wilczka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 powysylalam do; tvn 24 sprawa dla reportera ekspres reporterow prosto z polski celownik uwaga interwencja kawa czy herbata pytanie na sniadanie dzien dobry tvn gdzie jeszcze mam wysylac??? jak juz ustalicie kiedy marsz dajcie koniecznie znac kiedy,porozsylam po znajomych i im wiecej ludzi tym lepiej,juz zbieram znajomych choc jeszcze nie znam daty;)ale kazdemu mowie kto nie jest zainteresowany tematem-dla ciebie to zwykly spacer a dla nich to szansa na przezycie...-no i w sumie przyznaja mi racje ze ich ten spacer nic nie kosztuje a jak mozna w ten sposob pomoc to czemu nie,wiec chetnych sie znajdzie,musicie to tylko szybko zorganizowac Quote
AresekSE Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 przeczytlem ostatnie posty i wydaje mi sie ze wiem dlaczego jest problem w rozwiazaniu sprawy (zaznaczam wydaje mi sie) w czym problem lezy problem lezy w tym ze za malo ludzi jest ktorzy sie angazuja , kazdy chce dopomuc ale tylko dopomuc... nawet jezeli przyjdzie 300 osob i bedzie demonstrowalo to to nie znaczy nic, trzeba wiecej, trzeba tyle osob zeby politycy w Kielcah zrozumieli ze pojda w odstawke (oni sie tak boja z sie ich od zloba odstawi), nie wiem ... ale tutaj na forum sa tylko dogomaniacy a to jest za malo, trzeba poszukac ... no nie wiem moze z p. palikotem z prosba o pomjoc! trzeba zebrac tysiace glosow zeby ktos posluchal!!! deklaruje kosszta zrobienia takiej strony ... (no i nawet sam moge zrobic) politycy strasznie sie boja zeby ich od zloba odstawic , wiec jezeli zrozumia ze to nie jest zart zaczna dzialac ... ale do tego potrzeba 50 - 100 tys wyborcow!!!!!! Quote
wilczka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 popieram i jest teraz najlepszy czas bo przedwyborczy,macie niecaly miesiac na dzialanie,bo jak juz bedzie po wyborach,stolki zostana rozdane to wszyscy beda mieli w du...pie psy i koty ze schroniska Quote
Majaa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 eneda napisał(a):Majaa to mogę liczyć na Twoją obecność w czwartek?? Eneda - masz maila W SKRÓCIE - jak trzeba to będę! Jak nie to zgadzam się na wszelkie działania na 1 - 2 XI i będę w nich uczestniczyć Quote
backbone Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 AresekSE napisał(a):deklaruje kosszta zrobienia takiej strony ... (no i nawet sam moge zrobic) Jesli bedzie grafika, to moge strone napisac (oczywiscie w miare mozliwosci czasowych, bo pracuję w domu jako freelancer - glownie programowanie php, ale strone w html + css umiem sklecic). Quote
eneda Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A oto zdjęcia super odżywionej suni, o którą dzisiaj toczyłam walkę blisko 5 godzin, teraz ona walczy o życie........ Quote
AresekSE Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Backbone: wynajmi hotel, podaj propozycje jak by strona wygladala, i jak potrafisz zakreklamowac strone ... i ile bedzie to kosztowalo? Quote
Jasza Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Nie chce mi się wierzyć w to co czytam. Eneda - brak słów. Kciuki za maleństwo. I za Was. Quote
basia0607 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 "interwencję " poproszę osobiście, bo znamy się. Nic nie obiecuję ale będę prosić Małogosię o zainteresowanie się sprawą ! Quote
ciapoplut Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Trafiłam tu przez przypadek. Poczytałam, poryczałam i chętnie się przyłączę do tego marszu wraz z całą rodziną. Śledzę wasze wpisy i czekam na wiadomość. Chętnie też pomogę, niekoniecznie finansowo, bo tutaj akurat nie mam wielkiego pola do popisu, ale może w jakiś inny sposób? Piszcie jakby co! Quote
basia0607 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Jestem po rozmowie z "interwencją" . Proszę kogoś zaangażowanego w sprawe o telefon do mnie- 505072935. Quote
Shania Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ten marsz cioteczki to szykujcie na weekend, wtedy najwięcej osób może no i może wtedy dałoby się własnie tv??i jakies plakaty może po Kielcach?żeby jak najwięcej ludzi przyszło.. Quote
