Femka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 nika28, możesz podać swój email? wyślę Ci foty. Quote
zuzlikowa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 I oto nasz cudny psiak... bernardyn pełną faflastą pychulą... i wyprowadzony do zdjęć...dzięki ogromne, że pozwolono fotki robić nie za kratkami... Ależ on ma cudnie ogromny łeb i faflunyyyyyyyy...:loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ...jest prześliczny... strasznie skołtuniony... i jeszcze w stresie... i albo ja jestem nadmiernie przeczulona( cóz, po Aliku już niech nikt się nie dziwi:shake:), ale zastanawiają mnie tylne łapy psiaka... Quote
zuzlikowa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Folder Benia z Łodzi na stronie adopcyjnej bernardynów na FB... na razie wstawiłam kontakt na siebie i na Femkę... może tak być? http://www.facebook.com/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744 Sandra, Femka... dajcie Beniowi inaczej na imię- wiem,że to niewielki problem, ale jak Beniów jest kilka, to trudno zorientować się o jakiego ludzie pytają... Quote
zuzlikowa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Femka... odczytałam pw dopiero teraz... zadzwonię jutro. Dzięki za informację... Quote
Femka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ok, nazwiemy go inaczej, ale już nie dzisiaj. Weekendowa łapanka i dzisiejsza wizyta w schronie mnie zmasakrowały. Kontakt na mnie może być, bez problemu. Ten pies to uosobienie łagodności. Gdyby nie to, że jest straszliwie brudny (rękaw brązowego płaszcza jest po dzisiejszej wizycie czarny), można by go swobodnie przytulać. Quote
sandra1244 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Można podawać też kontakt do mnie, moim zdaniem jego tylnie łapki są ok. Mój psiak miał takie same. To na zdjęciach tak wyszło. A co do imienia może być Fuks, dwa razy uratowany, Femka co Ty i inni na to?????Dzisiaj dzwonię na Kosodrzewiny i pytam się o pupila, jutro chce tam jechać. Quote
Femka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 mój pierwszy kot miał na imię Fuks, bo cudem jego życie zostało uratowane. Jestem za tym pięknym imieniem dla benka :) Quote
zuzlikowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 sandra1244 napisał(a):Można podawać też kontakt do mnie, moim zdaniem jego tylnie łapki są ok. Mój psiak miał takie same. To na zdjęciach tak wyszło. A co do imienia może być Fuks, dwa razy uratowany, Femka co Ty i inni na to?????Dzisiaj dzwonię na Kosodrzewiny i pytam się o pupila, jutro chce tam jechać. Jako, że i Femka pomysł z imieniem wspiera... zamieniam w folderze imionka... niech ma fuksa nasz FUKS!:lol: ... zdjęcie nie raz przekłamują, więc wolę zapytać... i dobrze, że moje niepokoje nie są uzasadnione:lol: Quote
zuzlikowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Zrobione... imię szczęśliwe wstawione... nr Sandry także... http://www.facebook.com/album.php?aid=28757&id=122870101115744&saved Quote
zuzlikowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 A co tam- jak już znowu bez wyraźnego powodu sie przyplątałam do FUKSA, to choć powiem - miłego i słonecznego dzionka ... Quote
ulvhedinn Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Piękny fufrzak :) Te łapki faktycznie jakieś takie ugięte na fotkach...- mogą być z osłabienia - oby.... Quote
Femka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 to i ja życzę miłego dnia, tym bardziej, że naprawdę wiosenny. Sandra zagroziła, że jutro jedzie do schronu, więc pewnie też się zabiorę. Quote
nika28 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Femka napisał(a):nika28, możesz podać swój email? wyślę Ci foty. Widzę że zdjęcia już wstawione :) Śliczny ten Fuks, ale zabiedzony strasznie :( Quote
zuzlikowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 nika28 napisał(a):Widzę że zdjęcia już wstawione :) Śliczny ten Fuks, ale zabiedzony strasznie :( Dokładnie tak... bardzo zabiedzony i wyraźnie dysproporcje są widoczne... psiak teraz powinien spać i jeść...spać i jeść...spać i jeść...aż zachce mu się hopsać i bardziej ciekawsko na otoczenie spojrzeć... na razie jest bardzo, bardzo zmęczony i sponiewierany nie tylko fizycznie... Oj, Fokus... jaki Ty będziesz cudny jak już pełni blasku i w futerku i w oku nabierzesz?... nikt nie bedzie w stanie Ci się oprzeć! Quote
zuzlikowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='nika28']Widzę że zdjęcia już wstawione :) Śliczny ten Fuks, ale zabiedzony strasznie :( Dziewczyny, a macie pełnowymiarowe nie zmniejszone fotki?... takie bardziej użyteczne przy ogłoszeniach!...a te warto już zacząć robić- dziś wiele więcej o psie się nie dowiemy, a trochę już wiemy, więc w zasadzie może ktoś ułoży dobry, nie najdłuższy tekst( jak ja mam w zwyczaju...tasiemce:evil_lol:) i zaczynajmy portale ogłoszeniowe informacjami o Fuksie zarzucać...CO O TYM MYŚLICIE?...ZACZYNAMY? Szukajmy Fuksowi najlepszego domu na całe życie. Quote
