Rinuś Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Hej, chciałam Was poinformować, że w terminie [SIZE="5"]28 MAJ - 5 CZERWCA odbywa się zlot Labradorów!! Miejsce zlotu to Sielpia http://www.kapryssielpia.pl/ Za cały pobyt koszt wynosi 280 zł za osobę za sam nocleg. Mamy już pewnych 25 osób, kilka z nich przyjedzie tylko na weekend, a właścicielka ośrodka chce zamknać dla nas cały ośrodek, ale zarezerwowaliśmy miejsc na 24 osoby i tyle też potrzebujemy na cały pobyt. Brakuje nam więc 6 osób. Czy jest ktoś chętny pojechać i bawić się razem z nami przez calutki tydzień? :cool3::multi: Jesli są jakieś pytania to proszę pytajcie ;) A tak było na poprzednim zlocie :razz: Quote
panbazyl Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Pomysł fajny, ale ja mam wtedy masę roboty akurat.... Quote
panbazyl Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 wolne to ja mam teraz :evil_lol: a od maja zaczynamy duzy projekt robić, więc do września, października na barak zajęc nie będę mogła marudzić. no i jeszcze po drodze jakieś wystawy z psami muszę wkleić w grafik. Wakacje ja mam w zimie.... Quote
Ppx Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Może chcielibyście też wpaść na II śląski zlot dogo ;d ? Labki mile widziane. ^^ Informacje dotyczące II śląskiego zlotu dgm . 1. Data, Miejsce 11-17.07 (6 dób) prawdopodobnie Dębno (woj. małopolskie, koło Nowego Targu) [brane jest pod uwagę morze i Siewierz, gdyby nie naprawiono tam elektryki do wakacji] 2. Cena 150 zł Info dla każdego, kto zabiera psa: - właściciel musi w pełni panować nad swoim czworonogiem, mieć nad nim 100% kontrolę, - pies nie może być agresywny w stosunku do innych ludzi i psów (z tym że tutaj różnie może być, wiadomo, rzadko który pies bywał w tak licznej 'sforze', spięcia mogą się zdarzyć), - właściciel powinien posiadać kaganiec oraz zapasową obrożę i smycz dla swojego pupila - właściciel jest zobowiązany sprzątać nieczystości po swoim psie, - podsumowując: właściciel w pełni odpowiada za swojego czworonoga. Obecna lista uczestników: 1. Tepes + pies (pies gold/suka pinczer) 2. dog193 3. Avaloth 4. Ppx + pies (prawie maltan suka) 5. jolkablaszczyk + 2 psy(malamutka i mała suka) 6. Ola164 + pies (mała suka) 7. Bewarka + pies(mała suka) 8. anka11 9. klaudusia0219 + pies (sznaucer olbrzymi) 10. Rahl 11. Natula + pies(2?) (suka CTR) 12. Finnigan + pies (sznaucer/PON xd) 13. Bartiśkowa_ +pies (pies toller) 14. ulvhedin + psy 15. Karilka + psy 16. Dogomanka_ + pies (pies ~PON) 17. Sensimila 18. Łukasz 19. DomixX + pies (jamnikowaty) 20. Iwona + pies (mała suka) 21. Kaśka Namiot: 22. Luiza + psy Rezerwowa: 1. alexandriota + 2 psy (sznaucery min.) 2. Paullina 3. AnKó93 4. os. Tepes *2 5. natala109 7. paoii + pies (mała suka) 8. os. towarzysząca Rahl Więcej informacji na :D : http://www.dogomania.pl/threads/201927-II-%C5%9Al%C4%85ski-Zlot-Dogomaniak%C3%B3w-zaprasza-! ew. dgm->wypoczynek->obozy->II śląski zlot dogomaniaków zaprasza! Quote
Recommended Posts