wilczka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 dobre wiesci!!!! [FONT=Arial][FONT=Arial]Pani Katarzyno. Materiał o kieleckich Dyminach jest realizowany u nas w redakcji od kilku dni. Jedną z ekip pod schroniskiem w sobotę była ekipa Uwagi.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Dziękuję za zainteresowanie tematem. Postaram się poinformowac Pania o dacie emisji materiału.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Anna Plaszczyk nastepny material w tv!!!im wiecej takich tym lepiej!!!!wysylam dalej!!! [/FONT][/FONT] Quote
Linssi Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Dajcie znac, kiedy bedzie wiadomo o dacie emicji Uwagi! Quote
backbone Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ja jestem php ekspert skromny probujesz zarobic? takich cwaniakow nie potrzebujemy ... ok dzieki, chcialem pomoc, ale nie to nie. Widze tu sa ludzie wszystkowiedzący najlepiej. i widze kącik wzajemnej adoracji. Quote
eliza_sk Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='wilczka']dobre wiesci!!!! [FONT=Arial][FONT=Arial]Pani Katarzyno. Materiał o kieleckich Dyminach jest realizowany u nas w redakcji od kilku dni. Jedną z ekip pod schroniskiem w sobotę była ekipa Uwagi.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Dziękuję za zainteresowanie tematem. Postaram się poinformowac Pania o dacie emisji materiału.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Anna Plaszczyk nastepny material w tv!!!im wiecej takich tym lepiej!!!!wysylam dalej!!! [/FONT][/FONT] Wilczka, p.Ania Plaszczyk zajmuje się sprawą Dymin od początku, w sobotę byli razem z nami na manifestacji pod schronem, w poniedziałek byli również na spotkaniu z Gruszewskim (nie wpuszczono ich) i później pod schronem. Quote
Jasza Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Poinformujcie proszę, kiedy będzie materiał w Uwadze. Ja rozsyłam po rozgłośniach radiowych. Poszło do Radia Katowice i RMF FM 24 i Radia ZET Jacek Czarnecki - Warszawa e-mail Michał Dzienyński - Warszawa e-mail Mariusz Gierszewski - Warszawa e-mail Anna Józefowicz - Warszawa e-mail Sławek Krenczyk - Warszawa e-mail Krzysztof Kurek - Warszawa e-mail Wojtek Pieniak - Warszawa e-mail Marcin Walter - Warszawa e-mail Krzysztof Bąk - Szczecin e-mail Małgorzata Piasecka - Lublin e-mail Kasia Piotrowska - Gdańsk e-mail Krzysztof Wojdowski - Katowice e-mail Tomasz Maszczyk - Katowice e-mail Beata Sabała - Zielińska - Zakopane e-mail Anna Smycz - Michalak - Wrocław e-mail Tomasz Jankowski - Wrocław e-mail Czarek Stankiewicz - Olsztyn e-mail Przemek Taranek - Kraków e-mail Marcin Kubat - Kraków e-mail Wojciech Kubik - Łódź e-mail Danka Woźnicka - Poznań e-mail Wojciech Hernes - Berlin e-mail Mariusz Kukliński - Londyn e-mail Piotr Milewski - Nowy Jork e-mail Quote
eve-w Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 wrzućcie tu wszzystkie adresy e-mail na które wysyłacie info o Dyminach!!!! Quote
andzia69 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Słuchajcie...zaczyna robić się balagan na wątku, kłótnie...pomyślcie trochę zanim coś napiszecie - link na wątek podawany jest już w całej Polsce...co pomyślą ludzie, którzy tu wejdą na te ostatnie strony??? zero informacji poza kłótniami kto, co i dlaczego! Każda pomoc się liczy - więc niech każdy robi tak jak umie i mu sumienie dyktuje a my za każdą pomoc dziękujemy!!! dlatego prosze - kto może to niech pousuwa swoje posty nie bardzo związane z konkretnymi informacjami... można założyć wątek np. na akcjach i tam ustalać co i jak i komu, a ten zostawmy jako informacyjny - bardzo proszę.... Quote
agnieszka24 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [video=youtube;FkPz8eBwhBI]http://www.youtube.com/watch?v=FkPz8eBwhBI[/video] Quote
