efra-husky Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 może w końcu jakieś dogomaniackie spotkanko :cool3: Quote
HaPPy_PsIaRa Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 no własnie może ktoś chciałby się przejść do awf jutro?:eviltong: Quote
efra-husky Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Hej Krakuski - już się zrobiło pięknie, ciepło, chyba najwyższa pora na dogomaniacki późno popołudniowy spacerek :cool3: Quote
Sawanna Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Witam!Ja też z Krakowa.Mam 2psiurki rocznego psa Kopacza dobranowickiego i 4miesięczną Dobermankę. Quote
BORA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ja jestem z Białegostoku, ale już za tydzień zamieszkam w Krakowie :lol: Na razie na wakacje, a później prawdopodobnie będę studiowała rok w Krakowie ;) Chętnie wybrałabym się na jakiś spacerek. Czy w Krakowie jest dużo miejsc gdzie można spuścić pieski, żeby się pobawiły? Bo u nas niestety nie ma zbyt dużo takich miejsc, a u mnie w okolicy mieszkają prawie same źle zsocjalizowane psy :roll: Taki przykład:pani idzie z jamnikiem, który jak tylko zobaczy psa zaczyna się rzucać, a pani robi zwrot w tył zwrot i ucieka :shake: Jest też taki kundelek, tylko jak on zaczyna szczekać to zaczynają szybciej iść i sznaucer miniaturka, którego pani od kogoś wzięła, w ogóle nie wychowany też szczeka na wszystkich, a pani cały czas się na niego drze...:cool1: Quote
efra-husky Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Bora wszystko zależy, w jakiej części Krakowa planujesz zamieszkać, ale miejsce do wybiegania powinno się znaleźć ;) My jesteśmy chętne do spacerku tyle, że przez te upały i futro jakie ma Efra popołudniowe spacery odpadają :shake: Quote
BORA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Prądnik Czerwony ;) Chyba, bo nie wiem gdzie dokładnie kończą się te dzielnice :razz: To będę tu zaglądała i jakby był jakiś spacerek to będziemy :lol: Quote
efra-husky Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Prądnik Czerwony wprawdzie kawałek drogi od nas (nawet spory) no ale może kiedyś uda się w końcu zebrać krakowkich dogomaniaków na wspólny spacerek w miejscu, dniu i godzinie odpowiadającym wszystkim :razz: Quote
darek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Hej! Ja proponuje największą łąke czyli Błonia-przy okazji mozna podpisac petycje,aby nasze psy dalej mogły swobodnie biegać i bawić sie tak jak do tej pory. Przypominam,ze radni planuja wprowadzić całkowity zakaz spuszczania psów na Błoniach.Tak więc przyjemne z pozytecznym :) Quote
Perfi Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 ja i moj jamniorek chetnie sie przespacerujemy po bloniach :) faktycznie dobry pomysl zeby przy okazji pozbierac pare podpisow, tam jest mnostwo psiarzy:Dog_run: Quote
Doberman Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Hejka jesli ktoś chętny na spacer z Krakowa to zapraszam na wspolne powloczenie sie w fajnych miejscach k. krakowa Quote
kasia_777 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Może już konkrety po tym roku gadania :-) Błonia tam gdzieś na początku sobota 23.09 o godzinie 16????? Ja też jestem z Krakowa i na pewno przyjdziemy ja i moja sunia Deizunia ona lubi wszystkie pieski i chętnie się bawi z każdym. No i zapraszamy Malwinistkę :-) Quote
aeniolek Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ja i mój psiak jesteśmy chętni na taki spacerek..ale to mają być okolice krakowa czy sam kraków gdzieś?? no i czy psy się nie zjedzą? :). mój maluch ma 11 miesiecy i nie jest agresywny:). fajnie by było gdyby sie zebrało wiecej osób. pozdrawiam!:) Quote
kasia_777 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ja osobiście lubię chodzić na Błonia, tam mój piesek zawsze sie wybiega. Biega z innymi psami a te psy co tam przychodzą nie są groźne. No i jest ich dużooooooooo. I ich właściciele są wielbicielami psiaków więc nikt się nie wydziera jak piesek podejdzie bliżej:p Pozdrawiam Kasia Quote
puli Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Kasia - w jakich porach bywasz na Błoniach? Quote
AgaOpa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 hej Krakuski. Bardzo chetnie przyłącze się do spacerków. Są fajne miejsca do spacerowanie np. na przeciw Castoramy( tej przy ul. Kamieńskiego) ZA POMNIKIEM ROZCIąGAJA SIę FAJNE łąKI. SWOBODNIE MOZNA PUSZCZAć PSIAKI. Jak coś wymyslicie to dajcie znać. Quote
kasia_777 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ja bywam najczęściej na tygodniu ok. godz. 16-17.30 no nie zawsze mogę oczywiście a soboty i niedziele ok.18 bo wtedy się schodzą inni ale różnie bywa zależy jak się wyrobię. Mój piesio jest tak bardzo nabuzowany energią pozytywną że biegając 2 godziny dopiero ma dosyć i robi za zająca tam na błoniach a i tak jej nikt nie dogoni:lol: Jak zobaczycie szarawą suczkę, którą goni chmara psów to właśnie ona!:multi: To kiedy spacer? My przyjdziemy na pewno:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
AgaOpa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Hej. Co powiecie na spacerek w parku AWF np jutro o 10 ? Quote
efra-husky Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 na spacerek na AWF-ie możemy się wstawić. Tylko gdzie? My najczęściej wchodzimy od strony Plazy i M1.Moje dwie dziewczynki są niezmordowane i zawsze chętne do zabawy :) więc jak ? Quote
AgaOpa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ja tez chodze na spacerki od strony M1. To co jutro o 10 w miejscu gdzie odbywały się niegdyś szkolenia dla psiaków. Będę z Owczarkiem Niemieckim (suczką). Ja bedę na pewno. Quote
AgaOpa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Może reszta też się dołączy. fajnie byłoby się poznać. Quote
kasia_777 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jutro nie pasuje mi o 10 :shake: szkoda. Też bym chciała zobaczyć na żywo prawdziwych Dogomaniaków:multi: Quote
efra-husky Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Nie wiem gdzie odbywały się szkolenia psiaków na AWF-ie ale pomiędzy Plazą a M1 jest polanka i tam będziemy jutro około 10-tej. Jak ktoś zobaczy dwa szalone haszczaki - jeden duży (szary) a drugi szczeniak (czarno-biały) - to właśnie będziemy my :) Quote
Recommended Posts