotkanko pod koniec stycznia/na poczatku lutego, ale to jeszcze czas :) Quote
sugarr Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Heyyy Pisze sie ktos na jutro na AWF? Ja bede kolo 14-15, raczej 14 bo sie szybko ciemno robi :) Jak by ktos chcial isc, ale wczesniej to prosze o wiadomosc bo moglabym tez zmienic godzine :) Quote
dolika Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hejka, u mnie w grę wchodzą niestety tylko weekendy :( bo w tygodniu pracuję do 17 ... nota bene koło AWF-u ;) Quote
efra-husky Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 my wczoraj byłyśmy na AWF-ie ale po 20-tej ;) Niestety w tygodniu spacerki popołudniowe mamy po godzinie 17-tej bo pracę kończę po 16-tej Quote
Toller Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :lol:No to my się ponownie meldujemy- niedługo kończy się kwarantanna, i będziemy się błonić :evil_lol: Będziemy z 3 mies szczeniakiem - kto z Was jest też uszczeniakowiony? :lol: Quote
efra-husky Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 moja pannica już ma prawie 7 miesięcy ;) Quote
Toller Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No to już mamy szczeniakowe stadko :multi: :lol: Quote
Anashar Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Mój ma 1,5 roku, ale to dalej taki przerośnięty szczeniak :evil_lol: Quote
sugarr Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Anashar musisz zaczac szkolic mojego psa! :D Ja juz postanowilam ze go zapisze na szkolenie, bo nie do konca wierze w swoje umiejetnosci tresera, a zaczal mi wariowac na spacerkach Chcialam juz w ten weekend jakies spotkanko zorganizowac, a tu przypomnialo mi sie ze wyjezdzam :( Ale jak wracam to ten watek ma byc odwiedzany i sie umawiamy z naszymi szczeniorami :D (Rockyego tez do szczeniorow wliczam:D) Quote
BORA Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 To w takim razie moja to też szczeniak, 14 miesięcy :eviltong: Mnie też w ten weekend nie będzie :cool1: Quote
Recommended Posts