Jasza Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Wysłałam też do wszystkich oddziałów TVP: [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.tvp.pl/o-tvp/kontakt/kontakt-z-oddzialami-regionalnymi/poznan/134656[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]sekretariat.kielce@tvp.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]sekretariat.katowice@tvp.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]sekretariat.krakow@tvp.pl[/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]sekretariat.lublin@tvp.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]sekretariat.olsztyn@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]sekretariat.lodz@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]sekretariat.opole@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]sekretariat.bialystok@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]sekretariat.gdansk@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]sekretariat.bydgoszcz@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]sekretariat.poznan@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]sekretariat.rzeszow@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]sekretariat.szczecin@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] Quote
Marzycielka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Nie no to jest jakaś masakra ta sytuacja. Co zaludzie...:( Quote
eve-w Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Andzia, zbieraj te adresy do drugiego postu pls! :) Quote
eve-w Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 a oto dlaczego na dogo i fb pojawiły się wpisy o odwołanej sobotniej wycieczce do Kielc (tworzy się niezła tragikomedia!) Przeklejone z FB . Autor Gosia F. Znalazłam się w polskim matrixe, a że czasem prowadzę akcję,które śmierdzą to czasem te smród mnie dopada ale nie od tak zwanego "sojusznika"... od 2 tygodni z P.Kingą Wachulec,która w zastępstwie swojego kolegi miała monitorować materiał i przyjazd do Kielc Dymin,zrobiła coś co w normalnym umyśle,się nie mieści...2 tyg.kontaktów,śmiechu,planów,rozczarowań Pani Wachulec,że nie udało się pozyskać na akcję posłów i z mojej strony wsparcie mentalne bo P.Wachulec bała się tematu,nie wiedziała jak zareaguje...kilka dni wcześniej przed wyjazdem,zażartowałam,że jak nie będzie koncepcji na materiał to najwyżej wezmę "broń" i zrobię tam cyrk oczywiście żartując...nigdy nie mówiłam,że to broń ostra palna itp.mam straszaka,potrzebnego mi do podróży kiedy drogi wiozę sprzęt fotograficzny lub kamerę nauczona podróżami PKP...przed wyjazdem Pani Wachulec spanikowana zadzwoniła do mnie wieczorem pełna własnych obaw i kazała mi wspierać drugą reporterkę,taką deklarację złożyłam choć sama też wiedziałam,że to trudny temat...i tu się zaczyna Matrix... Wsiadałam do pociągu umówiona z ludźmi i z różnych fundacji,i innymi,zebu jechać do schronu zagłady z protestem i mediami.Około godz.13 Pani Wachulec zadzwoniła do mnie w pociągu,że akcja odwołania,że reporter nie może...wściekła,ponieważ ,... po czym o godz.23 dowiaduję się,że akcja jest ale już nie wiem kto ją ogranizuje i o co chodzi w tym wszystkim...i tu się zaczyna dramat nie tylko mój ale Mojej Rodziny...czego nie wiem nigdy nie mogłabym przewidzieć... o 6tej nad ranem (a Moja Mama choruje) zadzwonił Ojciec i bardzo się zdenerwowałam,że coś się Jej stało...odbieram roztrzęsiona słuchawkę a mój Ojciec mówi,że u nas w domu są antyterroryści i policja bo Pani Kinga Wachulec zadzwoniła na policję,że mam broń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiście wszystko było wyjaśnione,żadnego złamanego prawa,gdyby nie fakt,że i w Warszawie "wjechali" mi do mieszkania...nikomu,nie życzę takich emocji,nerwów i oczywiście wszystko okazłao się ok!!!!Wiem jakimi motywami Kinga Wachulec się kierowała i to na pewno nie było bezpieczeństwo narodowe....tym bardziej,że Pani Wachulec nie jest reporterem TVN UWAGA!!!!do tej chwili po czymś takim wisiała w moich znajomych....strasznie to przeżyłam,nie byłam w Dyminach...wydałam dużo pieniędzy ale nikt mi nie zrekompensuje stresu moich 70letnich Rodziców i mojego własnego...P.Wachulec ma jakiś poważny problem emocjonalny lub ambicjonalny...kto zna atmosferę pracy w TVN UWAGA...dalej mi się w to nie chce wierzyć i w taką podłość ludzką,żeby własny problem nie udźwignięcia tematu przerzucić na moją osobę...jeszcze proponowała mi udział w "Rozmowach w toku"..... ha! i co Wy na to? Quote
Recommended Posts