Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

powysylalam do;
tvn 24
sprawa dla reportera
ekspres reporterow
prosto z polski
celownik
uwaga
interwencja
kawa czy herbata
pytanie na sniadanie
dzien dobry tvn
gdzie jeszcze mam wysylac???

jak juz ustalicie kiedy marsz dajcie koniecznie znac kiedy,porozsylam po znajomych i im wiecej ludzi tym lepiej,juz zbieram znajomych choc jeszcze nie znam daty;)ale kazdemu mowie kto nie jest zainteresowany tematem-dla ciebie to zwykly spacer a dla nich to szansa na przezycie...-no i w sumie przyznaja mi racje ze ich ten spacer nic nie kosztuje a jak mozna w ten sposob pomoc to czemu nie,wiec chetnych sie znajdzie,musicie to tylko szybko zorganizowac

Posted

przeczytlem ostatnie posty i wydaje mi sie ze wiem dlaczego jest problem w rozwiazaniu sprawy (zaznaczam wydaje mi sie) w czym problem lezy

problem lezy w tym ze za malo ludzi jest ktorzy sie angazuja , kazdy chce dopomuc ale tylko dopomuc... nawet jezeli przyjdzie 300 osob i bedzie demonstrowalo to to nie znaczy nic, trzeba wiecej, trzeba tyle osob zeby politycy w Kielcah zrozumieli ze pojda w odstawke (oni sie tak boja z sie ich od zloba odstawi), nie wiem ... ale tutaj na forum sa tylko dogomaniacy a to jest za malo, trzeba poszukac ... no nie wiem moze z p. palikotem z prosba o pomjoc! trzeba zebrac tysiace glosow zeby ktos posluchal!!! deklaruje kosszta zrobienia takiej strony ... (no i nawet sam moge zrobic)

politycy strasznie sie boja zeby ich od zloba odstawic , wiec jezeli zrozumia ze to nie jest zart zaczna dzialac ... ale do tego potrzeba 50 - 100 tys wyborcow!!!!!!

Posted

popieram i jest teraz najlepszy czas bo przedwyborczy,macie niecaly miesiac na dzialanie,bo jak juz bedzie po wyborach,stolki zostana rozdane to wszyscy beda mieli w du...pie psy i koty ze schroniska

Posted

eneda napisał(a):
Majaa to mogę liczyć na Twoją obecność w czwartek??

Eneda - masz maila W SKRÓCIE - jak trzeba to będę! Jak nie to zgadzam się na wszelkie działania na 1 - 2 XI i będę w nich uczestniczyć

Posted

AresekSE napisał(a):
deklaruje kosszta zrobienia takiej strony ... (no i nawet sam moge zrobic)

Jesli bedzie grafika, to moge strone napisac (oczywiscie w miare mozliwosci czasowych, bo pracuję w domu jako freelancer - glownie programowanie php, ale strone w html + css umiem sklecic).

Posted

Trafiłam tu przez przypadek. Poczytałam, poryczałam i chętnie się przyłączę do tego marszu wraz z całą rodziną. Śledzę wasze wpisy i czekam na wiadomość. Chętnie też pomogę, niekoniecznie finansowo, bo tutaj akurat nie mam wielkiego pola do popisu, ale może w jakiś inny sposób? Piszcie jakby co!

Posted

ten marsz cioteczki to szykujcie na weekend, wtedy najwięcej osób może no i może wtedy dałoby się własnie tv??i jakies plakaty może po Kielcach?żeby jak najwięcej ludzi przyszło..

Posted

dobre wiesci!!!!
[FONT=Arial][FONT=Arial]Pani Katarzyno. Materiał o kieleckich Dyminach jest realizowany u nas w redakcji od kilku dni. Jedną z ekip pod schroniskiem w sobotę była ekipa Uwagi.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Dziękuję za zainteresowanie tematem. Postaram się poinformowac Pania o dacie emisji materiału.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Anna Plaszczyk

nastepny material w tv!!!im wiecej takich tym lepiej!!!!wysylam dalej!!!
[/FONT]
[/FONT]

Posted

ja jestem php ekspert

skromny

probujesz zarobic? takich cwaniakow nie potrzebujemy ...

ok dzieki, chcialem pomoc, ale nie to nie.

Widze tu sa ludzie wszystkowiedzący najlepiej. i widze kącik wzajemnej adoracji.

Posted

[quote name='wilczka']dobre wiesci!!!!
[FONT=Arial][FONT=Arial]Pani Katarzyno. Materiał o kieleckich Dyminach jest realizowany u nas w redakcji od kilku dni. Jedną z ekip pod schroniskiem w sobotę była ekipa Uwagi.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Dziękuję za zainteresowanie tematem. Postaram się poinformowac Pania o dacie emisji materiału.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Anna Plaszczyk

nastepny material w tv!!!im wiecej takich tym lepiej!!!!wysylam dalej!!!
[/FONT]
[/FONT]

Wilczka, p.Ania Plaszczyk zajmuje się sprawą Dymin od początku, w sobotę byli razem z nami na manifestacji pod schronem, w poniedziałek byli również na spotkaniu z Gruszewskim (nie wpuszczono ich) i później pod schronem.

