Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='krzysio']Wybieramy się busem na te wystawy. Jeżeli ktoś miałby chęć pojechać ale ma problem z transportem-proszę pisać : krzysio40@op.pl. Mamy jeszcze wolne miejsca.
Hotel zarezerwowany:)
Pozdrawiam

Właśnie otrzymałem mail z Mołdawii. Będzie jeszcze dodatkowo 12.06.2011 Cac Montenegro...

Posted

krzysio napisał(a):
Tak 2x cacib , cac i cac Montenegro razem 4 wystawy. Mł. champ. mozna robic za 2x cac.:multi:

Kusi !
Termin jak najbardziej mi pasuje :) Właściwie wszystko mi pasuje... chyba nie mogę się za długo zastanawiać hehe
To bardzo proszę o info (koszty itd.)
Trzeba mieć jakieś dokumenty żeby przekroczyć granicę? paszport wystarczy ?

Posted

Krzysio - dzięki za foty z Kiszyniowa z poprzedniej wystawy :)
Do przekroczenia granic trzeba mieć paszport dla siebie (najlepiej aby co najmniej więcej niż pół roku był ważny, tak dla świętego spokoju), dla psa też paszport i pieczątki od weta ze wszysko ok i legalizację w paszporcie - też pieczątka - to jest gdzieś na końcu psiego paszportu.
Byłam na wcześniejszej wystawie z Krzysiem - było SUPER!!!! No i to wino dla wystawców - poezja po prostu! W Polsce tak nie dbają o wystawców. I hotel też już zarezerwowany z całą pewnością jest - bez problemów z psami przyjmują.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Krzyś, zgłosiłes już mojego rudego cudaka? I jak koszty płatnosci na wystawie, dochodzi jeszcze coś? Bo nie wiem czy nie robić przelewu wcześniej? czy na jedno wyjdzie.