Jump to content
Dogomania

Grzywacze chinskie -RESURUSS- oraz reszta rodzinki zapraszaja do galerii

Recommended Posts

Posted

Lecimy na rekord :cool3:
Rotek od Wrocka nietknięty maszynka :crazyeye::oops::evil_lol:
Fisia od Zabrza :cool3:
Ciekawe ile wytrzymam ...no i ciekawe jakie długie te kudły urosną :razz:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe no stara sie ,stara :diabloti: niestety stado nadal traktuje i Rocia i Fisie jak szczeniaki ....tak sobie siedzę z nimi i obserwuje.....dorosłe psy między soba mają ustalone co wolno ,kto co lubi a czego nie ,na co sobie można pozwolić.....a szczeny w minimalnym stopniu przestrzegaja tych zasad ....Fisia wyjada bezczelnie Tosi z miski ,a Tosia tylko biednie patrzy ....Rotek tłucze Vincenta - na razie w zabawie .....ale wole nie myśleć co będzie jak Vicek będzie miał dosć :roll: ....w końcu największy "paker" z ekipy ;)
Jedynie co to Bu jest święta - na nia Rotek nie szczeka jak coś chce i wystarczy jedno jej spojrzenie ...i Rotek -kozak więdnie :evil_lol:
No i nie wolno Vickowi tłuc Pasi ....bo zaraz Roti i Fisia lecą na pomoc kąsając Vicka niemiłosiernie :diabloti:
Jak się młodziaki ( Vicek i Rotek ) tłuka to wkracza Siwy :evil_lol: i nawet ich nie dotykając robi spokój :multi:

Poza tym cała ekipa boi się Gizma .....Gizmo spokojny ,ale jak się wkurzy to zre z całej siły - na maxa ..a chwyt to on ma jak conajmniej krokodyl :evil_lol:

Co do strzyżenia ....teraz zimno się robi ,więc olewam golenie ...na wystawy na razie nie jedziemy ,a po co mają marznąć ???? Na spacery chodzimy cały czas ..czy deszcz czy słonce ...a i zimowe wyprawy pewnie będą ....więc resski zostają chwilowo hippisami .

A maszynkę w końcu kupiłam ...45 Watt więc chyba nie padnie w najblizszym czasie ;)

Posted

resuruss napisał(a):
Co do strzyżenia ....teraz zimno się robi ,więc olewam golenie ...na wystawy na razie nie jedziemy ,a po co mają marznąć ???? Na spacery chodzimy cały czas ..czy deszcz czy słonce ...a i zimowe wyprawy pewnie będą ....więc resski zostają chwilowo hippisami .

A maszynkę w końcu kupiłam ...45 Watt więc chyba nie padnie w najblizszym czasie ;)

hihi ja chciałam mojego kudłacza mieszańca machnąć ostatnio na ala'grzywacza:diabloti: bo zazdroszcze wam łysolków:evil_lol: a ty na odwrót:) pozdrawiam WAS!!!

Posted

Ress:
"Poza tym cała ekipa boi się Gizma .....Gizmo spokojny ,ale jak się wkurzy to zre z całej siły - na maxa ..a chwyt to on ma jak conajmniej krokodyl :evil_lol:"

To tak jakbym Milkę moją widziała słodka spokojna kochana ale jak się wkurzy to ....krokodyl... ma jeszcze ksywkę grzechotnik hahaha zgadnij czemu :evil_lol:

Posted

Dzieki laski :loveu:

No Pasia i Vicek moga sie tak kojarzyć :evil_lol: z tym ,że nie sugerowałabym się kolorami.Jest wrecz na odwót ;)

A Rotek ......Narcyz !!!!!!!!Juz przerósł mistrza Harysia......i wogole jestem zła na niego ,bo wczoraj wytaplał sie w jakimś syfie :angryy::angryy::angryy:
Gizmo go zaprowadził .....Gizmo się narzarł a Rotek się ufajdał cały :placz: i mają śmierdziele zakaz całowania mamy przez 4 miesiace :shake:

Posted

No Aniu to ja ci szczerze życzę wytrwałości w swym postanowieniu... i tak bez buziaków nie wytrzymasz:diabloti: oni cię dopadną zobaczysz ale nawet jak będziesz twarda to przed Walentynkami choć im ząbki pomyj:eviltong:

Posted

Chciałam tylko napisać ,że Tosia jest bardzo chora .....

:-(:-(:-(

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img514.imageshack.us/img514/5063/dsc06990gj6.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=514&i=dsc06990gj6.jpg][IMG]http://img514.imageshack.us/img514/5063/dsc06990gj6.237e15bf2a.jpg[/IMG][/URL]