Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie odebrałam żadnego telefonu. Jestem bardzo zabiegana i mam tyle telefonów nieodebranych, że nie wiem na które oddzwaniać.

Jeśli byłaby taka możliwość, to zapytaj ich czy zrezygnowali. Jeśli jednak nie mogą się skontaktować ze mną, to poproś ich o tel., to ja zadzwonię.

Posted

Powiadomie wiec Tanitke, a z dobrych wiesci-jedna mila ciotka zrobi malenkiej WYDARZENIE :lol: Juz wysylam jej linka :multi:

Edit: zaproszenie do Tanitki wyslane,link do wydarzenia tez :lol:

Posted

Tak, jamniczka jedzie jutro do Warszawy.

O Sziszy trudno coś powiedzieć. Jest bardzo przyjazna i spokojna, ale to może być spowodowane nowym otoczeniem. Tak naprawdę nie wiadomo jakie pokłady energii w niej drzemią;).

Na pewno to młodziutki psiak.

Posted

Dziekuje Tanitko :lol: Dziekuje Paulinko :lol: za blyskawiczne przybycie :multi:

Paulinko, w 1 poscie podany jest link do artykulu w FAKCIE, moze warto go wrzucic do wydarzenia na dowod, ze nie kombinujemy.

Dziewczyny,jak zapatrujecie sie na propozycje Tanitki? :lol:

Posted

Super!!!!:multi::multi::multi: Dzieki Paulinko :lol: Ja na fejsie nie jestem ale ciocie pomoga udostepnic:lol:

Maluchna jest w schronisku w Wa/e/growcu k Grudziadza.

Posted

tanitka napisał(a):
Mam możliwość zaoferowania Sziszy od jutra niestety tylko kojec, ale pod całodobowym nadzorem, jedzeniem, możliwością zawiezienia do weta. Co Wy na to?

No szok, dopiero teraz to zauważyłam :-o.

A jak z odpłatnością ?

Tanitko wyślij mi proszę koniecznie swój nr tel. na pw.

Posted

Chyba nie uda się dograć szczegółów, bo ja wyruszam jutro rano, ponieważ mam do Warszawy ok. 250 km (jadę przez Toruń).

Niestety nie mam tel. do Tanitki.

Jeśli jednak uda się zarezerwować ten kojec u Tanitki , to trzeba zrobić wszystko, aby Szisza tam trafiła.

Posted

Masz zapchana skrzynkę wiec nic nie dotarło. Czekam jutro na Szisze w Warszawie. DT jest bezpłatny. mój tel 602 704 701, daj mi z drogi znać o której i gdzie mam podjechac po suczkę.

Posted

tanitka napisał(a):
Masz zapchana skrzynkę wiec nic nie dotarło. Czekam jutro na Szisze w Warszawie. DT jest bezpłatny. mój tel 602 704 701, daj mi z drogi znać o której i gdzie mam podjechac po suczkę.

Jak cudnie!!! Zebyscie tylko sie dogadaly telefonicznie.Chcialam teraz wyslac PW do Toyoty, ale skrzynka full.Moze tu zajrzy jeszcze

EDIT: wyslalam PW do Andzike i do Tanitki.Kontakt tel powinien wypalic.

Posted

Wysłałam Toyocie smsa, mam nadzieję, że uda się jej dogadać w schronisku - nie wiem czy uda się wziąć jutro Sziszunię bez wcześniejszego uprzedzenia w schronisku...