Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

[quote name='mrs.ka'][B]potrzebny transport z Kielc do Katowic dla szczeniaczki MARRY(kontakt ze mną)[/B][/QUOTE]

my jedziemy z kielc do krakowa w sobotę... to już bliżej katowic ;)

Posted

Anashar rob dalej, ja sie dostosuje. Wystarczy osobna klasa do sql w kodzie, a cala reszte zrobi się za jakis czas. Z tym ze tak jak mówię, z systemem ewidencji byłoby to wygodniejsze - wystaczy w ewidencji dać opcję "do adopcji" i całość mamy na stronie z adopcjami.

Posted

[quote name='Asior']my jedziemy z kielc do krakowa w sobotę... to już bliżej katowic ;)[/QUOTE]

my też jedziemy w sobotę do Krakowa :) dzięki bo nie wpadłam ,żeby poszukać z Krakowa do Katowic

Posted

[quote name='wilczka']i wlasnie jestem w trakie robienia bazarku na dyminy-nie obrazicie sie jak zmienie dyminy na rodzinke?one sa chyba pilniejsze,choc nienawidze wybierac!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Zamień wilczka na rodzinkę, tylko gdzie tę rodzinkę umieścić?

Dziś z tz-tem na wieczorowo-nocnego łapaliśmy sukę w Leszczynach. I nawet się udało, choć nie szczędziła nam kłapania, a na finał sprawy ze strachu zrobiła coś śmierdzącego. Suka ma cieczkę. Próby łapania trwały od dwóch miesięcy. Szczegóły wraz ze zdjęciami suni jutro na kieleckim.
Witam na wątku Tomka:).

Posted

Napisalam odpowiedz juz do lilk_i:)

Fajniutkie te aukcje robi:) najbardziej mi sie podobaja te:
[URL]http://allegro.pl/vanilek-mini-golden-retriever-szuka-domu-i1353552845.html[/URL]

[URL]http://allegro.pl/amstaffka-skrzywdzona-przez-ludzka-glupote-i1259877519.html[/URL]

[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1264980544[/URL]

[URL]http://allegro.pl/pies-gorszego-boga-prosze-pomozmy-mu-zyc-i1268636417.html[/URL]

A najbardziej to marzylabym o formie takiej: (mam nadzieje ze fundacja sie nie obrazi:) )
[URL]http://allegro.pl/fundacja-ast-koszulka-rozmiar-xs-xl-i1270430353.html[/URL]

Kolory oczywiscie dostosowane do Zwierzaka, ale chodzi mi o format. Zeby w kazdym szablonie bylo to co jest po lewej stronie, czyli wszelkie info na temat dzialalnosci - tak pokrotce oczywiscie:) a w tresci konkretny psiak.
Co do logo i ogolnie graficznych elementow to takie jak na stronie zwierzaka.
Czesc moglaby byc z logiem schronu, a czesc bez bo Zwierzak ma nie tylko pod soba psy schroniskowe, a takie uliczne tez:) Wiec super by bylo jakby byly 2 wersje zaleznosci od piesa.

Czy takie cos wchodzilo by w gre?

Posted

[B]Wilczko, będę wdzięczna jeśli na przyszłość nie będziesz podawała się bez naszej wiedzy za członka naszego Stowarzyszenia rozdając nasze wizytówki ...[/B]

Dziś odbieram telefon i pani nie mówiąc o co chodzi prosi o rozmowę z Kasią W ..., ja oczy w słup, przedstawiłam się i mówię, że w życiu nie działała u nas osoba o tym nazwisku. Pani z przerażeniem w głosie "chyba pani żartuje :crazyeye:?" Powiedziałam, że nie żartuję i zapytałam o co chodzi - więc pani wyjaśniła, że jakiś czas temu była ta osoba u nich prosząc o dary dla zwierząt, więc wtedy zaczęłam coś motać i mówić, że wiem o co chodzi, ale co wyszło od pierwszych słów to wyszło ... Pani była lekko zdezorientowana sytuacją - zresztą wcale jej się nie dziwię. A wystarczył jeden telefon, że zamierzasz o coś prosić w naszym imieniu ... to tak na przyszłość i w temacie poruszanego stronę wcześniej "pomagania z głową".

