martka1982 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 dzięki wielkie magdus, a co się dzieje z Twoją sunią? Quote
martka1982 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 ogłoszenie się ukazało ale nikt nie zadzwonił:(( Quote
martka1982 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 dotarła wpłata od violi88, dziękujemy! Quote
kasiainat Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ja melduje, że Malwinka - oaza spokoju u weta - wczoraj została zaszczepiona ;-) Była bardzo dzielna i grzeczna i nie uciekła nawet przed głaskaniem innego doktora w poczekalni :-) Jutro wstawie karte wizyty bo już padam ... Quote
kasiainat Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Nakręciłam dzisiaj Malwince dwa krótkie filmiki :-) Muszę odnaleźć instrukcję wstawiania ich na forum :-) a narazie dwie foteczki: i rachunek za szczepienie Quote
magdus84 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 martka1982 napisał(a):dzięki wielkie magdus, a co się dzieje z Twoją sunią? Na szczęście już wszystko dobrze:):):) Ale najadłam się strachu bardzo. Gdyby moja sunia była szczeniakiem - nie wytrzymałaby tak niszczycielskiego wirusa. W ciągu doby z okazu zdrowia moja psina stała się staruszką:( Robiliśmy rtg, usg, testy na wirusówki, pobieraliśmy krew i co tylko się dało. Przyplątał się jakiś paskudny nieznany wirus, który zniszczył jej bardzo kosmyki jelitowe :( Na szczęście wróciła do siebie po 3 dniach podawania przez 3 dobry kroplówek, nie zliczę ilu zastrzykach, lekarstw itp. Teraz dbamy o odbudowę ścianek jelita. Znacie sposoby na regenerację osłony jelitowej? Preparaty, rodzaj żywności itp.? Śliczna jest Malwinka:) I pewnie kochana Kasiu? Mizianki ode mnie proszę przekazać:) Quote
martka1982 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 o manio..to Ci się porobiło.slyszalam o takich wirusach ale niestety niewiele wiem o regeneracji w takich przypadkach Quote
martka1982 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 trzymajcie kciuki, może coś się zdarzy........ Quote
martka1982 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Panca napisał(a):w pon robie przelew wrzesniowy dziękujemy:) Quote
magdus84 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Martka czy zdradzisz o jakich wieściach wspominałaś wcześniej? Czy jest jakikolwiek odzew z ogłoszeń? Malwinko śpij słodko, mam nadzieję, że czujesz się doskonale:) Quote
martka1982 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 magdus84 napisał(a):Martka czy zdradzisz o jakich wieściach wspominałaś wcześniej? Czy jest jakikolwiek odzew z ogłoszeń? Malwinko śpij słodko, mam nadzieję, że czujesz się doskonale:) w nadchodzącym tyg się wyjaśni...wcześniej gdy ktoś się odezwał narobiłam hałasu i cieszyłam sie jak głupia a wszystko zakończyło sie fiaskiem, dlatego teraz wstrzymam sie chwilke Quote
Secia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Malwinko piękna jesteś i radosna a to zasługa Kasi dziękujemy :-) Quote
Panca Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Malwina wlasnei dostala ode mnie wrzesniowe 20zl:) Quote
martka1982 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Panca napisał(a):Malwina wlasnei dostala ode mnie wrzesniowe 20zl:) dziękujemy! pewnie jutro już będzie:) Quote
