trollkastel Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 mój pies, nie żartuję, jak mu stanie siada przed ludźmi jakimś ginekologicznym rozkrokiem (tak żeby wszystko było pięknie widać) i szczeka. x: ktoś ma jakiś pomysł o co mu chodzi i skąd w ogóle takie zachowanie? nie mam z nim żadnych problemów w stylu, nie wiem, gwałcenie poduszek, generalnie byłby świetnie wychowany gdyby nie chwalił się każdą erekcją wszystkim domownikom. Quote
Martens Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Może to sprawia mu dyskomfort i oczekuje, że jakoś mu pomożecie? :p Mój pies, jak zaklinuje mu się coś w pysku albo coś mu dolega, zazwyczaj do mnie przychodzi na pomoc - facetem nie jestem, ale domyślam się, że taka erekcja bez możliwości jej aktywnego wykorzystania nie jest zbyt fajna i może pies chce Wam dać do zrozumienia, żebyście to schowali czy coś, żeby nie uwierało ;) Quote
masza44 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 A piesek jest po kastracji? Jeśli nie to myślę , że mogłoby pomóc. Na pewno nie będzie się pobudzał i nie będzie sfrustrowany. Quote
Sybel Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Mój pies zaczął uprawiać samogwałt rok po odjajczeniu. Kładzie się na boczku, zaczyna działać biodrami i tak się obraca w kółko jak bąk, raz się zagalopował odbił od fotela i odbiegł w podskokach. I to charakterystyczne tyk-tyk-tyk-tyk o poranku... Quote
Recommended Posts