Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uuu ja tez bym wpadla do parq AWF, dzis nawet sie wybieralam ale poszlam gdzie indziej. fajnie wydaje mi sie tez kolo selgrosa- przystanek przed m1- na walach wislanych, tam jest duzo miejsca i mozna isc i isc a psy moga biegac i biegac:) niestety moja sunia ma cieczke wiec wasze psiaki by oszalaly tak wiec znuff bedziemy miec samotny spacer:(

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krzemionki są zakleszczone. Raz jak tam byłam to znalazłam na psie 6 malutkich kleszczy jeden wbił sie w głowe wiec mam niezbyt przyjemne doswiadczenie z tym miejscem, chodzimy tam zimą jak spadnie snieg i nie ma kleszczy jest super:multi: Teraz to na Błonia chodzimy czesto

Dobranoc!

Posted

OK. Jutro rozgladam się za haszczakami. A haszczaki niech szukaja Onka. Duzej suki z wysoką pańcią. mam nadzieję, że moja dominantka zaprzyjaźni się z haszczaczkami.

Posted

kasia_777 napisał(a):
Krzemionki są zakleszczone. Raz jak tam byłam to znalazłam na psie 6 malutkich kleszczy jeden wbił sie w głowe wiec mam niezbyt przyjemne doswiadczenie z tym miejscem, chodzimy tam zimą jak spadnie snieg i nie ma kleszczy jest super:multi: Teraz to na Błonia chodzimy czesto

Dobranoc!

taaa?a my tam chodzimy codziennie prawie od poczatku wakacji i nie bylo ani jednego kleszcza:)wogole jedyny kleszcz ktorego miala moja krolewna byl z lasq wolskiego
a nablonia tez chodzimy. w likendy zazwyczaj i czasem w tygodniu..

Posted

AgaOpa bardzo przepraszamy, że dzisiaj nie dotarłyśmy. Od rana mam znowu akcję biegunka :( Od 7:00 do 9:00 z dziewczynkami byłam na Bagrach i jak wróciłyśmy to mi poszły spać. Nie było mowy, żebym je dzisiaj ciągnęła na AWF; mamy niecałą godzinkę piechotą a dziewczynki wykończone biegunką i temperaturą :(Mam jednak nadzieję, że wynagrodzimy to sobie następnym razem spotkaniem w większym gronie ;)

Posted

Fochistka całkiem możliwe :/Ja mieszkam prawie przy Bagrach (całe 5 minut spacerkiem) więc dlatego akurat tutaj na szybkie spacerki wychodzimy.Codziennie pomiędzy 17 a 19-stą jesteśmy nad Wisłą, na polankach pomiędzy tamą a Galerią Kazimierz. Stała grupka piesków więc dziewczynki mają kompanów do zabawy :)

Posted

Krakuski co powiecie na to, zeby się zebrać w najbliższą niedzielę na wspólny spacer. Proponuję godziny dopołudniowe. Miejsce mam nadzieję, że uzgodnimy wspólnie.

Posted

Ja mieszkam 40 km. od Krakowa w Miechowie. To miasto ale tam jest takie jedno miejsce gdzie chodzą wszystkie pieski z osiedla. Są tam pola dlatego wyglada to jak wies, serdecznie zapraszam wszystkie psiaki z malopolski (tylko mnie nie zaskoczyć ) nawet husky wroci ze spaceru zdyszany;)

• 1 month later...
Posted

Spotkajmy się wszyscy w Krakowie ( przynajmniej Krakowianie) :D. Będzie bardzo super; najlepiej ze swoimi psami.
datę i godzinę ustalimy.

kto chętny ??? :cool3:

Posted

moze moderator moglby zlaczyc wszystkie te watki nazwac je poprostu KRAKOWSKIE SPACERY i tam ustalalibysmy wszystkie ewentualne daty, a nie tak ze jeden spacer = jeden watek? mysle ze byloby wygodniej co wy na to?

Posted

justys95 napisał(a):
Na pytanie "co wy na to?" odpowiedzieć może tylko mod.(a właściwie ostateczną decyzje) he he...

Na to liczylam, ale poki co cisza :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

To jest chyba najwiekszy temat o spacerkach w Krakowie to pomyslalam ze moze podam taka przykladowa date i cos z tego moze wyjdzie.
Sobota 6 stycznia? :P
Po sylwestrze, po swietach, dzien wolny. Co wy na to? Blonia, awf?
Mam nadzieje ze ktos tu zagladnie bo dosc dawno nie przegladany ten watek.. Nie ladnie Krakusy! :)