Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

Posted

westie_justa napisał(a):
aha, i o rodowodowe imię bym prosiła jak można:D

ok, mowisz i masz hi hi:-D
tylko mnie rece parza jak musze szukac papiery i zalatwiac sprawy w urzedach:angryy:
strasznie tego nie lubie wiec zawsze u mnie to dlugo trwa:shake:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zamawiam przez neta
a te dwie(z pilka i literka) znajoma zrobila specjalnie dla Bobika,
bo zazwyczaj kokardki robione sa na wzor dla dziewczynek i ciezko cos kupic typowo meskie
a ja bylam ucieszona za takie orginalne kokardki te dwie

Posted

oo masakra.... jaki zestaw kokardek :)
i nie mogę się przyzwyczaić do tej dłuższej sierści, bo niestety wszystkie Yorki jakie spotykam maja króciutką... :(

Posted

deer_1987 napisał(a):
ale on ta kostke trzyma :)

kurza szlapke dostal od mojego M i chodzil z nia az ja zjadl

kalyna napisał(a):
oo masakra.... jaki zestaw kokardek :)
i nie mogę się przyzwyczaić do tej dłuższej sierści, bo niestety wszystkie Yorki jakie spotykam maja króciutką... :(

ja jak spotykam yorki to sa obiete na szczeniaka albo ogolone,
chcialam aby Bobi mial siersc az do ziemi ale jak widzialam ze sie w niej meczy to postanowilam ze mu obetne, niom i ma taki wlos teraz
do zabawy idealny przy psie z adhd przynajmniej sie nie zabija ani nie przewraca:loveu:

mychaaaaa napisał(a):
Oooo ja! Jaka psia modelka!
A Bobi jest rasowy? Z jakiej jest hodowli? :) Śliczny ma długi włos.

nie daleko mnie ma Pani hodowle yorkow tzn miala bo wpadla na genialny pomysl(lepiej sie oplacajacy i teraz jest pseudo)

Posted

ania90 napisał(a):

nie daleko mnie ma Pani hodowle yorkow tzn miala bo wpadla na genialny pomysl(lepiej sie oplacajacy i teraz jest pseudo)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no to teraz jestem w szoku :( szkoda, że zeszła na ta złą stronę :( a jakich ras ma te pieski... aż wierzyć się nie chce, że hodowcy, którzy w mniejszym bądź większym stopniu walczą z pseudo to sami się nimi stają :(

Posted

3panienki ma rasy albo w typie rasy yorki
raz ja spotkalam u weta jak byla z maluszkami 4tyg na szczepieniu i sie dowiedzialam, Bobi wtedy mial 10mies, sama bylam w szoku

no a pomijajac to to u mnie jakos popularne staja sie pseudohodowle yorkow i znam 3 ziomkow ktorzy rozmnazaja psy tylko do zysku i jeszcze konkuruja ze soba cena
niom i co slyszalam to maja podobno zapisy na szczeniaki ok rok do przodu:(

nie rozumiem tego, przeciez ja uwazam ze jak chce psiaka w typie albo mieszanca to pojde do schroniska i jakiegos adoptuje, juz mialam 2psy ze schroniska i cudowne sa tzn byly bo juz dawno umarly:(