Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lamia2 napisał(a):
A ja tylko chciałam dopisać, że sunia przywieziona przez Tanitkę, mieszka jednak w środku (nie w kojcu na zewnątrz) i w ciepełku śpi na swoim posłanku :)

Super, w końcu jej życie się odmienilo!:)

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to trafil jej sie prawdziwy raj.Wygrzeje sie,zapelni brzusio i wkrotce jak nowo narodzona :loveu:
Jeszcze raz wielkie dzieki za Wasze serducha :lol: :Rose::Rose::Rose:

Posted

Sunia musiała być strasznie, ale to strasznie bita:( Wypuscilam ja dzis z jej kolega do ogrodu. Potem wołam i Bobik przyleciał, a sunia jak zobaczyla mnie w drzwiach to w nogi, poszlam po nią, a ona bidula przywarła do ziemi i zaczeła okropnie skomlec, ale słuchajcie tak, że az człowiekowi serce chcialo pęknąć:( widac bylo ze czeka na łomot! matko co to biedne suczydlo musialo przezyc....

Posted

Serce pęka, wieśniackie metody wychowawcze: niczego psa nie nauczyć a jak nie wykona polecenia, bo nie rozumie czego człowiek chce, to zlać za karę.

Posted

Matko kochana! Jak ona musiala cierpiec :placz:Moze jamnisie tez lal ten cwok?Mierna kare dostanie,jesli wogole dostanie.Takie malenstwa i juz tak okrutnie doswiadczone :shake:
W dobrych rekach dojdzie do siebie,pomalenku zrozumie,ze reka jest do glaskania ,do przytulania i dawania papuni.Lobuzow powiesilabym na suchej galezi :mad:

Posted

Ona się nie boi każdego ruchu, wydawała mi się bardzo radosna. Z tego co opisuje Lulka, wnioskuję , że ona była bardzo bita, gdy nie przychodziła na zawołanie i gdy Lulka po nią poszła, to przypomniała sobie tą sytuację i ten ból...

Posted

dokładnie tak jak pisze toyota, ona normalnie jest super przytulas i nie boi sie czlowieka, pewnie byla puszczana lub uciekala z łancucha i nie chciala wracac wiec jak ja cwok dorwal to lał!

Posted

Oby mu ktoś nogi z d... powyrywał przy najbliższej okazji.
Dobrze, że małe bezpieczne.
Obie towarzyszki niedoli.
Teraz szczęściary.

Posted

A ja zapytam o zdrowko i samopoczucie maluchnej :lol:

Czy mozemy spodziewac sie niespodzianki w postaci foteczek i kolejnych, tylko dobrych wiesci? :lol:

Posted

Śliczna, kropkowana Sziszka
była cicha jak ta myszka,
bo się bała podłych człeków,
których nie brak już od wieków.

Dzięki dobrej, ciepłej duszy,
Sziszka dupkę w domu suszy.
A jak ktoś jej mordkę spotka
Wnet pokocha, bo jest słodka !!

Posted

http://www.facebook.com/album.php?fbid=188920961151430&id=165209940189199&aid=41678 - zdjecia do wykorzystania

Szisza-Kropka jest bardzo miłym pieskiem, łagodnym, bezlękowym, wesołym i bardzo przyjaznie nastawionym do świata.
Jej historia jest smutna jak wiele innych, sunia wiodła okropny żywot na łańcuchu u chłopa, rodziła szczeniaki i niestety nie była regularnie żywiona:(
Waży ok. 15 kg i jest drobna. Suczka jest zdrowa, zaszczepiona. Zostanie wydana po sterylizacji.
kontakt: wyzel@poczta.onet.pl
602 704 701.