Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Snoopy!
Skąd dokładnie jesteś :)
W czerwcu trzeba coś w końcu zorganizować, jakiś mini zlocik Krakowiaków, koniecznie! :D

Posted

Cześć Miguś, tak jesteśmy jak najbardziej za spotkankiem, a powiedz twój Migi lubi małe pieski??? :P Bo Snoopcio uwielbia wszystkie, małe i duże bawił by się z każdym więc mam nadzieje że sie polubią :lol:
Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Mój pies to Dino, a ja jestem Miga ;-)
Dino ma prawie 8 lat i jako prawie starszy pan miewa czasem różne humory, ale ogolnie dobrze dogaduje sie z psami.

Posted

arnika napisał(a):
no proszę, warszawski nabytek :lol: miłość do krakowa, mam rozumieć? :wink: no i jak ci się podoba nasza wiocha kulturalna? jak się tu odnajdujesz po warszawskim pędzie i co porabiasz?

Po pedzie odnalazlam sie wspaniale, teraz jak musze jechac do warszawy wracam chora i dochodze do siebie dwa dni. A podoba mi sie bardzo, inaczej by mnie tu nie bylo :)
Zreszta to bylo nasze ( moje i tz) marzenie by kiedys zamiszkac w krakowie, zawsze tu przyjezdzlismy na naladowanie akumulatorow.
No i wiele bylo za by sie tu przeprowadzic.. Praca, tesciowie :evilbat: niedzielne obiadki :)
Tak naprawde jest spoko..:)

Posted

lejesz miód na me serce :Fade-col:
też jestem zakochana w moim mieście, a już szczególnie miło słyszeć takie słowa od b. warszawiaka :evilbat: :wink:

kurde, pogoda coś do d..., łąki mokre :-? ale wiecie co? ostatnio gumiaki stare wygrzebałam, więc w sumie jestem gotowa na spacerki :lol:

Posted

No wlasnie, teraz zaczynaja sie Juwenalia.
Ja sie jutro wybieram na 17 na koncert na Hale Wisly, wybieracie sie?
W niedziele moze wpadne na pokaz PT, ale mnie to jak dziecku trzeba wytlumaczyc dokladnie co, gdzie i jak. Blonia wiem, gdzie sa, stadion Wisly, tez, stadion po prawej stronie bloni (od strony miasteczka studenckiego), ale nie wiem jak sie nazywa. Czy to gdzie w tych okolicach ;)
Od czerwca jestem do Waszej dyspozycji ;)

Posted

arnika napisał(a):
lejesz miód na me serce :Fade-col:
też jestem zakochana w moim mieście, a już szczególnie miło słyszeć takie słowa od b. warszawiaka :evilbat: :wink:

kurde, pogoda coś do d..., łąki mokre :-? ale wiecie co? ostatnio gumiaki stare wygrzebałam, więc w sumie jestem gotowa na spacerki :lol:

Hi hi , wiesz, ja znam wielu obecnych warszawiakow ktorzy tez tak jak my mysla o krakowie, ale nikt nie powie tego na glos :), o do mnie mowia, ze skrakusialam blyskawicznie :).

Pogoda, to jest jak na naszego chartola bardzo do d.. , bo to arytkokratyczne stworzonko nie lubi zimna i deszczu :roll: . A jak juz wyjdzie, to ma bloto nawet w uszach :-? , nie wiem jak on to robi. :evilbat:

Teraz jedziemy do kielc na wystawe, jak nie przestanie padac, to ja nie wiem co to bedzie.
Ja to chyba dostane :pissed: , a potem to juz tylko :drinking: mi pozostanie na rozgrzewke. Psa tez chyba wyprowadze na ring w kaloszach i ortalionie :)

• 5 weeks later...
Posted

Halo, Halo Krakuski, jest tam kto?
Jeśli spotkanka nam się nie udają, to może przy okazji wystawy się zobaczymy? Jakieś znaki szczególne?
Ja w sobotę będę na pewno, wieczorem wybieram się na Wianki, więc nie wiem czy w niedzielę będę w pełni sił, by jechać na AWF ;)

Posted

ja niedziela 10.50, ring VI, bullki. a po wiankach rzeczywiście ciężko będzie, chyb trza bedzie z lakarstwem przyjść :drinking:

w sobotę pewnie też się gdzieś po wystawie będę plątać.

Posted

Z parówem pod pachą wkroczysz może w sobotę? Ja zdaje się tylko w sobotę będę. Ale kto wie, może dam radę ;)
Nie miałaś trudności w zeszłym roku z przetransportowaniem jamniora? Zawsze są nielegalne kanały dystrybucji :)

Posted

my konkretnie nie z Krakowa ale z Chrzanowa jednak takie spotkanie brzmi kuszaco. I mysle ,ze chetnie bysmy sie zabrali na nie . Stan posiadania obecnie : mieszaniec labka z krakowskiego schroniska, od lipca dolaczy do nas sunia cockera - szczeniur. Jak sie nadajemy to my kiedys bardzo chetnie ;)
Niestety na wystawie nie bedzie nam dane byc :(

Posted

Czarna napisał(a):
Jak sie nadajemy to my kiedys bardzo chetnie

Pytanie. Pewnie, że się nadajecie :))
P.S Dzięki za maile ;)

• 3 weeks later...
Posted

czar_na napisał(a):
nie z Krakowa ale z Chrzanowa

witajcie!! a ja jestem z Trzebini bardzo niedaleko Chrzanowa, na pewno wiesz gdzie to jest!! jakby nadal byli chetni na spotkania i spacerki to ja sie pisze!! mam sznaucera miniaturowego pieprz i sól o imieniu Denis obecnie ma 1,5 roku:) jesli uzbierała by sie grupka w Krakowie tez moge podjechać o take spacerki sa extra a ja teraz bardzo potrzebuje by Denis sie socjalizował z ludźmi;) bo chcemu wziac udział w zawodach obedience a tam jest socjalizacja i sedzia musi pogłaskac psa a Denis sie nie daje głąskac obcym - z psami szaleje kazdymi ale obcych musi najpierw poznac bo inaczej sie boi i szceka i szukam cierpliwych osób które by sie mogły spotkac i pomóc mi go zsocjalizowac tzn. dac mu smakołyki ode mnie, próbowac pogłaskac - powoli stopniowo musi sie nauczyc socjalizacji a bez obcych osób to sie niestety nam nie uda:( a zjakomych psiarzy nie mam chetnych do współpracy wiec moge liczyc tylko na zapalonych forumowych dogomaniaków:) mam nadzieje ze ktos sie znajdzie chetny na fajny spacerek zabawowo-szkoleniowy:) bo chciałabym tez cwiczyc z denisem posłuszenstwo przy innym psie i rozproszeniach bez tego ani rusz.... tylko oid 28 lipca do 25 sierpnia jestem na obozie ale poza tym terminem to czekam na chetnych:)