Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kazik, dziękuję Ci za zaproszenie. To smutne, że Malwinka nie miała jak dotąd szansy na poznanie lepszego, niż schroniskowe, życia. Chciałabym by małej się wreszcie poszczęściło :kciuki:. Na razie tylko podnoszę ale może niebawem będę mogła wspomóc sunię. Zapisuję wątek.

Posted

Malwinko i ja do ciebie zagladam przed snem:) Już zbliża się Twój dzień malutka!To wielkie szczęście dla nas wszystkich a przede wszystkim dla ciebie. Już odliczam godziny!

Posted

kameralna napisał(a):
Kazik, dziękuję Ci za zaproszenie. To smutne, że Malwinka nie miała jak dotąd szansy na poznanie lepszego, niż schroniskowe, życia. Chciałabym by małej się wreszcie poszczęściło :kciuki:. Na razie tylko podnoszę ale może niebawem będę mogła wspomóc sunię. Zapisuję wątek.
Cieszę się kameralna, że jesteś z nami. Jak wiesz, dla Malwinki będa sie liczyły nawet jednoraowe wpłaty i każda złotóweczka będzie cenna, więc jesli będziesz mogła wspomóc psinkę grosikiem, bedzie cudownie!Dziękuje już z góry!:)

Posted

Malwinka z Lizą wyjechały z dużym opóźnieniem, pewnie jeszcze jadą.

Będziemy wdzięczni za wszelkie jednorazowe wpłaty, którymi załatamy Malwinkowy budżet w danym miesiącu:)

Posted

[quote name='martka1982']właśnie zadzwonił kierowca,że dojechali i wypisują papiery! panny były bardzo grzeczne podczas podróży:))[/QUOTE]

To już mogę płakać (ze szczęścia oczywiście)? :eviltong:

:bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool:

Posted

myślę,że możesz sobie swobodnie pozwolić na łzy radości i wzruszenia:)
Boję się troszkę o Malwinkę, bo Liza przynajmniej mieszkała sobie w pomieszczeniu na fotelach, więc zna "domowe" klimaty, a Malwinka miała zawsze tylko budę i podwórko, ale to mądra i rozsądna sunia, wierzę,że zrozumie,że to co się dzieje, to zmiany na lepsze!

Posted

[quote name='martka1982']myślę,że możesz sobie swobodnie pozwolić na łzy radości i wzruszenia:)
Boję się troszkę o Malwinkę, bo Liza przynajmniej mieszkała sobie w pomieszczeniu na fotelach, więc zna "domowe" klimaty, a Malwinka miała zawsze tylko budę i podwórko, ale to mądra i rozsądna sunia, wierzę,że zrozumie,że to co się dzieje, to zmiany na lepsze![/QUOTE]

Martka - Malwinka jest taka mądra, że pod doświadczonym okiem Kasi szybko skuma co to fotele i kanapy :razz:. Nie zdziwiłoby mnie wcale gdyby została kanapowcem w ciągu kilku dni :eviltong: !

Posted

[quote name='martka1982']bardzo na to liczę i czekamy na wieści od Kasi:)[/QUOTE]

Czuję się szczęśliwa - pierwszy raz po dramatycznych przeżyciach kwietniowych... Taki mały promyk światła - trzy konińskie suńki poza schronem i jedna w swoim domku ( a przecież są też Fiszka i Pati, i Lemonek....)...

Posted

Przepraszam że tak długo milczałam. Mogę jednorazowo wpłacić 20zł - jeśli w następnych m-cach będę mogła to też wpłacę. niestety deklaracji stałej nie mogę złozyć bo strasznie cieńko u mnie z kasą.Proszę o nr konta

Posted

[quote name='cicia1977']Przepraszam że tak długo milczałam. Mogę jednorazowo wpłacić 20zł - jeśli w następnych m-cach będę mogła to też wpłacę. niestety deklaracji stałej nie mogę złozyć bo strasznie cieńko u mnie z kasą.Proszę o nr konta[/QUOTE]

Cicia - pięknie dziękujemy za ten dar serca...konto do Marty przesłałam na PW ;-)

Posted

[quote name='martka1982']dziękujemy za wpłatę! dziewczynki pewnie właśnie się budzą, a może już spacerują po ogrodzie...ciekawe jaka była ta pierwsza noc[/QUOTE]

...uprzedziłaś mnie ;-).., też ciekawam jak pierwsza nocka minęła...

Posted

[quote name='martka1982']dziewczynki pewnie właśnie się budzą, a może już spacerują po ogrodzie...ciekawe jaka była ta pierwsza noc[/QUOTE]

Już o 6 maszerowałyśmy na spacer :-)
Malwinka zdecydowanie lepiej czuje się na ogrodzie. Narazie nie bardzo chce wychodzić poza bramkę ale myslę, że jest to kwestia kilku dni i się przyzwyczai ;-)
Przyjechała zdezorientowana i nie chciała na początku wejść do domu więc ją wniosłam i potem było już ok. Sunia pozwiedzała dom, ogród , poznala się z psiakami i kotami i jest naprawdę w porządku. Czeka nas kąpanie, i porządne czesanie bo wychodzi jej sierść kupkami i muszę coś im podac przeciwko kleszczom bo zaczynaja się wysypywać setkami ;-(
Narazie Malwinka trzyma dystans ale przychodzi po jedzenie i daje się pogłaskać ;-)
Dzisiaj postaram się zrobić jakieś zdjęcia i wstawić wieczorkiem.

Posted

ale super wieści hip hip hura :-)

proszę o podnoszenie bazarku dla Malwinki

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/206792-2-duże-obrazy-na-starsze-sunie-na-emeryturę-do"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2067...-emeryturę-do[/COLOR][/URL]-........