martka1982 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Już jakiś czas temu zadzwoniła do mnie pani z okolic Bielsko-Białej, bo zobaczyła Malwinkę na tablica.pl. Długo rozmawiałyśmy,przesłałam jej wszystkie zdjęcia Malwinki jakie miałam i czekałam na jej odpowiedź. W międzyczasie w życiu pani pojawiła się przykra sytuacja (szpital), więc wszystko odwlekło się w czasie. Pani dostała numer do Kasi i jeszcze raz porozmawiały sobie o Malwince i w końcu pani podjęła ostateczną decyzję. wczoraj Kasia zawiozła do niej Malwinkę i przy okazji sprawdziła domek. Malwinka będzie mieszkać w domu z ogrodem, jest tam 5 letnie dziecko, pani oraz pan. Resztę napisze Kasia dziewczyny! Malwinka znalazła domek:))) jednocześnie proszę o wpłaty osoby, które nie uregulowały należności za ostatni miesiąc (czyli wrzesień), bo w tym momencie dług Malwinki wynosi 170zł dziękujemy wszystkim, dzięki którym Malwinka mogła spędzić wspaniałych 5 miesięcy u Kasi Przystał :) dziękuję również samej Kasi za opiekę nad sunią! mam maila do pani, więc będą wieści:) Quote
si_bcw Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 super wieści, doczekała się słodzina :) wszystkiego dobrego na nowej drodze ;) Quote
Secia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 hip hip hura :-) Martko powtarzam to kolejny raz, fajnie, że wyciagasz te struszki i dostają szansę :-) Neleży im się :-) ps. proszę o zmianę statusu psiaków na FB na zbiorowym wątku staruszków konińskich. Kto go prowadzi? Dawno nie było tam aktualizacji. Np. o Paulince za TM. A to filmik z pawiem w roli głownej, dla wszystkich, którzy trzymali kciuki za suńkę. osobiście spotkałam Pana Pawia i dokonała prezentacji :-) [video=youtube;Kez-DT1i7Yk]http://www.youtube.com/watch?v=Kez-DT1i7Yk[/video] Quote
martka1982 Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Secia wątek zbiorczy prowadzi Delfy2000,ona teraz rzadko na dogo ale napisze i nie wiem ktora z was miala kontakt z kasia z FB (ona płaci 15zl na Lizę i 15 na Malwinke). trzeba by jej przekazać, że Malwinka w domku:) a jeżeli zgodziłaby się przenieść swoją deklarację, to mam super kandydata: http://www.dogomania.pl/threads/213905-Kolczyk-ma-12-lat-jedzie-do-Lionees-zbieramy-deklaracje-pom%C3%B3%C5%BC! Quote
KateKermit Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 hej dziewczyny, to ja jestem Kasia z FB :) oczywiście zgadzam się przenieść swoją deklarację na bidę z linku :) prosze o pełne dane do przelewu (imie, nazwisko, adres), no chyba że skarbnikiem jest ta sama osoba co dla Malwinki i Lizy, wtedy nadal będę robiła łączny przelew :) Quote
martka1982 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='KateKermit']hej dziewczyny, to ja jestem Kasia z FB :) oczywiście zgadzam się przenieść swoją deklarację na bidę z linku :) prosze o pełne dane do przelewu (imie, nazwisko, adres), no chyba że skarbnikiem jest ta sama osoba co dla Malwinki i Lizy, wtedy nadal będę robiła łączny przelew :)[/QUOTE] ah to Ty! :) super, dziękuję bardzo,że zgodziłaś się przenieść swoją deklarację. skarbnikiem jest koleżanka wolontariuszka ze schroniska, zaraz prześlę pw z danymi Quote
delfy2000 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Secia']hip hip hura :-) Martko powtarzam to kolejny raz, fajnie, że wyciagasz te struszki i dostają szansę :-) Neleży im się :-) ps. proszę o zmianę statusu psiaków na FB na zbiorowym wątku staruszków konińskich. Kto go prowadzi? Dawno nie było tam aktualizacji. Np. o Paulince za TM. A to filmik z pawiem w roli głownej, dla wszystkich, którzy trzymali kciuki za suńkę. osobiście spotkałam Pana Pawia i dokonała prezentacji :-) [video=youtube;Kez-DT1i7Yk]http://www.youtube.com/watch?v=Kez-DT1i7Yk[/video][/QUOTE] Secia, zrobię Cię może drugim adminem w albumie konińskim,bo ja tutaj już prawie nie bywam... Quote
Recommended Posts