BORA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Teraz niech każdy napiszę które miejsce woli, które bardziej pasuje ;) Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ok cofam ;D Sobota zostaje, niedziela zostaje.. Kazdy niech pisze gdzie o ktorej cos pasuje, zbierzemy to i ustalimy. Glownie wahamy sie miedzy skalkami i bloniami. Aha i jeszcze czy sobota czy niedziela czekaaaamy. Jednak poki co w obu watkach! Quote
Perfi Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 no my o 14 wychodzimy ze schronu bedziemy na 15 w domach ok 16-17 bedzie zanim przywioze borka od rodzicow :/ Quote
efra-husky Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Tak troszeczkę off - skałki są superowe. Raz zostałam namówiona na spacerek i nie mogłam wyjść z podziwu. Efra miała czterogodzinny spacer i ani raz nie szłyśmy tą samą drogą :cool3: , teren zróżnicowany i to najlepsze. A widoczki prześwietne :p Ja chętnie po cieczkach piszę się na taki spacerek :multi: Quote
Śnieżynka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hej :p wiem ze moze nie odpowiednie miejsce na takie pytanie, ale wiem ze tu sa ludzie w wiekszosci z krakowa, a chciałam sie dowiedziec o jakiegos lekarza ktory wystawia paszporty bo niestety moj tego nie robi :-(, najlepiej zeby jeszcze nie brał za to nie wiadomo ile kasy! i ewentualne ceny jesli sie orientujecie ile wyrobienie paszportu moze kosztowac? Quote
sugarr Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Halooo juz czwartek :D Pomyslalam sobie, ze skoro sa chetni i na sob i na niedziele to mozna zrobic tak. W sobote na skalki, jakos kolo 12-13-14, jak bedzie wam pasowalo, a w niedziele na blonia kolo 17-18 tak jak pisala Perfi i Noemik. Dzieki temu pojdzie z nami AniaB, bo na skalki i pojdzie z nami Perfi i Noemik bo jest troszke pozniejszy spacerek, a chyba nie ma sensu na skalki isc tak pozno, wiec proponowalabym blonia :) Co wy na to: 1. SOBOTA, 6.01, 12:00 - SKAŁKI TWARDOWSKIEGO 2. NIEDZIELA, 7.01, 17:30 - BŁONIA Piszczie kto kiedy da rade to zbierzemy sobie liste :D Quote
Perfi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ja w niedziele odpadam - mam nauki przedmalzenskie :cool3: Quote
sugarr Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 No, no Perfi moje gratulacje :D To znaczy ze w ogole nie idziesz z nami przez ten weekend :( Quote
Anashar Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ja w sobote nie moge, w niedzielę jedziemy do schroniska. Co do skałek, ja bym nie polecał. Tam jest dość strono w okolicach zalewu, chyba, że macie na myśli ten park naokoło. Bo sam zalew odradzam, tam wielu ludzi pospadało, a co dopiero psów... Quote
Perfi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 a dziekuje ;) tylko prosze mi nie obiecywac kolejnego pieska w potrzebie na prezent slubny :cool3: weekend mam zapchany do granic mozliwosci :lol: Quote
BORA Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jakoś się wszyscy rozmyślają :-( Ja mimo wszystko będę o 12 na Błoniach w sobotę i w niedzielę :lol: Ktoś będzie? Na te skałki mam trochę za daleko :roll: Quote
noemik Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ja jednak w niedzielę na spacer nie dam rady, po wizycie u psiaków w schronie pędem do Kobierzyna, też niestety na wizytę. ech. Quote
Ulaa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dla mnie jesdnak niestaty odpada. Pracuję :angryy: Quote
sugarr Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No i jak zwykle nie wychodzi :D BORA, ja postaram sie przyjsc na blonia w ktorys z tych dni o 12, ale nic nie obiecuje, bo moj byl ze mna wczoraj nad wisla i wlokl sie za mna, jak doszlismy na miesce, troche tam poganial i zaczal piszczec, a do domu to juz ledwo sie dotoczyl. Nie chce go przeforsowac, ale ze na blonia to tylko do przystanku - do tramwaju - z przystanku na blonia to mysle ze bedziemy:) A wiec odpada nam Perfi Noemik Ulaa AniaB (chociaz sie nie wypowiada juz tutaj za bardzo, ale mowila ze tylko skalki) to prawie cala lista odpadla :D Aha, mialam opis na gg i taka dziewczyna do mnie napisala ze by przyszla ze swoim kundelkiem.. Zapowiada sie na kundelkowanie ;D Quote
BORA Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 sugarr będziesz jutro? Ja na pewno, bo moja wariatka musi się wybiegać :evil_lol: Quote
Anashar Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ja mógłbym być jutro na błoniach, ale niestety na skałki ze swoim sercowcem nie dam rady przyjechać :( Quote
sugarr Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Anashar to wpadaj, idziemy na blonia. BORA - bede :) Mam nadzieje ze BORA przychodzi na zawolanie, bo moj jak sie swietnie bawi z psem, to ekhm zdaza mu sie troche nie sluchac. Zawsze wraca, ale dmucham na zimne :) A tak btw. moj maluch juz wazy 9kg i ma 40cm w klebie :O Quote
BORA Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Anashar bądź jutro o 12 na Błoniach :lol: sugarr Ty też :lol: sugarr: BORA to ja :eviltong: :evil_lol: Tora raczej przychodzi na zawołanie, ale nie mam 100% pewności, ale będzie dobrze, się nie martw ;) Anashar jak wygląda Twój pies? Pytam, żeby się jakoś rozpoznać :lol: Quote
sugarr Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 haha faktycznie, przeciez Tora :D ciagle mi sie to myli :D Ja poznam Anashara :D Quote
BORA Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 sugarr napisał(a):haha faktycznie, przeciez Tora :D ciagle mi sie to myli :D Ja poznam Anashara :D Nie tylko Tobie się myli :grins: Jak poznasz to dobrze, bo my się chyba poznamy :lol: Quote
sugarr Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A tak przy okazji, Krakusy tu napewno zagladaja, wiec podam co mi napisali z Bento Kronen: "zapraszamy po próbki do naszego sklepu - Plac na Stawach 1 albo alternatywnie może bliżej Pani na brodowicza - sklep DeZoo, lub na Żabińcu - Karusek" Smigac po probki!! Jak nie dla siebei to dla schroniska :) Quote
Anashar Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jak wygląda mój pies? Wielki i niedźwiedźiowaty :) Quote
sugarr Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Bedzie nam troche padac o ile onet.pl sie nie myli :( ale nas malo wyszlo, trzy pieski! BORA ale masz byc na 100% moj sie musi koniecznie wybiegac, bo dzisiaj wrocil po godzinnym (wieczornym, a mial byc krotki) spacerze i szalal po calym domu :D Zaskakuje mnie ten pies, raz ledwo zyje po spacerze nad wisle, raz biega non stop godzine i mu malo ;D Quote
Anashar Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hmm, mam nadzieję że mojemu nie odbije i nie rzuci się na Wasze psiaki :eviltong: (mówie serio, on różnie reaguje) ps. jeśli będzie lało to od razu mówie, że nie ide ;) Quote
Recommended Posts