Posted

Poinformujcie proszę, kiedy będzie materiał w Uwadze.
Ja rozsyłam po rozgłośniach radiowych.
Poszło do Radia Katowice i RMF FM 24 i Radia ZET
Jacek Czarnecki - Warszawa
Michał Dzienyński - Warszawa
Mariusz Gierszewski - Warszawa
Anna Józefowicz - Warszawa
Sławek Krenczyk - Warszawa
Krzysztof Kurek - Warszawa
Wojtek Pieniak - Warszawa
Marcin Walter - Warszawa
Krzysztof Bąk - Szczecin
Małgorzata Piasecka - Lublin
Kasia Piotrowska - Gdańsk
Krzysztof Wojdowski - Katowice
Tomasz Maszczyk - Katowice
Beata Sabała - Zielińska - Zakopane
Anna Smycz - Michalak - Wrocław
Tomasz Jankowski - Wrocław
Czarek Stankiewicz - Olsztyn
Przemek Taranek - Kraków
Marcin Kubat - Kraków
Wojciech Kubik - Łódź
Danka Woźnicka - Poznań
Wojciech Hernes - Berlin
Mariusz Kukliński - Londyn
Piotr Milewski - Nowy Jork

Posted

Słuchajcie...zaczyna robić się balagan na wątku, kłótnie...pomyślcie trochę zanim coś napiszecie - link na wątek podawany jest już w całej Polsce...co pomyślą ludzie, którzy tu wejdą na te ostatnie strony??? zero informacji poza kłótniami kto, co i dlaczego! Każda pomoc się liczy - więc niech każdy robi tak jak umie i mu sumienie dyktuje a my za każdą pomoc dziękujemy!!!

dlatego prosze - kto może to niech pousuwa swoje posty nie bardzo związane z konkretnymi informacjami...

można założyć wątek np. na akcjach i tam ustalać co i jak i komu, a ten zostawmy jako informacyjny - bardzo proszę....

Posted

Wysłałam też do wszystkich oddziałów TVP:
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]http://www.tvp.pl/o-tvp/kontakt/kontakt-z-oddzialami-regionalnymi/poznan/134656[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]sekretariat.kielce@tvp.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]sekretariat.katowice@tvp.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]sekretariat.krakow@tvp.pl[/FONT]

[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]sekretariat.lublin@tvp.pl[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]sekretariat.olsztyn@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]sekretariat.lodz@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]sekretariat.opole@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]sekretariat.bialystok@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]sekretariat.gdansk@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]sekretariat.bydgoszcz@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]sekretariat.poznan@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]sekretariat.rzeszow@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]sekretariat.szczecin@tvp.pl[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

Posted

a oto dlaczego na dogo i fb pojawiły się wpisy o odwołanej sobotniej wycieczce do Kielc (tworzy się niezła tragikomedia!)

Przeklejone z FB . Autor Gosia F.

Znalazłam się w polskim matrixe, a że czasem prowadzę akcję,które śmierdzą to czasem te smród mnie dopada ale nie od tak zwanego "sojusznika"...

od 2 tygodni z P.Kingą Wachulec,która w zastępstwie swojego kolegi miała monitorować materiał i przyjazd do Kielc Dymin,zrobiła coś co w normalnym umyśle,się nie mieści...2 tyg.kontaktów,śmiechu,planów,rozczarowań Pani Wachulec,że nie udało się pozyskać na akcję posłów i z mojej strony wsparcie mentalne bo P.Wachulec bała się tematu,nie wiedziała jak zareaguje...kilka dni wcześniej przed wyjazdem,zażartowałam,że jak nie będzie koncepcji na materiał to najwyżej wezmę "broń" i zrobię tam cyrk oczywiście żartując...nigdy nie mówiłam,że to broń ostra palna itp.mam straszaka,potrzebnego mi do podróży kiedy drogi wiozę sprzęt fotograficzny lub kamerę nauczona podróżami PKP...przed wyjazdem Pani Wachulec spanikowana zadzwoniła do mnie wieczorem pełna własnych obaw i kazała mi wspierać drugą reporterkę,taką deklarację złożyłam choć sama też wiedziałam,że to trudny temat...i tu się zaczyna Matrix...

Wsiadałam do pociągu umówiona z ludźmi i z różnych fundacji,i innymi,zebu jechać do schronu zagłady z protestem i mediami.Około godz.13 Pani Wachulec zadzwoniła do mnie w pociągu,że akcja odwołania,że reporter nie może...wściekła,ponieważ ,...

po czym o godz.23 dowiaduję się,że akcja jest ale już nie wiem kto ją ogranizuje i o co chodzi w tym wszystkim...i tu się zaczyna dramat nie tylko mój ale Mojej Rodziny...czego nie wiem nigdy nie mogłabym przewidzieć...

o 6tej nad ranem (a Moja Mama choruje) zadzwonił Ojciec i bardzo się zdenerwowałam,że coś się Jej stało...odbieram roztrzęsiona słuchawkę a mój Ojciec mówi,że u nas w domu są antyterroryści i policja bo Pani Kinga Wachulec zadzwoniła na policję,że mam broń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oczywiście wszystko było wyjaśnione,żadnego złamanego prawa,gdyby nie fakt,że i w Warszawie "wjechali" mi do mieszkania...nikomu,nie życzę takich emocji,nerwów i oczywiście wszystko okazłao się ok!!!!Wiem jakimi motywami Kinga Wachulec się kierowała i to na pewno nie było bezpieczeństwo narodowe....tym bardziej,że Pani Wachulec nie jest reporterem TVN UWAGA!!!!do tej chwili po czymś takim wisiała w moich znajomych....strasznie to przeżyłam,nie byłam w Dyminach...wydałam dużo pieniędzy ale nikt mi nie zrekompensuje stresu moich 70letnich Rodziców i mojego własnego...P.Wachulec ma jakiś poważny problem emocjonalny lub ambicjonalny...kto zna atmosferę pracy w TVN UWAGA...dalej mi się w to nie chce wierzyć i w taką podłość ludzką,żeby własny problem nie udźwignięcia tematu przerzucić na moją osobę...jeszcze proponowała mi udział w "Rozmowach w toku".....

ha! i co Wy na to?