aeniolek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 jak dla mnie w parku AWFu super tylko,że wczoraj nie mogłam!! I właściwie to niestety 26tego tez nie bardzo mogę bo akurat 25tego idę na weselisko i nie sądze,żebym była w stanie się następnego dnia zwlec i isć na spacer..Więc czekam na dalsze propozycje!!Jak dla mnie to może też być w tygodniu!! :) Quote
HaPPy_PsIaRa Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Może jakiś zlot Krakusów w marcu?:evil_lol: co wy na to? Quote
HaPPy_PsIaRa Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 aeniolek napisał(a):to co z tym spacerkiem?? :) o widze,że ktos pomyslał w tym samym momencie o tym co ja:cool3: Quote
aeniolek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 no tak!! bo sie już z miesiąc na spacer umawiamy :). a teraz znowu mrozy...a mieliśmy się umówić jak cieplej będzie w ogóle!! ja to mam nadzieje,że w marcu to juź cieplutko bedzie :) Quote
kiwi-ona Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ale mi wstyd efra-husky... ale dalej chora jestem, więc ten 26 niewypalił :placz: W związku z tym my z Garguśkiem piszemy się jak cieplej będzie... Quote
aeniolek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 A może 5.03 w niedziele?? z pogody na onecie wynika,że ma być całkiem znośnie.co prawda nie nalezy spodziewać się słońca ale przynajmniej ma nie padać i ma być ok.3 st.C.Kto się pisze?? :) Quote
efra-husky Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 aeniolek ja się piszę na spacerek i spotkanko :razz: Tylko godzinkę i miejsce jeszcze podaj ;) Quote
aeniolek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 jeśli chodzi o miejsce to może być AWF w hucię bądź błonia.jesli lepiej Ci do AWF-u to mnie również i tam możemy się spotkać.a godzina? hm...nie wiem sama.a jak Ty wolisz? przed południem? po południu?ja rano odsypiam tydzień :P.później kościół ale mogę równie dobrze iść wieczorem. więc proponuje albo koło 11tej albo po obiedzie jakoś koło 14.30-15.co Ty na to?? i czy ktoś jeszcze się pisze w ten weekend?? :) Quote
efra-husky Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 aeniolek przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. AWF jak najbardziej nam pasuje i godzina 15.00. Będziemy na polance od strony Plazy Quote
aeniolek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Bardzo przepraszam Efra, ale rano nie miałam wiadomości a później wyszłam do kościoła i do rodziny na obiad więc jak pewnie zauważyłaś nie pojawiłam się!! Niestety trochę późno wysłałas wiadomość!! Mam nadzieje,że sie umówim y jeszzcze raz i tym razem spotkamy!!To może być też w tygodniu!! Więc daj znać jak coś!! :) Quote
efra-husky Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 aeniolek ja mogę jak najbardziej w tygodniu ale dopiero o 17.00 (niestety do 16.00 siedzę w pracy). W tym tygodniu jak najbardziej bo weekend odpada - jedziemy do Jarosławia. Jak coś to daj znać ;) Quote
aeniolek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ja mam w tym tygodniu czas w środę popołudniu!! więc jeśli środa Ci pasuje to możemy się umowić po 17tej w parku AWF-u :) Quote
efra-husky Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ok; może być środa. I zostaje polanka przy Plazie ? :razz: Quote
efra-husky Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem nas ;) A gdzie będziesz wchodziła do parku? Quote
aeniolek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 od alei jana pawła wiec musze przejść w głąb parku prawda?? tak mi najłatwiej bo bede podjeżdzać z domu tramwajem :) Quote
efra-husky Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 no to drugi koniec parku. Możemy się spotkać w połowie drogi tylko gdzie ? Jest tam jakiś charakterystyczny punkt ? Quote
aeniolek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 n ie mam pojęcia czy jest tam jakiś charakterystyczny punkt :). byłam tam do tej pory tylko przechodząc do plazy. hm. to może bądź gdzieś w pobliżu plazy a ja obejdę dookoła park i na pewno Cie znajde :). tylko napisz jak bedziesz wyglądać. a zresztą pewnie i tak po psie poznam!! mojego łatwo wypatrzeć. mały, czarny, i szybko się porusza. hihi. Quote
efra-husky Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 :lol: ok. Będę w takim razie na polance koło wejścia od strony Plazy; moja mała to na chwilę obecną szary haszczak w kantarku a ja będę miała czarną długą kurtkę i granatowe jeansy Quote
aeniolek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 kurcze!!! dowiedziałam się właśnie,że w środe o 17tej bede mieć niespodzianke z okazji Dnia Kobiet.wiec niestety nie mogę się zjawić...A możesz w piątek??Bo w piątek to już na 200% bede...:). przepraszam za zmiany, są niezależne ode mnie!! Quote
efra-husky Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ok. W piątek jeszcze mogę (bo weekend odpada) ;) Quote
aeniolek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 no to super!!! to w takim razie do piątku!!! :) miejmy nadzieje,ze pogoda bedzie ładna (tfu tfu co by nie zapeszyć) Quote
efra-husky Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 nam żadna pogoda nie straszna, tym bardziej że Efrę w piątek czeka kąpiel ;) Quote
efra-husky Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 No i nastała wiosna :p Troszkę się ociepliło i od razu weselej zrobiło się na spacerkach. Oto parę fotek autorstwa pani Jolanty Lubień z wczorajszego spacerku. Efra Basia, mała Miki (York) i ja; z tyłu ogonek Astrala Tina i Efra Spore stadko :loveu: (Bona, Tina, Goya, Efra, Frugo i Astral) Baster Frugo z Efrą Bona z Efrą Yukon i Efra Goya kopiąca Miki :loveu: Quote
Recommended Posts