madalenka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Czy ktos cos wie na temat zawodow w Gdansku 25.11.06???? :lol: Quote
madalenka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Halo? Nikt nic nie wie?? To chociaz powiedzcie, kiedy i gdzie sa najblizsze zawody, o ktorych COS WIADOMO :eviltong: Quote
zachraniarka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Madalenka informacje na temat zawodów w Gdańsku na pewno się ukażą, ale kiedy to nie wiem. Jeszcze sporo czasu do nich zostało. Wiem natomiast, że zawody odbędą się na pewno. Miejsce: plac związkowy w Gdańsku-Oliwie. Czas- pierwszy weekend grudnia, bo pierwotny termin koliduje z seminarium z Manhartem. Quote
madalenka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 O dzieki wielkie!!! A gdzie beda te informacje?? :oops: Quote
dog_master Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Na pewno albo tu, albo na forum psysportowe.pl Quote
agara Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 O:) miło się dowiedzieć, ze mieszkamy razem w mieście:) A w jakich częściach? (sorry za offa) a co do zawodów, to to zawody obidience? Szkoda, ze Malta jest za malutka... A gdzie jest w ogólw jakiś tor w gdańsku? (chyba było już pisane..., ale nie wiem gdzie.) Quote
Gosia_i_Luka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Malta, a kogo konkretnie pytasz? ;) Ja jestem z Wrzeszcza. Tak, chodzi o zawody obedience. Ale dlaczego pytasz o tor? Tor jest potrzebny do agility, obedience to sportowe posłuszeństwo. ;) Tor agility jest w Gdyni, tuż za Klifem - zajrzyj do wątku "Agility w Gdańsku".:cool3: A w jakim wieku jest Malta? Dlaczego piszesz, że jest za malutka? Moja Luka waży 5kg i radzi sobie zarówno w obi, jak i w agility - wielkość psiaka w tych konkurencjach nie ma znaczenia. Chyba że chodzi Ci o wiek. Ale w tym przypadku też nie jest to ważne - zaczynać można z psem w każdym wieku, oczywiście dostosowując trudność do jego możliwości. :) Quote
agara Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 ma ponad rok, waży 2,5. A ococ chodzi w obiedence? co trzeba robić? Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Zapraszamy do wątku obiedence:D Quote
dog_master Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Obedience to posluszenstw. Poczytaj np. na stronie http://obedience.prv.pl Quote
agara Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 i jak tego można nauczyć:)? Jak wy uczyłyście swpje pieski? i co to jest metoda klikierowa (domyślam się, że jest to dawanie smakołyków?) Już wiem:) Quote
Gosia_i_Luka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Malta, poczytaj, tu na dogo jest cały dział o obi (w nim właśnie piszemy:p), na stronie którą podała dog_master też jest całe mnóstwo informacji! Szczerze zachęcam do lektury. :cool3: Quote
zachraniarka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Info od przewodniczącego oddziałowej komisji szkolenia: "Zawody, egzaminy PT oraz testy i przegląd dobermanów miały zostać pierwotnie przeniesione na pierwszą sobotę i niedzielę grudnia... data ta jednak uległa zmianie. Zawody Obedience, testy oraz przegląd dobermanów mają się odbyć w pierwszy lub drugi weekend stycznia 2007. Precyzyjniejsze ustalenia podam po zebraniu GKSzP w Łodzi. pozdrawiam Michał Szalc" Quote
Recommended Posts