Posted

[quote name='eliza_sk'][B]Wilczko, będę wdzięczna jeśli na przyszłość nie będziesz podawała się bez naszej wiedzy za członka naszego Stowarzyszenia rozdając nasze wizytówki ...[/B]

Dziś odbieram telefon i pani nie mówiąc o co chodzi prosi o rozmowę z Kasią W ..., ja oczy w słup, przedstawiłam się i mówię, że w życiu nie działała u nas osoba o tym nazwisku. Pani z przerażeniem w głosie "chyba pani żartuje :crazyeye:?" Powiedziałam, że nie żartuję i zapytałam o co chodzi - więc pani wyjaśniła, że jakiś czas temu była ta osoba u nich prosząc o dary dla zwierząt, więc wtedy zaczęłam coś motać i mówić, że wiem o co chodzi, ale co wyszło od pierwszych słów to wyszło ... Pani była lekko zdezorientowana sytuacją - zresztą wcale jej się nie dziwię. A wystarczył jeden telefon, że zamierzasz o coś prosić w naszym imieniu ... to tak na przyszłość i w temacie poruszanego stronę wcześniej "pomagania z głową".[/QUOTE]

juz odpisalam-nie obwiniaj mnie za balagan u siebie,jesli ktos cie nie informuje o dokumentach jakie dostalam najwyrazniej nie jestes tego warta/y ale to juz nie moja wina ze zostalas pomieta i uswiadomieniu czynnosci jakie podejmuje twoja organizacja

Posted

[quote name='eliza_sk'][B]Wilczko, będę wdzięczna jeśli na przyszłość nie będziesz podawała się bez naszej wiedzy za członka naszego Stowarzyszenia rozdając nasze wizytówki ...[/B]

Dziś odbieram telefon i pani nie mówiąc o co chodzi prosi o rozmowę z Kasią W ..., ja oczy w słup, przedstawiłam się i mówię, że w życiu nie działała u nas osoba o tym nazwisku. Pani z przerażeniem w głosie "chyba pani żartuje :crazyeye:?" Powiedziałam, że nie żartuję i zapytałam o co chodzi - więc pani wyjaśniła, że jakiś czas temu była ta osoba u nich prosząc o dary dla zwierząt, więc wtedy zaczęłam coś motać i mówić, że wiem o co chodzi, ale co wyszło od pierwszych słów to wyszło ... Pani była lekko zdezorientowana sytuacją - zresztą wcale jej się nie dziwię. A wystarczył jeden telefon, że zamierzasz o coś prosić w naszym imieniu ... to tak na przyszłość i w temacie poruszanego stronę wcześniej "pomagania z głową".[/QUOTE]

i mam nadzieje ze jutro oddzwonisz rano do owej pani i wymyslisz cos wyjasniajac sytuacje np"bardzo przepraszam za zamieszanie,bylam na zwolnieniu i nie zdazylam sie jeszcze zapoznac ze wszystkimi dokumentami naszej org,zmylil mnie fakt kiedy uslyszalam ze p.katarzyna dziala w naszej org.wiec tlumacze-nie dziala i jest nasza wolontariuszka natomiast rzeczywisci dostaka rekomendacje naszego stowarzyszenia co potwierdzam po zapoznaniu sie z dokumentacja.jeszcze raz przepraszam i dziekuje za pomoc w organizowaniu akcji pomocy dla dyminskich zwierzat"-mysle ze kultura tego wymaga

Posted

Dzisiaj wynikło niezłe zamieszanie z psiakiem z rudery przy stadionie, ale w każdym razie jest juz u mojego tzta, wieczorkiem go wykapie i odpchlę.
mam tylko pytanie, bo dość niezapowiedzianie sie u mnie pojawił, a pisałam wcześniej, że podwiesić na trase nie mam możliwości w czwartek... Linssi czy dasz rade podwiesić go na trasę? i kiedy to ma być, bo tzet w domu bd dopiero ok 15.

Psiak bardzo spokojniutki i przestraszony.... i naprawdę ładny szorściak, postaram się cyknąc ze dwie fotki dziś. ;)

Posted

Dodam że łapałem go całe dwie minuty - to do tych, którzy w to nie wierzyli :P
A co do zamieszania, stwierdzilem ze jak jest pies pod ręką, i jest szansa na zlapanie, to nie będę jej marnować. Zwierz przepiękny, to fakt.

DuDziaczek, dziękuję za tymczas.

