efra-husky Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Witamy :) Jesteśmy z Krakowa, a konkretnie z Dąbia. Mam sunie rasy husky w wieku 9 miesięcy, która uwielbia zabawy :lol: z wszystkimi pieskami. Najczęściej na spacerki chodzimy (biegamy) nad Wisłą ale i do parku AWF-u. Jakby było jakieś spotkanie w tych okolicach to jesteśmy bardzo chętne :D Pozdrawiamy Gabi z Efrą Quote
madzior_ka Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 to miło ze da jacys chetni ja w czwartek jade na obóz na mazury i wracam 25 sierpinia wiec moze pod koniec wakacji udałoby się spotkac jakąś większą grupką...:) a jak jest w parku AWF-u jest tam jakis wiekszy w miare bezpieczny teren ze mozna tam spuscic psiaki czy raczej nie? Quote
efra-husky Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Jeśli chodzi o ogrodzenie parku AWF-u to może być problem bo nie zauważyłam, aby był w jakiś szczególny sposób zabezpieczony :-? Ale nie miałyśmy rzadnych problemów z wybieganiem bo park jest stosunkowo duży no i nie zbliżałyśmy się do uliczek, które wychodzą na ulice. Ale jak by ktoś miał pomysł na inne miejsce to i tak się piszemy. W razie czegoś przebiegniemy przez miasto, Kraków w końcu nie jest taki wielki :) Quote
Paulina&Gaja Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Witam wszystkich!tez jesem z Krakowa i bardzobym chciala wybrac sie na takie spotkanie.kiedy bedzie organizowane i gdzie?pozdrawiam Quote
efra-husky Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 No to może krakusy jakoś się w końcu zorganizujemy i umówimy na jakieś spotkanko ??? :wink: Chętnych przybywa :) Quote
Toska Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 No piszą te krakuski i piszą i nic...na pisaniu się kończy. Efra-husky , my mieszkamy niedaleko Galerii Kazimierz , to z Dąbia przecież niedaleko,a i nad Wisłę chodzimy dość często od mostu Kotlarskiego w stronę Dąbia właśnie .Tyle, że ostatnio stale tam grasuje Straż Miejska i wyżywa się na psiarzach. Może uda nam się kiedyś spotkać na tej trasie , jeśli tam bywacie . My to suńka Tosa inu i od maja znaleziony mały czarny Tofcio. Pozdrawiamy Toska Quote
efra-husky Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Toska my jesteśmy codziennie nad Wisłą obok Galerii około 17. Może się jutro spotkamy ??? Straż miejską mamy obcykaną :wink: Jeżdżą albo chodzą pomiędzy 19 a 21 (i wtedy jest na prawdę pogrom). Moja suńka wie, że od 17 do 19 swobodnie może robić co chce :wink: Jak by co czekamy :lol: Będzie fajnie :D Quote
efra-husky Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Dodam, że jesteśmy przeważnie po lewej stronie jak staniesz tyłem do Galerii; bliżej w stronę tamy (tam psiaki mają się gdzie wygonić :D ) Często spotykamy się grupką - jest labrador - Astral, bokser - Baster, posokowiec bawarski - Marlon, polski gończy i często do nas dołaczają inne psiaki :lol: Zabawa jest przednia :lol: Quote
Toska Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Niestety wychodzę z pracy dopiero po 17-tej, więc zanim z drugiego końca Krakowa dowlekę się do domu.... zwlaszcza teraz, gdy wszędzie remonty. Poza tym Tosia jest nastawiona towarzysko , ale raczej do psów niż do suniek, natomiast ten malutki znajdek w każdym psie , a zwlaszcza dużym widzi wroga, więc raczej chodzimy z nimi we dwójkę z moim TZ. A nie zawsze udaje nam się zgrać czasowo. Ostatnio mialam spotkanie ze strażą miejską w niedzielę okolo 18-tej,w zasięgu wzroku nie bylo żywego ducha ale panowie /bardzo niemili zresztą/postanowili chyba poprawić sobie statystyki.Szkoda slów... Więc wygląda na to , że grasują w różnych godzinach, uważajcie na piesy. Milej zabawy, może kiedyś mi się uda dolączyć do was . Jeśli masz ochotę , to napisz do mnie na priv pozdrawiam Toska Quote
Miga Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Witajcie ponownie. Zgramy się czy się nie zgramy ;) Widze nadzieje 25 wrzesnia /niedziela/ . Akcja "Z psem za pan brat". Błonia. http://www.zpsemzapanbrat.pl Quote
efra-husky Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Miga a wiesz może, od której to się zaczyna?? My będziemy na pewno :D Quote
