Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

faktycznie nie wygląda jak typowy sznaucer, ale już niedługo to się zmieni :p

wgl to ludzie na ulicy mnie pytają co to za rasa i jak odpowiadam "sznaucer olbrzym" to lecą pytania w stylu "co?" "proszę?" "że jak?"

ignoranci :mad:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/xxx/P3233011.jpg
ale mordulec ucieszony !!!!

A na tej fotce z awatarka,to nie miałabym najmniejszych wątpliwości jakby mnie kto o rasę zapytał i napewno nie odpowiedziałabym ,że to sznaucer hihihi

albo jak mu zrobię śliczną kiteczkę za pomocą różowej gumeczki do włosów :evil_lol:

tak zrób ! Czerń się przepięknie komponuje z różem ! Jeśli w przyszłości będę mieć sukę olbrzymka, to na bank będzie mieć różowe akcesoria mimo,że serio nie jest to mój ulubiony kolor :)

Posted

eria napisał(a):

tak zrób ! Czerń się przepięknie komponuje z różem ! Jeśli w przyszłości będę mieć sukę olbrzymka, to na bank będzie mieć różowe akcesoria mimo,że serio nie jest to mój ulubiony kolor :)

okej, będę tak robić nadal

i uwaga uwaga! zdobyliśmy nakładkę na naszą dziwną maszynkę, więc dzisiaj/jutro golenie małego -> będą bardziej sznaucerowe fotki :D

Posted

przed strzyżeniem proponuję naoglądać się dużo zdjęć, jak sznaucer wyglądać powinien i do tego dążyć :)
Czekam niecierpliwie na efekty!

Posted

ahedok napisał(a):
okej, będę tak robić nadal

i uwaga uwaga! zdobyliśmy nakładkę na naszą dziwną maszynkę, więc dzisiaj/jutro golenie małego -> będą bardziej sznaucerowe fotki :D

No to czekam na zdjęcia :)

Posted

przepraszam, że już 2 dzień bez fotek, ale czwartek zawsze mam cały zajęty :angryy: a dzisiaj jak dotarłam do domu to strzygliśmy i strzygliśmy i strzygliśmy...

jutro o 13 kończę egzamin FCE, jak wrócę do domu to poprawimy szczegóły, a potem sesyjka :loveu:

także zapraszam jutro i pozdrawiam ( w imieniu swoim i nieźle odchudzonego Irka)

Posted

czekamy, czekamy

jutro o 13 kończę egzamin FCE, jak wrócę do domu to poprawimy szczegóły, a potem sesyjka

i powodzenia na FCE, może jeszcze nie skończyłaś to się przyda, bo u mnie jest 12:58 :evil_lol:

Posted

ufff, dotarłam jakoś

FCE poszło tak średnio, ale dzięki za wsparcie ;)

mały jeszcze nieskończony, ale obiecałam zdjęcia, więc się muszę wywiązać
pogoda straszna i dlatego wyszły jak wyszły :angryy:

oto mój mały "ogolony":

uwaga! głowa jest jeszcze nietknięta, więc proszę się nie czepiać, za to co do reszty słucham uwag/rad :cool3:

Posted

dziękujemy :loveu:

faktycznie troszkę się spłaszczył i zmniejszył objętościowo o połowę, ale nadal jest ogromniasty i ciężki tylko w proporcjach szczura :evil_lol:

a główkę robimy chyba jutro, więc możliwe że się pochwalę :p

Posted

[quote name='ahedok']

a główkę robimy chyba jutro, więc możliwe że się pochwalę :p

Oj zdecydowanie mi się nie podoba to stwierdzenie, wolałabym

wiec na pewno sie podzielę :)