Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak dla mnie w parku AWFu super tylko,że wczoraj nie mogłam!! I właściwie to niestety 26tego tez nie bardzo mogę bo akurat 25tego idę na weselisko i nie sądze,żebym była w stanie się następnego dnia zwlec i isć na spacer..Więc czekam na dalsze propozycje!!Jak dla mnie to może też być w tygodniu!! :)

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak!! bo sie już z miesiąc na spacer umawiamy :). a teraz znowu mrozy...a mieliśmy się umówić jak cieplej będzie w ogóle!! ja to mam nadzieje,że w marcu to juź cieplutko bedzie :)

Posted

A może 5.03 w niedziele?? z pogody na onecie wynika,że ma być całkiem znośnie.co prawda nie nalezy spodziewać się słońca ale przynajmniej ma nie padać i ma być ok.3 st.C.Kto się pisze?? :)

Posted

jeśli chodzi o miejsce to może być AWF w hucię bądź błonia.jesli lepiej Ci do AWF-u to mnie również i tam możemy się spotkać.a godzina? hm...nie wiem sama.a jak Ty wolisz? przed południem? po południu?ja rano odsypiam tydzień :P.później kościół ale mogę równie dobrze iść wieczorem. więc proponuje albo koło 11tej albo po obiedzie jakoś koło 14.30-15.co Ty na to?? i czy ktoś jeszcze się pisze w ten weekend?? :)

Posted

Bardzo przepraszam Efra, ale rano nie miałam wiadomości a później wyszłam do kościoła i do rodziny na obiad więc jak pewnie zauważyłaś nie pojawiłam się!! Niestety trochę późno wysłałas wiadomość!! Mam nadzieje,że sie umówim y jeszzcze raz i tym razem spotkamy!!To może być też w tygodniu!! Więc daj znać jak coś!! :)

Posted

aeniolek ja mogę jak najbardziej w tygodniu ale dopiero o 17.00 (niestety do 16.00 siedzę w pracy). W tym tygodniu jak najbardziej bo weekend odpada - jedziemy do Jarosławia. Jak coś to daj znać ;)

Posted

n ie mam pojęcia czy jest tam jakiś charakterystyczny punkt :). byłam tam do tej pory tylko przechodząc do plazy. hm. to może bądź gdzieś w pobliżu plazy a ja obejdę dookoła park i na pewno Cie znajde :). tylko napisz jak bedziesz wyglądać. a zresztą pewnie i tak po psie poznam!! mojego łatwo wypatrzeć. mały, czarny, i szybko się porusza. hihi.

Posted

:lol: ok. Będę w takim razie na polance koło wejścia od strony Plazy; moja mała to na chwilę obecną szary haszczak w kantarku a ja będę miała czarną długą kurtkę i granatowe jeansy

Posted

kurcze!!! dowiedziałam się właśnie,że w środe o 17tej bede mieć niespodzianke z okazji Dnia Kobiet.wiec niestety nie mogę się zjawić...A możesz w piątek??Bo w piątek to już na 200% bede...:). przepraszam za zmiany, są niezależne ode mnie!!

• 1 month later...
Posted

No i nastała wiosna :p Troszkę się ociepliło i od razu weselej zrobiło się na spacerkach. Oto parę fotek autorstwa pani Jolanty Lubień z wczorajszego spacerku.

Efra

Basia, mała Miki (York) i ja; z tyłu ogonek Astrala

Tina i Efra

Spore stadko :loveu: (Bona, Tina, Goya, Efra, Frugo i Astral)

Baster

Frugo z Efrą

Bona z Efrą

Yukon i Efra

Goya

kopiąca Miki :loveu: