sandra1244 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Śródmieście zrobiłam, wszędzie gdzie się przewijałam, zrobiłam też akcję w Manufakturze. Czy są jakieś telefony??? Dajcie jakiś sygnał... Quote
sandra1244 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Dzwoniłam, dzisiaj miała być kastracja, w poniedziałek jadę zapytać się co u niego, może zrobię zdjęcia szczęśliwca. Pozostało ok. 7 dni na dobry domek ...może Ty..a może Ja... Quote
luta4 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tylko nie to.LUDZIE LITOSCI TYLE JEST DOMKOW Z OGRÓDKAMI W ŁODZI CZY WSZYSTKICH PILNUJE PIES Quote
nika28 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Może tutaj warto spróbować ? : http://www.dogomania.pl/threads/205695-Opole-Potrzebny-pies-olbrzym-waga-70kg-wzrost-80cm Quote
luta4 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Czy już niktnie odwiedza psiaka szkoda proponuję w okolicach gdzie są domki jednorodzinne plakaciki przykleić na słupach w lecznicach na przystankach itp szkoda psa Quote
zuzlikowa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 luta4 napisał(a):Czy już niktnie odwiedza psiaka szkoda proponuję w okolicach gdzie są domki jednorodzinne plakaciki przykleić na słupach w lecznicach na przystankach itp szkoda psa Odwiedza i robi ogłoszenia...to teraz najbardziej potrzebne... czy ktoś może pomóc w ogłaszaniu?...sama nie umiem zbyt wiele...może ktoś ma trochę czasu i zechce się nauczyć ogłaszać psiaki...mogę wstawić listę stron ogłoszeniowych... Na dogo domku mu nie znajdziemy- trzeba wyjść ma inne portale... tu trzebaby zorganizować grupe do ogłaszania chłopaka...wykupić mu następne pakiety ogłoszeń... może tak jak proponujecie jeszcze dodrukować plakaty i rozpropagować nie tylko w Łodzi... Sandra- Fuks jest już wykastrowany i z moich informacji czuje się dobrze... ale jak jutro się dowiesz, to będziemy wiedzieli na pewno. Quote
zuzlikowa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 To dla wszystkich benków, które mogą znaleźć się w przyszłości w podobnej sytuacji...niech choć kilku się uda tego uniknąć... http://img860.imageshack.us/img860/4648/slajd3.jpg Pomóżcie nagłośnić tę akcję... może jeszcze ktoś nie rozliczył swojego PIT-u i zastanawia się nad przekazaniem 1%...bernardyny w potrzebie bardzo potrzebują pomocy! Link pod plakatem jest bezpośrednio do oryginalnego plakatu. Quote
Paulina_mickey Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 zuzlikowa napisał(a):Odwiedza i robi ogłoszenia...to teraz najbardziej potrzebne... czy ktoś może pomóc w ogłaszaniu?...sama nie umiem zbyt wiele...może ktoś ma trochę czasu i zechce się nauczyć ogłaszać psiaki...mogę wstawić listę stron ogłoszeniowych... Na dogo domku mu nie znajdziemy- trzeba wyjść ma inne portale... tu trzebaby zorganizować grupe do ogłaszania chłopaka...wykupić mu następne pakiety ogłoszeń... może tak jak proponujecie jeszcze dodrukować plakaty i rozpropagować nie tylko w Łodzi... Sandra- Fuks jest już wykastrowany i z moich informacji czuje się dobrze... ale jak jutro się dowiesz, to będziemy wiedzieli na pewno.Z jakim tekstem go ogłaszasz? Quote
sandra1244 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Pies czuje się dobrze, dochodzi do siebie, w piątek jadę do niego, mam obiecane zrobienie usg-wstępnie mówie , że serdudszko jest ok, tak mnie zapewnia p. wet. Z własnego doświadczenia wiem, że choroba serca wyszła by dużo wcześniej.W piątek psiak jest chyba gotowy do domku.. Quote
Zofia.Sasza Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 sandra1244 napisał(a):Pies czuje się dobrze, dochodzi do siebie, w piątek jadę do niego, mam obiecane zrobienie usg-wstępnie mówie , że serdudszko jest ok, tak mnie zapewnia p. wet. Z własnego doświadczenia wiem, że choroba serca wyszła by dużo wcześniej.W piątek psiak jest chyba gotowy do domku.. A jak domku nie będzie, to Wojtyszki? :( Może choć DT (i wyciągać "na słupa")? Quote
sandra1244 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Zamiast gadać i pisać trzeba działać...Ja cały czas coś robię... Quote
sandra1244 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Byłam u Fuksa dzisiaj, wycałowałam GOOO, pięknie chodzi na smyczy, miał przy mnie zdejmowane szwy, był bardzo dzielny, rana nie wygląda źle. Pani weterynarz ją przy mnie przemyła i wyjęła szwy. W poniedziałek mam zadzwonić kiedy można pojechać po niego. Powoli chłopiec nabiera ciałka. Wstępnie myślę, że to będzie środa lub wtorek. Fuksio lubi dotyk człowieka, lubi być przytulany. Chociaż dzisiaj jak go przytrzymywałam do wyjęcia szwów i później chciałam mu dać buziaka, że był taki dzielny na krótka chwile był na mnie obrażony. Szybko jednak mi wybaczył. Quote
zuzlikowa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 sandra1244 napisał(a):Byłam u Fuksa dzisiaj, wycałowałam GOOO, pięknie chodzi na smyczy, miał przy mnie zdejmowane szwy, był bardzo dzielny, rana nie wygląda źle. Pani weterynarz ją przy mnie przemyła i wyjęła szwy. W poniedziałek mam zadzwonić kiedy można pojechać po niego. Powoli chłopiec nabiera ciałka. Wstępnie myślę, że to będzie środa lub wtorek. Fuksio lubi dotyk człowieka, lubi być przytulany. Chociaż dzisiaj jak go przytrzymywałam do wyjęcia szwów i później chciałam mu dać buziaka, że był taki dzielny na krótka chwile był na mnie obrażony. Szybko jednak mi wybaczył. ...dzięki, za świeże informacje... Paulina- wstawiam z treścią ze stronki adopcyjnej...teraz troszeczkę zmodyfikowałam...myślę,że taki może być! "NAWET tak POSTAWNY i PIĘKNY bernardyn szukać musi SWOJEGO CZŁOWIEKA! ...ale miał dwa razy farta... i dlatego dostał na imię FUKS- by szczęście już nigdy go nie opuściło i szybko trafił na bezpieczny dom, i odpowiedzialnego, konsekwentnego, opiekuńczego człowieka...MOŻE CIEBIE? Ok. 4 letni piękny i dostojny psiak... spokojny,zrównoważony,bez agresji nawet przy zabiegach pielęgnacyjnych, lubi się pieścić i tulić, jego stan ogólny jest dobry,... Psiak gotowy do adopcji: odrobaczony, zaszczepiony, wykastrowany CZEKA NA SWEGO CZŁOWIEKA. Pieknie i spokojnie chodzi na spacery! Nie reaguje na inne psiaki... Warunkiem adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy. Kontakt : 506 479 242 604178840 bernardyn_adopcje@vp.pl" Sprawdzę, czy jest wstawiony na początku- jeśli nie wstawię... Quote
zuzlikowa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Nic z tego...zbyt daleko jestem... muszę poprosić sandrę o wstawienie tekstu do ogłoszeń w pierwszy post! Może bardzo pomóc, gdy ktoś będzie mógł pomóc przy ogłaszaniu... Quote
