Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zmieniłam. Wszystkie zdjęcia są bardzo łądne i miałam dylemat.
Justynko jesteś tam też administratorem. Jakbyś chciała coś zmienić albo dopisać to wystarczy edytować wydarzenie

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
zmieniłam. Wszystkie zdjęcia są bardzo łądne i miałam dylemat.
Justynko jesteś tam też administratorem. Jakbyś chciała coś zmienić albo dopisać to wystarczy edytować wydarzenie

dzięki,popróbuje...:)

Jaaga napisał(a):
Jeszcze mógłby ktoś banerek zrobić. Często ludzie poruszaja się po subskrybcjach i przez banerki wchodza na konkretne wątki.

Masz racje,tylko nie znam nikogo,kto potrafi...

Posted

Nawet 1 pojedyńczy kojec nie jest pusty :-( kojce zajmują amstafy, owczarki 2 rotki które nie zgadzają się w żaden sposób z innymi psami. Dziś doszły 3 kolejne.

Póki co na kwarantannie są 4 psy i Borys jakoś daje radę, liczba zwierząt przyjmowanych jest przerażająca.

Rozesłałam już informację do znajomej w Niemczech z prośba o pomoc ale wiadomo to potrwa :-(

Posted

ehhhcale bida.. porozsyłam wątek gdzie się da..
Justynko, ta baba była już u nas ze swoim psem :roll: teraz się bez niego nie rusza nigdzie.... chciała nawet żebyśmy my się nim zajęli bo miała jakąś sprawę w urzędzie.....

Posted

Właśnie dostałam informacje,że pies dosłownie staranował Boryska :( lekko pokąsał,na szczęście nic mu sie nie stało,bo Pracownik zareagował.Nikt nie jest w stanie upilnować go :(

Może spróbujemy uzbierać na hotelik?

Dla niego to jedyny ratunek :(

Posted

szasztin napisał(a):
BORYSEK TRZYMAJ SIĘ - niestety nie moge pomóc - ale trzymam kciuki za ta osobe z okolic Warszawy !!!!

Też trzymam kciuki:):)
a jakby co to na FB mamy pierwszą deklarację od Pani Kasi P.
cyt "Udostepniłam .Zgłaszam deklarację:50,00zł co miesiąc na hotelik.Na teraz moge wysupłać około 100,00zł. "
bardzo dziękujemy

Trzymam kciuki żeby były te pieniążki potrzebne na transport a nie na hotelik