Posted

[quote name='DuDziaczek']podziękowania nie do mnie a do tzta, sama sie dziwię, że tak szybko bez problemów sie zgodził :razz:[/QUOTE]

No ale konsultował, więc jak domyślam się z tobą :) Fajnie że po chwili rozmowy zajarzyl z kim rozmawia, wtedy latwiej sie gadalo :P

A fotki koniecznie dajcie jak będzie umyty :)

Posted

[quote name='backbone']No ale konsultował, więc jak domyślam się z tobą :) Fajnie że po chwili rozmowy zajarzyl z kim rozmawia, wtedy latwiej sie gadalo :P

A fotki koniecznie dajcie jak będzie umyty :)[/QUOTE]

Jakby ktos sie nie mogl doczekac:
[IMG]http://i54.tinypic.com/nojb06.jpg[/IMG]

To jeden z 3 szczeniakow.
Jako jedyny ma jasny pysio ;)
Jak juz TZ pisal, problemow z lapaniem nie bylo...

Posted

Maly wyglada terierowato. Jest przepiekny. Moze dac na ten watek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/121853-TERIERY-Nasze-jedyne-marzenie-to-kochajace-domy[/URL].

Posted

wilczko - przepraszam za zamieszanie, to moja wina, bo w natłoku obowiązków zapomniałam poinformować Elizę o naszej rekomendacji dla Ciebie. Chociaż powinnam :oops:, bo to Eliza dyżuruje przy naszym telefonie. Mam nadzieję, że uda się odkręcić sytuację z tą kobitą.

Posted

[quote name='Potter']Mam nadzieję, że uda się odkręcić sytuację z tą kobitą.[/QUOTE]

Andzia a do niej dzwonić i umawiać się ws. odebrania rzeczy. Dziś próbowała, ale tel. niedostępny.

Posted

eeeee... wydawalo mi sie ze maly mial jechac na noc do ewelinki_m? skad mam go zatem zabrac? ja nie znam zadnych szczegolow oprocz tego, ze psiak ma byc przekazany ok. godz. 16.00.

Posted

[quote name='DuDziaczek']Dzisiaj wynikło niezłe zamieszanie z psiakiem z rudery przy stadionie, ale w każdym razie jest juz u mojego tzta, wieczorkiem go wykapie i odpchlę.
mam tylko pytanie, bo dość niezapowiedzianie sie u mnie pojawił, a pisałam wcześniej, że podwiesić na trase nie mam możliwości w czwartek... Linssi czy dasz rade podwiesić go na trasę? i kiedy to ma być, bo tzet w domu bd dopiero ok 15.
[/QUOTE]
Dudzia szczeniak na trasę miał być podwieziony w piątek w okolicach godz 16.

Ja miałam go wziąć owszem na noc, ale ew z czwartku na piątek lub w piątek w południe, dłużej nie mogę z racji tego, że nie ma mnie praktycznie wcale w domu.

Posted

[quote name='Potter']wilczko - przepraszam za zamieszanie, to moja wina, bo w natłoku obowiązków zapomniałam poinformować Elizę o naszej rekomendacji dla Ciebie. Chociaż powinnam :oops:, bo to Eliza dyżuruje przy naszym telefonie. Mam nadzieję, że uda się odkręcić sytuację z tą kobitą.[/QUOTE]

potterko ja wszystko rozumiem i jestem ci wdzieczna za papier bo bez niego az tyle bym nie zdzialala,a to przeciez nie dla mnie tylko dla psow:lol:
ja oczywiscie doprowadze sprawe do konca tylko prosze zeby eliza zadzwonila jutro i wyjasnila sprawe-nic wiecej,szkola jest pod moim blokiem i odbiore dary i dowioze tylko zeby kobitaka wiedziala ze zaszla pomylka bo ja wejde do sazkoly a baba mi nic nie da bo powie ze dzwonila i jestem jakas oszustka,przeciez ja tych rzeczy nie chce dla siebie tylko dla psiakow;)
a boli mnie fakt ze zamiast najpierw sie dowiedziec o co chodzi-pomylki sie zdarzaja-to trzeba na forum obsmarowac mi dupsko,ale taki chyba juz moj los kozla ofiarnego na dogo...
ale dzialamy dalej,my malo wazni-walczymy o los zwierzat,prosze tylko o tel do tej pani a ja jutro skocze do szkoly i dogadam co i jak;)