Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Drzagodha napisał(a):
To kiedy mam się na wizytę szykować? ;)

prosili o kontakt pod koniec sierpnia, więc poczekajmy jeszcze chwilkę,choć sama, oczywiście już nie mogę się doczekać!

Posted

Jesteśmy i nadziwić się nie możemy, że takiego słodkiego pychola jeszcze nikt nie zechciał:(
Nie wiem kto robił ogłoszenia Malwince, ale część z linków jest po prostu przekierowaniem do stron z bazą wirusów. Do końca tygodnia zrobię dziewczynce ogłoszenia, ręcznie w najlepszych serwisach:)

Posted

magdus84 napisał(a):
Jesteśmy i nadziwić się nie możemy, że takiego słodkiego pychola jeszcze nikt nie zechciał:(
Nie wiem kto robił ogłoszenia Malwince, ale część z linków jest po prostu przekierowaniem do stron z bazą wirusów. Do końca tygodnia zrobię dziewczynce ogłoszenia, ręcznie w najlepszych serwisach:)

ogłoszenia wykupiłam małej na bazarku
nie wiem czy już to wcześniej pisałam, więc na wszelki wypadek napiszę jeszcze raz, u mnie ma odnawiane non stop allegro i gumtree na kraków

dzięki wielkie magdus,że odpowiedziałaś na mój apel. jestem Ci bardzo wdzięczna!

Posted

martka1982 napisał(a):
halo, halo jest tu kto?
z ds nici:((( pomóżcie proszę dziewczyny z ogłoszeniami, idzie wrzesień,może coś ruszy.
ostatnie jakie jej wykupiłam są z 2 sierpnia

postaram się wrzucić obie dziewczyny do lokalnego radia - może przez ten weekend mi się uda.
A w przyszłym tygodniu kończą się szczepienia suniom :roll:

Posted

martka1982 napisał(a):
daj znać jaki jest koszt tych szczepień dla jednej i drugiej

wszystko zależy od tego jak je zaszczepimy.
Komplet 8 wirusówek + wścieklizna
(Hexadog Merial ) to koszt 60 zł.

Ostatnio były szczepione tylko przeciwko wściekliźnie - wirusówki w 2009 r.

Posted

dotarły wpłaty od Kasi z Fb oraz si_bcw. dziękujemy!

dziewczyny próbuje skontaktować się z metro aby dać tam ogłoszenie dla Lizy i Malwiny na wybrane miasto (Kraków) i bez przerwy jedna kobieta odsyła mnie do drugiej, a na maile nie dostaje żadnej odpowiedzi. kupowała któraś z was ogłoszenie w metro kiedyś? może macie namiary na kogoś konkretnego?mi się już raz udało (dla Paulinki) a teraz to nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje....

edit: jest!!!! po 5 dniach wojowania, w końcu dziś mi odpisali.

Witam serdecznie

Potwierdzam dzień emisji ogłoszenia 09.09 piątek w wydaniu Krakowskim Dziennika Metro.

Trzymam kciuki!