nefre Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 cieszę sie ze się chłopcy podobają :) Quote
Tośka_m Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Boston jest słodziakiem jakich mało :loveu: Quote
nefre Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 znowu aport z bostona :) i z piłką i przenosimy zabawę na dwór podziel sie patykiem co tam masz? bieeeeegneeeeee i ja w całej okazałości :) Quote
Tośka_m Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Przerażające! :smhair2: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nefre Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 A co ciekawe to Mores zawsze się pcha Dragowi do pyska :D Quote
Tośka_m Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 nefre napisał(a):A co ciekawe to Mores zawsze się pcha Dragowi do pyska :D Masochista jakiś czy co? :evil_lol: Quote
nefre Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Po jego zabawie z Dragiem czasami odnoszę takie wrażenie :diabloti: Quote
Jupi Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Hej fajni ci twoi chłopcy:loveu: fantastycznie się obserwuje więź tworzącą się między nimi prawda? napisz coś więcej z relacji miedzy nimi, tzn czy bostonek we wszystkim naśladuje goldiego i widzi w nim alfę i omegę:lol: :evil_lol: bo u mnie własnie tak to wygląda:evil_lol: zapraszam do galerii moich chłopaków:lol: :lol: Quote
nefre Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Najszybciej to Mores załapał siusianie z podniesioną lapą i ku ogolnemu zaskoczeniu zaczął gdy mial 3,5 m-ca :) A co do bycia alfą to rządy zaczyna przejmowac Mores, Drago zawsze miał bardzo uległy charakter i pozwalał wszystko ze sobą robić, nie tylko ludziom ale i psom. Generalnie pare zwierząt już sie przewinęło przez moj dom, porzucone koty,psy ,nawet króliki ale z żadym z nich Drago tak sie nie dogadywał jak z Moresem.Duet idealny mi wyszedł :) Quote
Jupi Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 nefre napisał(a):Najszybciej to Mores załapał siusianie z podniesioną lapą i ku ogolnemu zaskoczeniu zaczął gdy mial 3,5 m-ca :) A co do bycia alfą to rządy zaczyna przejmowac Mores, Drago zawsze miał bardzo uległy charakter i pozwalał wszystko ze sobą robić, nie tylko ludziom ale i psom. Generalnie pare zwierząt już sie przewinęło przez moj dom, porzucone koty,psy ,nawet króliki ale z żadym z nich Drago tak sie nie dogadywał jak z Moresem.Duet idealny mi wyszedł :) to tak jak u mnie, Bosar też podnosi nogę od 3,5 miesiąca ale to chyba właśnie kwestia naśladownictwa:evil_lol: bo jak Jupi miał chore uszka i nimi trzepał to Bosar robił to samo:evil_lol: ale właśnie więź między nimi jest niesamowita:lol: uwielbiam ich obserwować, zwłaszcza porozumiewania sie językiem ciała- rewelacja Quote
nefre Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Mores w skali makro :D Drago też :) Quote
nefre Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Moje młodsze dziecię skończyło 2 dni temu 6 mcy :crazyeye: nawet nie wiem kiedy zleciało i tak dla porównania Mores 8 tyg Mores 6 m-cy Quote
nefre Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 kolejny motocyklista bedzie w rodzinie :) Jazda jest męcząca więc trzeba potem odespać Quote
Tośka_m Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Blacharą nie jestem, ale taki facet na takim sprzęcie :cool3: Quote
nefre Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 To widać mam szczęście bo to mój facet na naszym sprzęcie :evil_lol: Quote
nefre Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 zdjecia ze spaceru gdy jeszcze było ciepło a tak psy reagują na hasło "pieski zostają, Pani idzie na zajecia" Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ...Witamy... Takie aniołek z piekła rodem. Słodkie :loveu:. Wpadnijcie też do nas do galeri . Zapraszamy. A także życzymy wesołych świąt . Będziemy często zadlądać. Pzdr. Kika Quote
nefre Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 ostatnio ulubiona pozycja do spania Moresa :) punkt obserwacyjny i spacerek Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 slicznie razem wygladaja:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kenzo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pieknie się kochają-bardzo miło popatrzeć:loveu: Quote
nefre Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 "Zobacz co ci niosę" "Ninja boston" I spacer Quote
Recommended Posts