martka1982 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 na konto Malwinki wpłynęła deklaracja od Paulinken oraz wpłata jednorazowa od Ren. bardzo dziękujemy! Quote
martka1982 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Malwinka również dostała śliczny banerek od fochu Quote
martka1982 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 dotarły wpłaty od violi88 oraz syli. dziękujemy! :) Quote
kmurdz Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 sluchajcie, a czy ona miala wydarzenie na fejsbooku?? moze by jej zrobic? musi znalezc sie domek dla takiej pieknej mordeczki! Quote
martka1982 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='kmurdz']sluchajcie, a czy ona miala wydarzenie na fejsbooku?? moze by jej zrobic? musi znalezc sie domek dla takiej pieknej mordeczki! kmurdz, tu jest adres do wydarzenia Malwinki na fb http://www.facebook.com/event.php?eid=129762553766671 osoba, która go założyła napisała,że nie będzie już administrować jej wydarzenia, więc gdyby była taka możliwość abyś Ty wzięła to na swoje barki, to byłabym bardzo wdzięczna. wiem,że jak ktoś ma sporo znajomych i możliwości oraz często jest na fb i dogląda wydarzeń, to wtedy naprawdę mogą się zdarzyć wspaniałe rzeczy:) Quote
martka1982 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Panca napisał(a):forsa poszla! dziękujemy! już doszła. Quote
martka1982 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 to teraz kolej na Malwinkę w dzienniku zachodnim, potwierdzę jak dostanę info kiedy ogłoszenie się ukaże kmurdz zacznie działać od środy na fb Malwinko nie poddajemy się! Quote
martka1982 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 dostałam potwierdzenie. Malwinka będzie w ten piątek w dzienniku zachodnim. kciuki!!! Quote
kasiainat Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='martka1982']dostałam potwierdzenie. Malwinka będzie w ten piątek w dzienniku zachodnim. kciuki!!! Trzymam mocno !!! a przy okazji kilka fotek Malwinki ;-) Quote
Secia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='martka1982']kmurdz, tu jest adres do wydarzenia Malwinki na fb http://www.facebook.com/event.php?eid=129762553766671 osoba, która go założyła napisała,że nie będzie już administrować jej wydarzenia, więc gdyby była taka możliwość abyś Ty wzięła to na swoje barki, to byłabym bardzo wdzięczna. wiem,że jak ktoś ma sporo znajomych i możliwości oraz często jest na fb i dogląda wydarzeń, to wtedy naprawdę mogą się zdarzyć wspaniałe rzeczy:) Martka ja jestem współorganizatorem wydażenia na FB i doglądam ale niestety skończyło sie 31.10 i nie ma opcji przedłużenia go czyli nie pojawia się już chyba, że ktoś ma go w swoich subskrypcjach. Quote
martka1982 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Secia napisał(a):Martka ja jestem współorganizatorem wydażenia na FB i doglądam ale niestety skończyło sie 31.10 i nie ma opcji przedłużenia go czyli nie pojawia się już chyba, że ktoś ma go w swoich subskrypcjach. a to nawet nie wiedziałam,że byłaś drugim administratorem. napisze w takim razie do kmurdz maila,ze wydarzenie się skończyło i trzeba założyć od nowa a jeszcze chciałam wrócić do fotek. nr 1 to debeściak! biorę do ogłoszeń:) Quote
martka1982 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Dzisiaj Malwinki debiutowała w Dzienniku Zachodnim tym oto zdjęciem: celowo je wstawiłam, bo odebrałam dwa telefony: 1. od pana, który szuka właśnie takiego owczarka niemieckiego jak Malwinka do pilnowania posesji 2. od pani, która szuka właśnie takiego huskiego można się śmiać...choć jeśli na tych telefonach się skończy, to ja będę płakać Quote
Syla Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Kupuję DZ i Malwinka, na tym zdjęciu mi też wygląda na sporą oneczkę.Dlatego zawsze, jak daję pieski do DZ, to proszę o zdjęcia, gdzie widać wielkość psa.Jeszcze, jak nie widać wielkości, to podaję mała, średnia, duża, albo wagę psa.Poza tym, to zdjęcie w gazecie, jest zawsze inne, niż tutaj.Zdarza się, że ludzie dzwonią w niedzielę, bo wtedy czytają gazetę, ze względu na wolny czas.Raz, zdarzyło mi się, że zadzwoniła pani, po 2 tygodniach i choć nic z tej adopcji nie wyszło, ale zadzwoniła. Quote