Femka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 mam w aparacie strasznie ciężkie foty, zawsze jak zrzucam do kompa, zmniejszam, żeby przez pomyłkę na miau nie wstawić. Ale wieczorem wyślę Ci takie dziewicze na email :) Poczekajmy też na fotki sandry. Wczoraj mówiła, że ma ze 12, ale nie umie wysłać, a ja byłam po leczeniu zęba i nie bardzo kojarzyłam, o czym rozmawiamy. Fuks podobno szedł 2 miesiące od Ozorkowa. Doszedł do Rosanowa. Jakim cudem po drodze nie mijał go żaden miłośnik zwierząt, wolontariusz? Quote
zuzlikowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ulvhedinn napisał(a):Piękny fufrzak :) Te łapki faktycznie jakieś takie ugięte na fotkach...- mogą być z osłabienia - oby.... ...no i mnie rzuciły się w oczy te podkurczone łapki i poopa jakby w przysiadzie... ogon głęboko pod poopę... psiak bardzo zestersowany.. wyraźnie nieźle wyczerpany... mogę powtórzyć za Ulv- oby... i tego bardzo chcę się trzymac. Quote
zuzlikowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Femka']mam w aparacie strasznie ciężkie foty, zawsze jak zrzucam do kompa, zmniejszam, żeby przez pomyłkę na miau nie wstawić. Ale wieczorem wyślę Ci takie dziewicze na email :) Poczekajmy też na fotki sandry. Wczoraj mówiła, że ma ze 12, ale nie umie wysłać, a ja byłam po leczeniu zęba i nie bardzo kojarzyłam, o czym rozmawiamy. Fuks podobno szedł 2 miesiące od Ozorkowa. Doszedł do Rosanowa. Jakim cudem po drodze nie mijał go żaden miłośnik zwierząt, wolontariusz? Wysyłajcie dziewczyny... wysyłajcie jak najbardziej dziewicze! A mnie się coś dziwnie zdaje, że już go szukałam na wydarzeniach na FB... ale czy na pewno jego- nie jeden bernardyn jest nie tylko w Łodzi... http://www.facebook.com/?sk=inbox&action=read&tid=6837b4b6f6e848df974eef8a6af7e486#!/event.php?eid=183990184955286 Quote
zuzlikowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ...może ktoś ułoży dobry, nie najdłuższy tekst... bardzo przydałby się do ogłaszania. I przydałby się ktoś, kto może szybko poogłaszać beniutkę- ja mogę zrobić allegro, gumtree, szerloka i cafeanimal...KTO POMOZE OGŁASZAĆ FUKSA? Quote
nika28 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ja mogę pomóc ogłoszeń :) Tylko trzeba ładny tekst napisać (ja się nie nadaje :oops:), i troszkę większe zdjęcia też się przydadzą :) Quote
sandra1244 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Kochani, dziękuję za imię Fuks. Rano o 10 dzwoniłam do schroniska, pytałam o zdrowie psiaka, rozmawiałam z wetem, powiedział, że stan zdrowia jest dobry trzeba go karmić, i tak jest robione, nie jest agresywny, nie warczy, to przytulanka. Jestem na jutro umówiona na godz. 10 do Fuksika, mogę z nim spędzić czas i dać mu przysmak, jest cudownie. Femka jedziesz do przytulaka????.O tekście zaczęłam myśleć, ale brak mi inwencji twórczej...Myślę o tym. Przysmaki już mam o wszystko zadbałam. Mam zdjęcia ale nie mam nikogo kto je wprowadzi, jutro zrobię kolejne. Quote
nika28 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='sandra1244'] Mam zdjęcia ale nie mam nikogo kto je wprowadzi, jutro zrobię kolejne. Możesz wysłać mi na meila : nika2806@vp.pl Quote
ANETTTA Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 http://www.facebook.com/album.php?fbid=138585142877573&id=122870101115744&aid=28791 kolejna bida Quote
Femka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 jutro będę na Kosodrzewiny. Zrobię następne fotki. Na miau okazało się, że jest szansa na jakiś DT dla trzyłapnej labradorki. sandra1244 napisał(a):Kochani, dziękuję za imię Fuks. Rano o 10 dzwoniłam do schroniska, pytałam o zdrowie psiaka, rozmawiałam z wetem, powiedział, że stan zdrowia jest dobry trzeba go karmić, i tak jest robione, nie jest agresywny, nie warczy, to przytulanka. Jestem na jutro umówiona na godz. 10 do Fuksika, mogę z nim spędzić czas i dać mu przysmak, jest cudownie. Femka jedziesz do przytulaka????.O tekście zaczęłam myśleć, ale brak mi inwencji twórczej...Myślę o tym. Przysmaki już mam o wszystko zadbałam. Mam zdjęcia ale nie mam nikogo kto je wprowadzi, jutro zrobię kolejne. Quote
sandra1244 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Oto tekst: poprawcie go i niech coś się wreszcie ruszy, czas ucieka. Fuks to psiak "Krajowej jedynki". Wałęsał się 2 m-ce po ruchliwej ulicy, nikt go nie widział, nikt nie pomógł. Na próby złapania go przez "Dobre Dusze"-nie dał się nabierać, uciekał. Z jednej strony krajowa jedynka z drugiej autostrada. Udało się dzięki pomocy policji i odpowiednich slużb. Fuks-w Twoich oczach widać miłość, oprawcy nie są dla Ciebie. Unikałeś kontaktu z ludźmi, bałeś się. Teraz wszystko się zmieni. Fuksio przy dobrej i fachowej opiece będziesz pięknym psem. Fuksio czeka na nowy dom. Quote
Recommended Posts