Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm to moze umowmy sie ze jak bedzie bardzo zla pogoda to nie idziemy? Tzn Bora pisala ze I TAK bedzie tam z Tora, ale chyba jak bedzie lalo to nie?

Ja moge przyjsc jak cos tam pokropi, ale jak leje to dziekuje ;) wole go wyhasac przed domkiem, stojac sobie na chodniku

Czeeeemu nas tak malo? Moze ktos jeszcze sie zdecyduje :D

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie nie pada :lol:
Ja już byłam na Błoniach w różną pogodę :evil_lol: Raz to nawet byłam tam zupełnie sama :-D No co ja poradzę, że Tora uwielbia tam być, ja zresztą też ;)

sugarr mam nadzieję, że rano byliście na krótszym spacerku? :cool3: Anashar moja się nie da pogryźć, ani złapać :evil_lol: zobaczysz jak ona szybko spierdziela :grins:

Posted

A moj DA sie pogryzc :D

Rano bylismy na 15 minut on mi sam polecial do domu :D
Zimno jest, ale nie pada, wiec ja bede.

Efektem bylo pozniejsze... Pozadne zalatwienie sie w domu

Posted

Anashar napisał(a):
Zaraz będą foteczki :D:D:D

Fajnie, może Twoje jakoś lepiej wyszły, bo moje takie sobie, zaraz chyba też się zabiorę za zmniejszanie :lol:

Posted

widzę, że spacerek choć w ograniczonym gronie się udał :multi:
Superowe zdjęcia i mam nadzieję, ze jak moim dziewczynom pokończą się cieczki uda się zorganizować jakieś następne spotkanko :razz:

Posted

Tak na mnie można liczyć :lol:
Zapraszam jakiegoś pieska z nadmiarem energii, najchętniej z ADHD :evil_lol: żeby się nawzajem z moja Torą zamęczył :diabloti:

Posted

No tak Efra stanowczo za spokojna jak dla Tory :evil_lol: A małą chętnie poznam, bo nie miałam okazji ;)
Pewnie, że miło się tak spotkać. W lutym to może bym już po sesji była :multi:

Posted

w lutym bardzo chętnie tyle, że od razu mogę powiedzieć że 4-go jedziemy na wystawę do Rzeszowa więc pierwszy weekend lutego odpada.
Resztę lutego mamy wolne i spokojnie możemy się wstawić na wspólny spacerek :p

Mała teraz ma 6 miesięcy i jest zupełnym przeciwieństwem Efry. Wszędzie jej pełno i ciągle w ruchu (jakby moterek w tyłeczku miała :evil_lol: ). Na pewno Torze przypadnie do gustu ;)

Posted

Witamy wszystkich Krakusów i ich czworonogi :)
Ja i Mocca (6-miesięczny Welsh) chętnie przyłączyłybyśmy się kiedyś do jakiegoś spotkania na Błoniach. Muszę nadmienić, że Mocca z pewnością ma ADHD i będę ogromnie zobowiązana każdemu psiakowi, który ją skutecznie zmęczy.
Będziemy śledzić wątek ...

Posted

Heyyy
Pisze sie ktos na jutro na AWF?
Ja bede kolo 14-15, raczej 14 bo sie szybko ciemno robi :)
Jak by ktos chcial isc, ale wczesniej to prosze o wiadomosc bo moglabym tez zmienic godzine :)

Posted

:lol:No to my się ponownie meldujemy- niedługo kończy się kwarantanna, i będziemy się błonić :evil_lol:
Będziemy z 3 mies szczeniakiem - kto z Was jest też uszczeniakowiony? :lol:

Posted

Anashar musisz zaczac szkolic mojego psa! :D Ja juz postanowilam ze go zapisze na szkolenie, bo nie do konca wierze w swoje umiejetnosci tresera, a zaczal mi wariowac na spacerkach

Chcialam juz w ten weekend jakies spotkanko zorganizowac, a tu przypomnialo mi sie ze wyjezdzam :(
Ale jak wracam to ten watek ma byc odwiedzany i sie umawiamy z naszymi szczeniorami :D (Rockyego tez do szczeniorow wliczam:D)