Jump to content
Dogomania

Mores i Drago czyli boston z goldenem :)

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

znowu aport z bostona :)

i z piłką

i przenosimy zabawę na dwór

podziel sie patykiem

co tam masz?

bieeeeegneeeeee

i ja w całej okazałości :)

Posted

Hej fajni ci twoi chłopcy:loveu:

fantastycznie się obserwuje więź tworzącą się między nimi prawda?
napisz coś więcej z relacji miedzy nimi, tzn czy bostonek we wszystkim naśladuje goldiego i widzi w nim alfę i omegę:lol: :evil_lol:
bo u mnie własnie tak to wygląda:evil_lol:
zapraszam do galerii moich chłopaków:lol: :lol:

Posted

Najszybciej to Mores załapał siusianie z podniesioną lapą i ku ogolnemu zaskoczeniu zaczął gdy mial 3,5 m-ca :)
A co do bycia alfą to rządy zaczyna przejmowac Mores, Drago zawsze miał bardzo uległy charakter i pozwalał wszystko ze sobą robić, nie tylko ludziom ale i psom.
Generalnie pare zwierząt już sie przewinęło przez moj dom, porzucone koty,psy ,nawet króliki ale z żadym z nich Drago tak sie nie dogadywał jak z Moresem.Duet idealny mi wyszedł :)

Posted

nefre napisał(a):
Najszybciej to Mores załapał siusianie z podniesioną lapą i ku ogolnemu zaskoczeniu zaczął gdy mial 3,5 m-ca :)
A co do bycia alfą to rządy zaczyna przejmowac Mores, Drago zawsze miał bardzo uległy charakter i pozwalał wszystko ze sobą robić, nie tylko ludziom ale i psom.
Generalnie pare zwierząt już sie przewinęło przez moj dom, porzucone koty,psy ,nawet króliki ale z żadym z nich Drago tak sie nie dogadywał jak z Moresem.Duet idealny mi wyszedł :)

to tak jak u mnie, Bosar też podnosi nogę od 3,5 miesiąca ale to chyba właśnie kwestia naśladownictwa:evil_lol: bo jak Jupi miał chore uszka i nimi trzepał to Bosar robił to samo:evil_lol:
ale właśnie więź między nimi jest niesamowita:lol: uwielbiam ich obserwować, zwłaszcza porozumiewania sie językiem ciała- rewelacja

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest Kamcia_14
Posted

...Witamy... Takie aniołek z piekła rodem. Słodkie :loveu:. Wpadnijcie też do nas do galeri . Zapraszamy. A także życzymy wesołych świąt .
Będziemy często zadlądać.

Pzdr. Kika

• 1 month later...
  • 1 month later...