Wala2006 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tak się ciesze że malusia już w DS :) To czekamy na fotki ślicznej Somy ;) Quote
holly101 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Wiem, że długo kazałam na to czekać ale w końcu mogę pokazać zdjęcia ślicznej Somci w swoim domku :) Wszystkie kanapy moje :) Zamyślona Soma Ze swoją nową, starszą siostrą - Maszą :) Quote
holly101 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Hierarchia ustalona ;) Z Holly - Soma mieszka tylko z Maszą ale w tym samym domu, dzieląc ten sam ogród mieszkają moje Wariaty - Holly, Dingo i Fletcher więc stadko jest pokaźne:) Ale za to jakie zgodne :D Z Dingiem - idealnym partnerem do szalonych zabaw;) Z Holly, Dingiem i Fletcherem Quote
holly101 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 zmęczona świętami wielkanocnymi ;) Soma jest super wesołą, bardzo mądrą sunią. Wiele się już nauczyła, jest grzeczna choć jak każdy mały Wariat musi się wyszaleć :) Najważniejsze, że stosunki z Maszą dobrze się układają. Dziewczyny żyją w zgodzie, Soma obserwuje starszą siostrę i uczy się od niej. Z sąsiadami czyli moją sunią i dwoma psami też pełna komitywa. Bawią się i szaleją na ogrodzie razem. Somcia uwielbia wchodzić do strumyka przepływającego przez ogród, generalnie wszędzie wściubia swój piękny nosek. Ładnie przybiera na wadze, jest bardzo aktywna i już baaaardzo przywiązana do swojej Pani i Pana :) Quote
masza10 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 U Somy wszystko super, dobrze sobie radzi, trochę rozrabia jak to dziecko :) Tu zajęta pilnowaniem wnuczka LEosia Właściwy pies na właściwym miejscu Zamyślona Quote
Recommended Posts