nefre Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Witamy w naszej galerii. Naszej tj Moresa i Drago. Mores to 4 miesiecnzy boston terrier a Drago to 3,5 letni golden retriever. zyyczmy miego ogladania Ł= Mores (boston terrier) jeszcze u hodowcy Quote
nefre Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 My jesteśmy dwa aniołki (ale to tylko gdy nikt nie patrzy :) bo gdy przyjdzie do zabawy to "misio" nie ma szans nie zabieraj mi misia bo cię powalę dobra, sam tego chciałeś wystarczy jeden skok do gardła i przeciwnik powalony :) po zlikwidowaniu wroga można sobie pozowlić na pełen relaks Quote
nefre Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 a tu aport z bostona (swoja drogą odkryłam dziwne zamiłowanie Moresa do wpychania głowy w pysk Draga :) ) i spanko po spacerze Quote
KaRa_ Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Śliczni panowie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
olekg89 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Ale Bostonik piękny! Taki bokser w miniaturze :) śliczny! Ile już mają Twoi chłopcy? Quote
nefre Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Tak jak napisałam w pierwszym poście Mores ma 4 m-ce a Drago 3 lata, zdjęcia zwlaszcza te ostatnie są bardzo aktualne :) Quote
zaba14 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 jaka fajna galeryjka :cool3: a jakie śliczne psiaki :loveu: są jeszcze jakieś bostonki na forum? :cool3: Quote
nefre Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Niestety na dogomanii u bostonów cisza, zreszta psiaków u nas w kraju jeszcze nie jest aż tak dużo Quote
zaba14 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 tak wiem ze Bostony nie sa popularne i jest ich mało, ale to dobrze, lepiej dla rasy ;) w USA za to sa popularne, śliczne psiaki :loveu: Quote
nefre Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 z jednej strony dobrze, ale z drugiej strony pula genetyczna jest u nas bardzo zawężona Quote
Cimi Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Nefre, zazdroszczę tego małego bostonka :oops:. Od dawna mi się podobały takie mini boxerki :lol:. Na dgm Ksara ma bostonka ;). Quote
nefre Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Oj boston mi się marzył od zawsze i wreszcie się udało :) Małe psiaki ale o wielkim serduchu i temperamencie :) Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 :loveu: jaaaka śliczna parka :loveu: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Świetny składzik. :p Jaki on słodki. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nefre Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 to jedna z ulubionych pozycji do spania, tylko ze najczęsciej zasypia mi tak na kolanach, albo gdy lezę to na mojej klatce, a potem zdziwiony jak sie ześlizgnie :) Quote
Juszes Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Śliczne psiorki Mores- tak samo nazywał sie piesio mojej koleżanki :D Quote
Tośka_m Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Jakie piękne Poznańskie piesy :loveu: Czy w Poznaniu są inne bostony? Bo takowego kiedyś widziałam na stacji pestki, bodajże przy Słowiańskiej. Quote
bigos Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, zjada mu głowę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje, że w niedzielę na Cytadeli się widzimy?????? Quote
nefre Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Tośka_m" napisał(a): Czy w Poznaniu są inne bostony? Bo takowego kiedyś widziałam na stacji pestki, bodajże przy Słowiańskiej. Pod Poznaniem jest jedna hodowla,kiedyś były dwie. W Poznaniu na Chrobrego mieszka też jedna suczka teraz razem ze swoim synkiem i to wszystkie bostony o których wiem w okolicy. bigos napisał(a): Mam nadzieje, że w niedzielę na Cytadeli się widzimy?????? Na razie jeszcze korzystam z wolnego poza Poznaniem,ale jak się rok akademicki znowu zacznie, to jak najbardziej jestem chętna na spotkania :) Quote
nefre Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 drzemka prawdziwego faceta :) i kilka fotek z dzisiejszego wypadu.Korzystajac z pogody pojechaliśmy pozegnać lato i ostatni wolny tydzień galop poszukiwanie piłki szczęśliwy golden to mokry i brudny golden :) Quote
Tośka_m Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 No tak. Chłopak nie ma niczego do ukrycia :evil_lol: Quote
Recommended Posts