piescofajnyjest Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 bardzo elegancka jest nasza Malwinka! glaski... Quote
martka1982 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Syla napisał(a):Kupuję DZ i Malwinka, na tym zdjęciu mi też wygląda na sporą oneczkę.Dlatego zawsze, jak daję pieski do DZ, to proszę o zdjęcia, gdzie widać wielkość psa.Jeszcze, jak nie widać wielkości, to podaję mała, średnia, duża, albo wagę psa.Poza tym, to zdjęcie w gazecie, jest zawsze inne, niż tutaj.Zdarza się, że ludzie dzwonią w niedzielę, bo wtedy czytają gazetę, ze względu na wolny czas.Raz, zdarzyło mi się, że zadzwoniła pani, po 2 tygodniach i choć nic z tej adopcji nie wyszło, ale zadzwoniła. pani, która przyjechała adoptowac dziś Lizę do Kasi też widziała Malwinkę najpierw w dz a potem na żywo i również odniosła wrażenie z dz,że to duży pies. Kasia wymyśliła,ze zrobi jej zdjęcie na rękach/kolanach albo po prostu takie,ze bedzie widac jej wielkosc. nie wpadlam na to aby podac wielkosc psa w ogloszeniu, tymbardziej ze tam tylko 210 znakow dozwolone, bo wczesniej jak ludzie dzwonili w sprawie innych psow z dz, to mieli o ich wielkosci wlasciwie wyobrazenie, a tu klops! mea culpa:( Quote
Syla Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 martka1982 napisał(a):pani, która przyjechała adoptowac dziś Lizę do Kasi też widziała Malwinkę najpierw w dz a potem na żywo i również odniosła wrażenie z dz,że to duży pies. Kasia wymyśliła,ze zrobi jej zdjęcie na rękach/kolanach albo po prostu takie,ze bedzie widac jej wielkosc. nie wpadlam na to aby podac wielkosc psa w ogloszeniu, tymbardziej ze tam tylko 210 znakow dozwolone, bo wczesniej jak ludzie dzwonili w sprawie innych psow z dz, to mieli o ich wielkosci wlasciwie wyobrazenie, a tu klops! mea culpa:( Przecież nic się nie stało.Dobrze, że chociaż te 2 telefony były, czasem nie ma nawet jednego, a czasem domek od razu.Tu nie ma reguły.Te codzienne wydanie kosztuje 12 zł tylko, może za jakieś 2 tygodnie znowu by ją dać?Potem, w grudniu, to już ludzie o świętach myślą... Quote
martka1982 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Syla napisał(a):Przecież nic się nie stało.Dobrze, że chociaż te 2 telefony były, czasem nie ma nawet jednego, a czasem domek od razu.Tu nie ma reguły.Te codzienne wydanie kosztuje 12 zł tylko, może za jakieś 2 tygodnie znowu by ją dać?Potem, w grudniu, to już ludzie o świętach myślą... damy znowu, teraz była w piątkowym ale wiadomo, drożej, możemy spróbować do tygodniowego, Kasiu czekamy na zdjęcie Malwinki, takie żeby było widać, te jej 40cm:) idealnie by było jakby fotka była w słońcu:) ale co Ci się uda, to będzie dobrze Quote
Secia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Malwinko pozuj ładnie, bo już się kobitko zasiedziałaś u Kasi. Inne psiaki czekają..... Quote
martka1982 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Pani Ewa L z FB przekazała swoją deklaracje z Lizy na Malwinkę. dziękujemy! Quote
martka1982 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 bazarek dla Malwinki, serdecznie zapraszamy:) http://www.dogomania.pl/threads/216980-Na-koni%C5%84ski******-przesz%C5%82o-60-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci.-Musisz-tu-by%C4%87-%29do-20.11-g.20.00?p=17908127#post17908127 Quote
martka1982 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 wizyta przed adopcją w Sosnowcu dla Malwinki!! znacie kogoś??? samotny pan z kotem, 72 lata, szuka starszego psa, bo wiadomo.... w lipcu a dokładnie 15.07 jego sunia,która była z nim około 8 lat odeszła. pan walczył o nią już jakiś czas, miała nowotwór kości, najpierw miała amputowaną całą łapkę ale niestety w lipcu jej stan nagle się pogorszył, nie mogła chodzić, pan zdecydował się,że najlepszym rozwiązaniem będzie uśpienie. odeszła we własnym domu. ma weta w bloku obok ale jak sam powiedział woli usługi profesjonalne, więc z tamtą suczką jezdzil do kliniki gdzieś dalej. tamta sunia byla wzieta z "pola" wiec nie miala pojecia co to blok, winda, podobnie jak Malwinka, pana to nie przeraża,mówił,że tamta nauczył jezdzić windą i chodzić po schodach, więc i Malwinę nauczy. Quote
Panca Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 cholera....nikt mi nie przychodzi do glowy ...katowice to tak.. Quote
Recommended Posts