Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Ja jestem z Białegostoku, ale już za tydzień zamieszkam w Krakowie :lol: Na razie na wakacje, a później prawdopodobnie będę studiowała rok w Krakowie ;)
Chętnie wybrałabym się na jakiś spacerek. Czy w Krakowie jest dużo miejsc gdzie można spuścić pieski, żeby się pobawiły?
Bo u nas niestety nie ma zbyt dużo takich miejsc, a u mnie w okolicy mieszkają prawie same źle zsocjalizowane psy :roll: Taki przykład:pani idzie z jamnikiem, który jak tylko zobaczy psa zaczyna się rzucać, a pani robi zwrot w tył zwrot i ucieka :shake: Jest też taki kundelek, tylko jak on zaczyna szczekać to zaczynają szybciej iść i sznaucer miniaturka, którego pani od kogoś wzięła, w ogóle nie wychowany też szczeka na wszystkich, a pani cały czas się na niego drze...:cool1:

Posted

Bora wszystko zależy, w jakiej części Krakowa planujesz zamieszkać, ale miejsce do wybiegania powinno się znaleźć ;)
My jesteśmy chętne do spacerku tyle, że przez te upały i futro jakie ma Efra popołudniowe spacery odpadają :shake:

Posted

Prądnik Czerwony ;) Chyba, bo nie wiem gdzie dokładnie kończą się te dzielnice :razz:
To będę tu zaglądała i jakby był jakiś spacerek to będziemy :lol:

Posted

Prądnik Czerwony wprawdzie kawałek drogi od nas (nawet spory) no ale może kiedyś uda się w końcu zebrać krakowkich dogomaniaków na wspólny spacerek w miejscu, dniu i godzinie odpowiadającym wszystkim :razz:

• 2 months later...
Posted

Hej!
Ja proponuje największą łąke czyli Błonia-przy okazji mozna podpisac petycje,aby nasze psy dalej mogły swobodnie biegać i bawić sie tak jak do tej pory.
Przypominam,ze radni planuja wprowadzić całkowity zakaz spuszczania psów na Błoniach.Tak więc przyjemne z pozytecznym :)

Posted

ja i moj jamniorek chetnie sie przespacerujemy po bloniach :) faktycznie dobry pomysl zeby przy okazji pozbierac pare podpisow, tam jest mnostwo psiarzy:Dog_run:

Posted

Może już konkrety po tym roku gadania :-) Błonia tam gdzieś na początku sobota 23.09 o godzinie 16????? Ja też jestem z Krakowa i na pewno przyjdziemy ja i moja sunia Deizunia ona lubi wszystkie pieski i chętnie się bawi z każdym. No i zapraszamy Malwinistkę :-)

• 3 weeks later...
Posted

ja i mój psiak jesteśmy chętni na taki spacerek..ale to mają być okolice krakowa czy sam kraków gdzieś?? no i czy psy się nie zjedzą? :). mój maluch ma 11 miesiecy i nie jest agresywny:). fajnie by było gdyby sie zebrało wiecej osób. pozdrawiam!:)

• 2 weeks later...
Posted

Ja osobiście lubię chodzić na Błonia, tam mój piesek zawsze sie wybiega. Biega z innymi psami a te psy co tam przychodzą nie są groźne. No i jest ich dużooooooooo. I ich właściciele są wielbicielami psiaków więc nikt się nie wydziera jak piesek podejdzie bliżej:p

Pozdrawiam
Kasia

Posted

hej Krakuski.

Bardzo chetnie przyłącze się do spacerków. Są fajne miejsca do spacerowanie np. na przeciw Castoramy( tej przy ul. Kamieńskiego) ZA POMNIKIEM ROZCIąGAJA SIę FAJNE łąKI. SWOBODNIE MOZNA PUSZCZAć PSIAKI. Jak coś wymyslicie to dajcie znać.

Posted

Ja bywam najczęściej na tygodniu ok. godz. 16-17.30 no nie zawsze mogę oczywiście a soboty i niedziele ok.18 bo wtedy się schodzą inni ale różnie bywa zależy jak się wyrobię. Mój piesio jest tak bardzo nabuzowany energią pozytywną że biegając 2 godziny dopiero ma dosyć i robi za zająca tam na błoniach a i tak jej nikt nie dogoni:lol: Jak zobaczycie szarawą suczkę, którą goni chmara psów to właśnie ona!:multi:
To kiedy spacer?
My przyjdziemy na pewno:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

Posted

Ja tez chodze na spacerki od strony M1. To co jutro o 10 w miejscu gdzie odbywały się niegdyś szkolenia dla psiaków. Będę z Owczarkiem Niemieckim (suczką). Ja bedę na pewno.

Posted

Nie wiem gdzie odbywały się szkolenia psiaków na AWF-ie ale pomiędzy Plazą a M1 jest polanka i tam będziemy jutro około 10-tej. Jak ktoś zobaczy dwa szalone haszczaki - jeden duży (szary) a drugi szczeniak (czarno-biały) - to właśnie będziemy my :)