sugarr Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1678&page=22 tu dalam propozycje spotknania w sobote 6 stycznia tam jest w sumie najwiekszy temat Krakusow, wiec najwiecej chetnych moze sie znajdzie :) Quote
Ulaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ja jestem za :multi: Może zróbmy listę, proszę się dopisywać! 6 stycznia - sobota: 1. sugarr 2. Ulaa Quote
sugarr Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Nono Ulaa poki co to nas jest TŁUM :D kto jeszcze, kto?! Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ja zaglądnełam, ale niestety nasza sunia nie dojdzie dalej niz na skałki twardowskiego (mieszkamy na os. podwawelskim) a jeździc samochodem boi sie i bardzo ja to stresuje:shake: :-( wiec raczej tylko mogę podniesć watek krakowski... Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 a gdzie spotkanie miałoby sie odbyc? ja juz napisałam na innym wątku (o tytule : czy tu pisza krakuski..), ze mojea sunia niestety daleko nie zajdzie a jeździć sie boi ale gdyby np. skałki twardowskiego wchodziły w rachube to mozemy sie pojawic na chwile...:lol: Quote
lizka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 szkoda ze 6-go bo wtedy mam egzamin i nie damy rady :placz: chociaz z drugiej strony zalezy jeszcze gdzie i o ktorej :cool3: Quote
efra-husky Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 szkoda, że nie możemy się pojawić :shake: Moje dwie sunie mają cieczki więc przymusowo musimy sobie odpuścić spotkanie :roll: Ale jeśli zbierze się grupka chętnych na spotkanko w lutym to my na pewno się pojawimy :cool3: Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 efra-husky napisał(a):szkoda, że nie możemy się pojawić :shake: Moje dwie sunie mają cieczki więc przymusowo musimy sobie odpuścić spotkanie :roll: Ale jeśli zbierze się grupka chętnych na spotkanko w lutym to my na pewno się pojawimy :cool3: Ja zdecydowanie tak. Chce mojego malucha 'socjalizowac' zeby psiaki rozne poznawal, a przy okazji z panciami psiarami sie poznam z wielka checia! :loveu: Ok, wiec efra-husky na luty, a kto na ta sobote. Tylko dwie osoby?? Nie ladnie Krakusy :mad::eviltong: Quote
BORA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 sugarr ja będę :lol: Błonia, sobota, godzina 12? Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A gdzie by Ci pasowalo? I o ktorej? :D Narazie nas malo, mysle ze nie bedzie trudno sie dopasowac :) AniaB, ja w sumie mam na skalki dosc daleko, ale chyba by nie bylo problemu - zobaczmy jeszcze co na to lizka i Ulaa Oto z innego watku: [quote name='sugarr'] Oto dotychczasowa lista: (jeszcze z watku "spotkajmy sie" bo niestety sa dwa watki i moderator ich nie polaczyl) sugarr BORA Ulaa no i nie pewne.. AniaB (pod warunkiem ze jednak skałki twardowskiego bo piesek nie lubi podrozy) lizka - ma egzamin, ale zalezy gdzie i o ktorej bedzie spotkanie czyli wstepnie blonia godz. 12 Co wy na to?? Prosze o odpowiedzi w tym watku: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1678&page=23 to tez odn. krakowskich spacerkow, a jest wiecej subskrypcji, szansa na wiecej ludzi :D Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Dla mnie ok :) Oto dotychczasowa lista: (jeszcze z watku "spotkajmy sie" bo niestety sa dwa watki i moderator ich nie polaczyl) sugarr BORA Ulaa no i nie pewne.. AniaB (pod warunkiem ze jednak skałki twardowskiego bo piesek nie lubi podrozy) lizka - ma egzamin, ale zalezy gdzie i o ktorej bedzie spotkanie czyli wstepnie blonia godz. 12 Quote
Perfi Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 jaki tlum :cool3: przyszlibysmy ale w sb do bielska jedziemy akurat Quote
BORA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A gdzie są skałki twardowskiego? AniaB a daleko masz na Błonia? A może spacerek z domu na Błonia? :evil_lol: Perfi napisał(a):jaki tlum :cool3: przyszlibysmy ale w sb do bielska jedziemy akurat A w niedziekę będziecie? Ja i tak byłabym na Błoniach w sobotę i niedzielę :lol: Quote
BORA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 noemik napisał(a):sobota odpada, ale za to niedziela..:) Niedziela też jest dobrym dniem :lol: Ja w niedzielę też będę. Kto jeszcze będzie w niedzielę? Sugarr, Perfi? Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Tak Perfi, ja mysle ze sie nie pomiescimy na bloniach :D:D Pilnuj tego watku, zebys sie na nastepny spacerek zalapala, chce Twoje jamniory poznac! :) BORA - moje opisy jak gdzie dojechac sa zazwyczaj niejasne wiec kopiuje z wikipedii: " Skałki Twardowskiego położone są na terenie Krzemionek Zakrzowskich na Zakrzówku w dzielnicy VIII Krakowa. Od Ronda Grunwaldzkiego można dojechać do Skałek ulicami: Monte Cassino, Kapelanka, skąd doprowadza od nich ul. Twardowskiego, natomiast jadąc ul. Kobierzyńska i Ruczaj można dotrzeć do nich od strony zalewu. Położone są w obrębie Bramy Krakowskiej między Kotliną Oświęcimską i Sandomierską. Leżą na terenie zapadliska przedkarpackiego, utworzonego w epoce trzeciorzędu u stóp formujących się wówczas Karpat fliszowych, a więc należą do regionu podkarpackiego. Pod względem hydrograficznym obszar znajduje się w zlewisku Bałtyku i dorzeczu Wisły (0,2–2 km od jej koryta). Teren leży na wschodnim skraju Bielańsko-Tynieckiego Parku Krajobrazowego i należy do krajobrazów prawnie chronionych." a tutaj widok (kamerka?) na skalki, dobra jakosc strasznie polecam jak ktos nie byl zobaczyc :) http://www.promedium.pl/vr/fullscr/krak_skalki1.html Quote
Perfi Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 sugar ja mam tylko jednego Elvisek od 3 lat za tm :( ale w niedziele to my z kasia po poludniu bo rano do schronu jedziemy Quote
BORA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 sugarr dzięki :lol: ładnie tam ;) W sumie mi bardziej pasują Błonia, ale jak większość wybierze skałki to się dostosuje ;) Perfi, noemik a wy w niedzielę o której możecie? Quote
BORA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 sugarr napisał(a):Słuchajcie Zmiana Na Niedziele (7.01), Wiecej Osob Moze... Prosze O Odpowiedz W Watku Do Ktorego Link Podalam :) A co z sobotą? Ja mogę w sobotę i w niedzielę? To może niech będą 2 dni? :cool3: Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ooo Perfi przepraszam :( Cos musialam pomieszac, jak to zreszta ja :) Mowiac szczerze mi pasuje kazda godzina i miejsce, przez caly weekend wiec jezeli chodzi o mnie to mnie po prostu wliczamy na spacer w ten weekend :) No wlasnie ladnie tam, duzo terenu dosc, troche mnie przeraza ze tam tak wysoko, ale sie nie musimy wspinac i zblizac do tych stromych miejsc prawda? :D Jakby skalki to mamy jeszcze AnieB wiec sugarr BORA AniaB Perfi Noemik lizka? Ulaa? (nie wiem co ona powie na niedziele) A to juz nie jest zle :D Quote
Recommended Posts