Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja zaglądnełam, ale niestety nasza sunia nie dojdzie dalej niz na skałki twardowskiego (mieszkamy na os. podwawelskim)
a jeździc samochodem boi sie i bardzo ja to stresuje:shake: :-(

wiec raczej tylko mogę podniesć watek krakowski...

Posted

a gdzie spotkanie miałoby sie odbyc?
ja juz napisałam na innym wątku (o tytule : czy tu pisza krakuski..), ze mojea sunia niestety daleko nie zajdzie a jeździć sie boi
ale gdyby np. skałki twardowskiego wchodziły w rachube to mozemy sie pojawic na chwile...:lol:

Posted

szkoda, że nie możemy się pojawić :shake: Moje dwie sunie mają cieczki więc przymusowo musimy sobie odpuścić spotkanie :roll:

Ale jeśli zbierze się grupka chętnych na spotkanko w lutym to my na pewno się pojawimy :cool3:

Posted

efra-husky napisał(a):
szkoda, że nie możemy się pojawić :shake: Moje dwie sunie mają cieczki więc przymusowo musimy sobie odpuścić spotkanie :roll:

Ale jeśli zbierze się grupka chętnych na spotkanko w lutym to my na pewno się pojawimy :cool3:

Ja zdecydowanie tak. Chce mojego malucha 'socjalizowac' zeby psiaki rozne poznawal, a przy okazji z panciami psiarami sie poznam z wielka checia! :loveu:

Ok, wiec efra-husky na luty, a kto na ta sobote.
Tylko dwie osoby?? Nie ladnie Krakusy :mad::eviltong:

Posted

A gdzie by Ci pasowalo? I o ktorej? :D
Narazie nas malo, mysle ze nie bedzie trudno sie dopasowac :)

AniaB, ja w sumie mam na skalki dosc daleko, ale chyba by nie bylo problemu - zobaczmy jeszcze co na to lizka i Ulaa

Oto z innego watku:

[quote name='sugarr']
Oto dotychczasowa lista: (jeszcze z watku "spotkajmy sie" bo niestety sa dwa watki i moderator ich nie polaczyl)

sugarr
BORA
Ulaa

no i nie pewne..
AniaB (pod warunkiem ze jednak skałki twardowskiego bo piesek nie lubi podrozy)
lizka - ma egzamin, ale zalezy gdzie i o ktorej bedzie spotkanie

czyli wstepnie blonia godz. 12

Co wy na to?? Prosze o odpowiedzi w tym watku:
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1678&page=23

to tez odn. krakowskich spacerkow, a jest wiecej subskrypcji, szansa na wiecej ludzi :D

Posted

Dla mnie ok :)

Oto dotychczasowa lista: (jeszcze z watku "spotkajmy sie" bo niestety sa dwa watki i moderator ich nie polaczyl)

sugarr
BORA
Ulaa

no i nie pewne..
AniaB (pod warunkiem ze jednak skałki twardowskiego bo piesek nie lubi podrozy)
lizka - ma egzamin, ale zalezy gdzie i o ktorej bedzie spotkanie

czyli wstepnie blonia godz. 12

Posted

A gdzie są skałki twardowskiego?
AniaB a daleko masz na Błonia? A może spacerek z domu na Błonia? :evil_lol:

Perfi napisał(a):
jaki tlum :cool3: przyszlibysmy ale w sb do bielska jedziemy akurat

A w niedziekę będziecie? Ja i tak byłabym na Błoniach w sobotę i niedzielę :lol:

Posted

noemik napisał(a):
sobota odpada, ale za to niedziela..:)

Niedziela też jest dobrym dniem :lol: Ja w niedzielę też będę. Kto jeszcze będzie w niedzielę? Sugarr, Perfi?

Posted

Tak Perfi, ja mysle ze sie nie pomiescimy na bloniach :D:D
Pilnuj tego watku, zebys sie na nastepny spacerek zalapala, chce Twoje jamniory poznac! :)

BORA - moje opisy jak gdzie dojechac sa zazwyczaj niejasne wiec kopiuje z wikipedii:

"

Skałki Twardowskiego położone są na terenie Krzemionek Zakrzowskich na Zakrzówku w dzielnicy VIII Krakowa. Od Ronda Grunwaldzkiego można dojechać do Skałek ulicami: Monte Cassino, Kapelanka, skąd doprowadza od nich ul. Twardowskiego, natomiast jadąc ul. Kobierzyńska i Ruczaj można dotrzeć do nich od strony zalewu.
Położone są w obrębie Bramy Krakowskiej między Kotliną Oświęcimską i Sandomierską. Leżą na terenie zapadliska przedkarpackiego, utworzonego w epoce trzeciorzędu u stóp formujących się wówczas Karpat fliszowych, a więc należą do regionu podkarpackiego.
Pod względem hydrograficznym obszar znajduje się w zlewisku Bałtyku i dorzeczu Wisły (0,2–2 km od jej koryta). Teren leży na wschodnim skraju Bielańsko-Tynieckiego Parku Krajobrazowego i należy do krajobrazów prawnie chronionych."

a tutaj widok (kamerka?) na skalki, dobra jakosc strasznie polecam jak ktos nie byl zobaczyc :)
http://www.promedium.pl/vr/fullscr/krak_skalki1.html

Posted

sugarr dzięki :lol: ładnie tam ;) W sumie mi bardziej pasują Błonia, ale jak większość wybierze skałki to się dostosuje ;)

Perfi, noemik a wy w niedzielę o której możecie?

Posted

sugarr napisał(a):
Słuchajcie Zmiana Na Niedziele (7.01), Wiecej Osob Moze... Prosze O Odpowiedz W Watku Do Ktorego Link Podalam :)

A co z sobotą? Ja mogę w sobotę i w niedzielę? To może niech będą 2 dni? :cool3:

Posted

Ooo Perfi przepraszam :( Cos musialam pomieszac, jak to zreszta ja :)
Mowiac szczerze mi pasuje kazda godzina i miejsce, przez caly weekend wiec jezeli chodzi o mnie to mnie po prostu wliczamy na spacer w ten weekend :)

No wlasnie ladnie tam, duzo terenu dosc, troche mnie przeraza ze tam tak wysoko, ale sie nie musimy wspinac i zblizac do tych stromych miejsc prawda? :D

Jakby skalki to mamy jeszcze AnieB

wiec

sugarr
BORA
AniaB
Perfi
Noemik
lizka?
Ulaa? (nie wiem co ona powie na niedziele)

A to juz nie jest zle :D