Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spotykam się jutro z Andzike w Łomiankach.

Spróbuję wziąć też Sziszę ze schronu. Jeśli by się to udało, na kogo mam ją zaczipować, czy na siebie , czy tanitko na Ciebie ? Wówczas potrzebuję Twoje imię i nazwisko, adres oraz pesel. Pw juz wyczyściłam.

Może dogadajcie się dziewczyny między sobą, bo po co macie obie przyjeżdżać aż do Łomianek, nie wiem jak macie daleko od siebie.

Kurcze, nawet nie mam obroży dla Sziszy !

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
Łomianki mi pasują :)

To super ! A co z czipem ?

Schron musi zaczipować psa przed wydaniem. Mogą być moje dane, nie mam problemu, ale wówczas ja muszę figurować na umowie adopcyjnej z DS.

Posted

Spać nie mogę, przez wątek Arktyki, od godziny obiecuję sobie, że się zbieram i nie mogę się odkleić od kompa :(

Ja oczywiście mogę do Łomianek pojechać, ale jeśli Tanitce jest bliżej, to jakoś się dogadamy, w sumie masz rację, nie ma sensu, żebyśmy obydwie jechały do Łomianek (tym bardziej, że ode mnie to jednak jest kawalek ...).
Jutro się jeszcze zdzwonimy - tylko ja będę większość dnia w Łowiczu, więc muszę mieć info, jak będziecie mniej więcej 150km od Warszawy, żeby się zebrać stamtąd :)

Posted

toyota napisał(a):
No właśnie przez ten wątek Arktyki wolałam się upewnić czy u tanitki na pewno bezpłatny ten kojec ;).

Tanitka na dogo juz od lat - skarg i zazalen nie bylo :lol:
Arktyka dala popalic nam wszystkim.Miejmy nadzieje,ze kara jej nie ominie.Szkoda tych psiakow,szkoda Bunia, ale on sie znajdzie.Musi sie znalezc.Nadzieja umiera ostatnia.

A za kilka godzin wielki dzien :lol: Nie wiem,czy uda sie zasnac :cool3:

Posted

tanitka napisał(a):
obydwie suczki jadą do W-wy :)

Nareszcie wrocil mi net :multi:Juz od wczoraj cosik bylo nie tak :shake:

Kapitalna wiadomosc,jupppiiiii :multi::multi::multi:Nawet nie wiecie jak sie ciesze :loveu: Razem trafily do schronu i razem go opuscily :lol: Cos pieknego!Rzadko zdarzaja sie takie cuda :lol: Czekamy na dalsze relacje,piszcie :lol:

Posted

Zagladam co i rusz i tu i do Lilusi, ale widocznie to jeszcze nie ten moment na 1 relacje z tymczasowych domkow.Uzbrajam sie wiec w cierpliwosc ;):lol:

Posted

Dziewczyny, wytłumaczcie mi wszystko co i jak! Czy Sziszka ma już ds czy tylko dt? Jak mam uaktualnić wydarzenie? Jeśli dalej szukamy ds, to poproszę na pw o dane osoby do kontaktu: imię, nazwisko, telefon i mail, koniecznie, bo coś małe zainteresowanie bez żadnych danych!

Posted

paulina0409 napisał(a):
Dziewczyny, wytłumaczcie mi wszystko co i jak! Czy Sziszka ma już ds czy tylko dt? Jak mam uaktualnić wydarzenie? Jeśli dalej szukamy ds, to poproszę na pw o dane osoby do kontaktu: imię, nazwisko, telefon i mail, koniecznie, bo coś małe zainteresowanie bez żadnych danych!

Sziszka pojechala do Tanitki na DT :lol: Nie wiem na kogo dane, ale przypuszczam ze na Tanitke.Zaczekajmy na nia :lol:

EDIT: sa juz foteczki jamnisi Lilusi :loveu:Cuuuuuuuuudddddooooooo :loveu:

Posted

Szisza-Kropka jest bardzo miłym pieskiem, łagodnym, bez lękowym, wesołym i bardzo przyjaznie nastawionym do świata.
Waży obecnie 12 kg a docelowo myślę, że z 16 kg. Jest drobna i nie za duża :). Dziś zostałą odrobaczona, później zaszczepiona i będzie wydana po sterylizacji.
Ma od dziś dom tymczasowy dzięki Fundacji Przyjaciele Braci Mniejszych. Przebywa pod Warszawą. Prosze podawac kontakt ws adopcji do mnie wyzel@poczta.onet.pl 602 704 701.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Piekna kropeczka :loveu:Slodki pycholek :multi: Super!!!!Od dzisiaj zycie jak w bajce :lol:
Wielkie dzieki dla Toyoty :lol: Dzieki Tanitka,Andzike,wszystkie dobre ciotki :lol::lol::lol:
Czy Toyota juz w domu?

Posted

Dopiero teraz dotarłam do domu, bo po drodze byliśmy u furciaczka dostarczyć plakaty z zaginionym Buniem.

Niestety było już tak późno i ciemno, że nie daliśmy rady ich rozklejać ani szukać psiaka. Znów cała najcięższa robota spadnie na głowę furciaczka...

Posted

toyota napisał(a):
Dopiero teraz dotarłam do domu, bo po drodze byliśmy u furciaczka dostarczyć plakaty z zaginionym Buniem.

Niestety było już tak późno i ciemno, że nie daliśmy rady ich rozklejać ani szukać psiaka. Znów cała najcięższa robota spadnie na głowę furciaczka...

Toyota, wielki szacun za wypatrzenie dziewczynek w schronie i dowiezienie ich do lepszego życia !!!

Posted

A ja tylko chciałam dopisać, że sunia przywieziona przez Tanitkę, mieszka jednak w środku (nie w kojcu na zewnątrz) i w ciepełku śpi na swoim posłanku :)