sandra1244 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Byłam u Fuksia, czuje się dobrze jest piękny, ranka jest czysta, nic się nie wdało, mimo to, iż chłopak przy niej kombinował. Od jutra ma domek, chciałam powiedzieć wspaniały domek taki na zawsze i kochających go ludzi. Dziękuję za wszystko, wstawię zdjęcia z nowego domku niezwłocznie. No może nie jutro, ale jak chłopak będzie już wykąpany, wyczesany więc za około tydzień do 10 dni. Dajmy mu odpocząć od fleszy, już jako niczyj swoją sesję przeszedł. Dziękuję i pozdrawiam. Quote
luta4 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Gratuluję a tobie fuksiu rozumku zebyś nie zginąl lub nie zabłądził życzę trzymaj się Quote
zuzlikowa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 sandra1244 napisał(a):Byłam u Fuksia, czuje się dobrze jest piękny, ranka jest czysta, nic się nie wdało, mimo to, iż chłopak przy niej kombinował. Od jutra ma domek, chciałam powiedzieć wspaniały domek taki na zawsze i kochających go ludzi. Dziękuję za wszystko, wstawię zdjęcia z nowego domku niezwłocznie. No może nie jutro, ale jak chłopak będzie już wykąpany, wyczesany więc za około tydzień do 10 dni. Dajmy mu odpocząć od fleszy, już jako niczyj swoją sesję przeszedł. Dziękuję i pozdrawiam. ...tylko szczęścia! Powodzenia Fuksiku! Masz dzielną i nieugiętą opiekunkę...dopilnuje i krzywdy nie da zrobić!!! Najlepszego domku i spokoju na całe życie! I na info niecierpliwie czekamy...bardzo niecierpliwie! Ucieszyć się bardzo chcemy! Czekam na potwierdzenie...chcę wywalić z listy benków domku szukających!...przenieść do tych, które domek mają! Quote
sandra1244 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Fuksio ma domek, można już go wywalić z listy szukających domku, czekał na nas w schronisku wykąpany, wyczesany i tylko brakowało mu czerwonej kokardy. Chodzi pięknie na smyczy, potrafi jeździć samochodem. Tym razem Pan weterynarz prosił aby szukać kolejnych domków dla psiaków, są kundelki, haskie , bernardyny, wszystkie, małe i duże, tylko je pokochać. Ja nadal będę rozmawiać z sąsiadami o adopcji psiaków ze schroniska. Jeszcze raz za wsparcie dziękuję. Quote
ANETTTA Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 dziękujemy schronisku ze tak pieknie gościa przygotowała na nowy dom !!! wrzuc nam tu jakieś foty plis Quote
zuzlikowa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 sandra1244 napisał(a):Fuksio ma domek, można już go wywalić z listy szukających domku, czekał na nas w schronisku wykąpany, wyczesany i tylko brakowało mu czerwonej kokardy. Chodzi pięknie na smyczy, potrafi jeździć samochodem. Tym razem Pan weterynarz prosił aby szukać kolejnych domków dla psiaków, są kundelki, haskie , bernardyny, wszystkie, małe i duże, tylko je pokochać. Ja nadal będę rozmawiać z sąsiadami o adopcji psiaków ze schroniska. Jeszcze raz za wsparcie dziękuję. Jak sobie radzi Fuks w swoim domku?... jak przeszły pierwsze momenty adaptacji? Quote
sandra1244 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 fUKS MA JUŻ OBROŻE NA KLESZCZE, JEST PO PIERWSZEJ WIZYCIE U WETA, WSZYSTKO JEST OK, RANA PO KASTRACJI SIE GOI, MA WSZYSTKIE POTRZEBNE ZABIEGI, BYŁ U NIEGO SZKOLENIOWIEC ŻEBY ZOBACZYĆ PIES JEST BARDZO MĄDRY, NIE ZBIERA JUŻ NA SPACERACH WSZYSTKIEGO DO JEDZENIA, WSZYSTKIE ZAPEWNIENIA ZE SCHRONISKA SPRAWDZIŁY SIĘ , fUKSIO NIE ATAKUJE INNYCH ZWIERZĄT, DZIĘKUJE WIĘC I JA JEGO OPIEKUNOM W SCHRONISKU, POLECAM KOLEJNE SZCZĘŚLIWE ADOPCJE, NA ZDJĘCIA TROSZKĘ PROSZĘ POCZEKAĆ, NA PEWNO ZOSTANĄ WSTAWIONE. POZDRAWIAM. Quote
Recommended Posts