kameralna Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 kazik132 napisał(a):Mój Boże! Uśmiecham się zawsze do zdjęć, które Kasia wkleja, bo na nich widze takie piekne i szcześliwe mordeczki psiaków, które jeszcze niedawno były takie smutne. Ciągle nie moge się temu nadziwić i wtedy zaczynam się wzruszać, bo myslę, że każdy psiak powinien być taki szczęsliwy a my nie mamy możliwosci uszczęśliwić wszystkich! Te psie mordki sa stworzone tylko do kochania i dla człowieka. Nie mam żadnych wątpliwości. Dziekuję Kasiu za porcję uśmiechu przed spankiem. Pięknie to powiedziałaś, pięknie. Quote
martka1982 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 śliczna Malwinka, taka radosna i beztroska:) Quote
martka1982 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Malwinka a gdzie Twoje fanki nasza slicznota ma wyjatkowo mało wejść na allegro:( Quote
annavera Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 ile jeszcze dzieli Misię od wyjazdu do domku tymczasowego ? Quote
martka1982 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 annavera napisał(a):ile jeszcze dzieli Misię od wyjazdu do domku tymczasowego ? moja droga wątki Ci się pomyliły:)) tu króluje Malwinka:) Quote
Secia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 no właśnie a Malwinku już buszuje po trawie :-) i co tam u niej dobrego słychać? Quote
Syla Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Zaglądam do Malwinki, zawsze jak jestem, tylko co tu, za każdym razem pisać... Quote
martka1982 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Syla napisał(a):Zaglądam do Malwinki, zawsze jak jestem, tylko co tu, za każdym razem pisać... zawsze możesz pozachwycać się jej urodą lub wychwalać,że taka grzeczna i ułożona:) Quote
paulinken Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ale ta Malwinka piękna, i grzeczna, i ułożona! ;) Quote
martka1982 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 dla tej pięknej, grzecznej i ułożonej dotarło dziś 15zł od Kasi z FB:) Quote
kazik132 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Syla napisał(a):Zaglądam do Malwinki, zawsze jak jestem, tylko co tu, za każdym razem pisać...To tak, jak ja:) Za wiele nie mam do powiedzenia, ale rzeczywiście pozachwycać się zawsze można:) Quote
martka1982 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 dotarła dyszka od Paulinken, dziękujemy! Quote
martka1982 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Malwinko myślę o Tobie...zmieniłam trochę allegro, miniaturkę i temat...może to coś zmieni Quote
paulinken Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Mam wykupione pakiety, mogę dla Malwinki przeznaczyć. Tekst jest? Quote
martka1982 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='paulinken']Mam wykupione pakiety, mogę dla Malwinki przeznaczyć. Tekst jest? będę bardzo wdzięczna [FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana]Malwina zamieszkała w schronisku 10 kwietnia 2000 roku. [/FONT] [FONT=Verdana]Była wtedy jednomiesięcznym szczeniakiem (ur. marzec 2000 r.) [/FONT] [FONT=Verdana] W schronisku spędziła większą część swojego życia aż do 29 kwietnia 2011r, kiedy to pojechała do domu tymczasowego.[/FONT] [FONT=Verdana] Malwinka nauczyła się żyć z rodziną (w tym z małymi dziećmi), w domu, zachowywać odpowiednio na spacerach itp[/FONT] [FONT=Verdana] Radzi sobie świetnie!!!![/FONT] [FONT=Verdana]Prosi o głaskanie, w domu zachowuje się grzecznie, nie brudzi, nie niszczy, po prostu nie sprawia żadnych kłopotów. Z pewnością jest już gotowa aby mieć swój wymarzony dom na zawsze. [/FONT][FONT=Verdana]Malwinka jest dość nieśmiała , lecz łagodna, stateczna, spokojna i niekonfliktowa. [/FONT] [FONT=Verdana]Towarzystwo innych psiaków nie wywołuje u nie żadnej agresji, nie wdaje się w żadne konflikty. [/FONT] [FONT=Verdana]Malwinka jest sunią średniej wielkości, ma około 40 cm. wzrostu. [/FONT] [FONT=Verdana]Jest po zabiegu sterylizacyjnym. Dowieziemy Malwinkę do nowego domu. tel 513 252 632 mail: schroniskokonin@poczta.onet.pl tylko,że ten mail to tylko do treści ogłoszeń, nie do aktywacji [/FONT] Quote
martka1982 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 cioteczki przypominam o wpłatach, już prawie połowa miesiąca, a dopiero dwie dobre dusze się odmeldowały:) Quote
Inek Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Mogę podarować trochę fantów na bazarek dla małej - takie cudo powinno mieć szybciutko swój domek. Co wy na to? Quote
si_bcw Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 super! biorę się za bazarek dla Malwinki, Kudłatego i Falbanka jeśli jesteś z Konina, mogę przejąć fanty, jeśli nie, jeden post zostawię na Twoje fanty Quote
Inek Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Zrobię jutro zdjęcia, a rzeczy mogę podesłać Tobie w zbiorczej paczce. Quote
martka1982 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Inek napisał(a):Mogę podarować trochę fantów na bazarek dla małej - takie cudo powinno mieć szybciutko swój domek. Co wy na to? super Inek sie składa, bo si właśnie dziś wystawia bazarek dla 3 naszych psiakow w tym dla Malwinki:) Quote
si_bcw Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Inek']Zrobię jutro zdjęcia, a rzeczy mogę podesłać Tobie w zbiorczej paczce. to prześlij zdjęcia i opisy na dominiaksylwia@gmail.com - dziś wieczorem robię bazarek, już zaczęłam przy nim dłubać Quote
NikaEla Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='si_bcw']to prześlij zdjęcia i opisy na dominiaksylwia@gmail.com - dziś wieczorem robię bazarek, już zaczęłam przy nim dłubać a ja juz się szykuję na jedną książkę, ale bazar jeszcze zamknięty i boję się, ze ktoś mmie ubiegnie..... Quote
Recommended Posts