Meggy Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Efra,my dziś byliśmy z psiakami koło Galerii w tych godzinach.Dokładniej szłyśmy od mostu na Dąbiu pod sam Wawel..Może nas widziałaś?? :) Tu są nasze zdjęcia.Byłyśmy dwie z trzema psami i moją córką... :) http://www.zwierzaki.org/index.php/topic,16621.15000.html NA tej stronie i na następnej jest ich troszkę.. :) Quote
Meggy Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Aha,25 września też nasz troszkę z FZ będzie :D Quote
efra-husky Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Meegy niestety nas nie było :( W poniedziałki i wtorki jeździmy na szkolenie tak więc jesteśmy na spacerkach wcześniej i dużo, dużo (bo po 22.00) później - ale to tylko w poniedziałki i wtorki. Może w środę wspólny spacerek?? :D Quote
Meggy Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ooo,to szkoda Efra..Była tam jedna dziewczyna z haskim i tak sobie po powrocie i przeczytaniu Twojego posta skojarzyłam... :) Mi juz niestety środa odpada,bo jutro jedziemy na końcowe zakupy do szkoły(dziecko mi znów z butów wyrosło :o W wieku 8 lat ma 34 nr,szok!!) NApewno jak tylko przejdziemy przez pierwsze dni w szkole,to się umówimy.Może i Marcie się uda z Kiwi wyrwać od obowiązków szkolnych :D Podobno cały wrzesień i październik ma być ładny,więc czasu troszkę jest!! :D Ty mieszkasz w rejonie Galerii Kazimierz?? :D Quote
efra-husky Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Meegy my mieszkamy na Dąbiu, tak więc codziennie jesteśmy nad Wisełką na spacerkach. Jak się odrobicie z zakupów i przygotowań do szkoły to chętnie się spotkamy. Moja księżniczka to zawsze jest chętna na spacerki i do zabawy, tyle że mnie trochę praca ogranicza, ale od 17 do oporu bywamy nad Wisłą od środy do piątku (bo na weekendy wyjeżdżamy za miasto z psiakiem, żeby ją wybiegać porządnie :lol: ) Quote
Meggy Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 No to rewelacyjnie!! :D JA mieszkam po drugiej stronie Dąbia,z drugiej strony mostu!! :D To mi też po 17.00 będzie pasować,bo przygotuję sobie Madzię na następny dzień do szkoły,TZ ją położy,a ja mogę z psami spokojnie pochodzić... :D Quote
efra-husky Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 No to superowo :lol: My teraz wybieramy się właśnie na jakiś 2 godzinny spacerek przed tresurą :) W takim razie do zobaczenia w najbliższym czasie :D Quote
Meggy Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ale Wam dobrze..JA też się wybieram,ale na spotkanie z klientem... :lol: Praca,praca,praca...Pozdrów Wisłę ode mnie! :) Do zobaczenia!! :) Quote
Brozia Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 a aj meiskzam w nwoej hucie i nad wisłę mam daleko :( :( niestety..ja chodze do aprku AWF-u lub na łaki krakowskie koło NCK-u Quote
efra-husky Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Brozia my też czasami jesteśmy w parku AWF-u. Przeważnie polujemy tam na myszki albo zające :lol: Przeważnie w weekendy jak nie wyjeżdżamy za miasto. Może się kiedyś spotkamy?? Quote
efra-husky Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Krakuski, może jakieś spotkanko??? Ja mogę wziąć aparat :wink: Quote
SrebroPółnocy Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 :D Witam Cie efra my tez z Krakowa .Często z moimi hasiorkami jestem na AWF ale Ciebie jeszcze nie miałam okazji spotkać.Pozatym to tak jak ty za miasto i szleństwo na całego :lol: Quote
efra-husky Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 SrebroPółnocy napisał(a)::D Witam Cie efra my tez z Krakowa .Często z moimi hasiorkami jestem na AWF ale Ciebie jeszcze nie miałam okazji spotkać.Pozatym to tak jak ty za miasto i szleństwo na całego :lol: Witam :D Napisz proszę kiedy jesteście na AWF-ie, tzn. w jakich godzinkach lub w jakie dni, a jak tylko będziemy mogły to się zjawimy. Quote
SrebroPółnocy Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 :) hejka efra moje gg 6257503 jak będziesz miała chwilkę to pogadamy. :wink: Quote
Recommended Posts