Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam na zaproszenie.
Szczerze to jestem bardzo zdziwiona , bo taki śliczny piesek a całe życie w schronie?
Zazwyczaj na taki los narażone są pieski zdziczałe, mające problemy zdrowotne lub po prostu nie mające "tego czegoś" przy czym kierują się w wyborze psiaka nowi opiekuni.
Taka śliczna roześmiana mordka i nikt jej nie chce ? :(
Żal serducho ściska . Porozsyłam prośbe o deklaracje po znajomych......

Posted

Kochane jesteście dziewczyny, że tu zagladacie i chcecie pomóc! bardzo Wam dziekuję!Mam nadzieję, że będzie nas tu więcej i w końcu znajdziemy deklaracje dla tej biednej, zapomnianej przez świat i ludzi psinki:(
Odpowiedziała mi też na PW Emma53, i poprosiła o nr konta dla Malwinki. Pozwoliłam więc sobie i wysłałam nr konta martki, ponieważ myślę, że to Ona własnie będzie zbierała pieniązki dla Malwinki.

Posted

IVV napisał(a):
dziekuje za zaproszenie ...niestety nie jestem w stanie w tej chwili pomoc finansowo ...350zl za takie malenstwo ??? sporo .........

Dzięki IVV, że jesteś:) No trochę sporo, ale Malwinka nie jest chyba takim typowym maleństwem a miejsce, które na nią czeka jest cudowne i sprawdzone. Kasia nie bierze nigdy za wiele psów pod swoją opiekę, więc pewnie dlatego też taka cena.
Na PW odezwała się też w odpowiedzi na zaproszenie fibi, która robiła jakiś bazarek i zadeklarowała z tej kwoty również jakąś sumkę dla Malwinki, którą chce przesłać. Martka mam nadzieję nie będzie krzyczała, bo i tym razem wysłałam jej numer konta:) Jednorazowe wpłaty bardzo się przydadzą również dla psinki, bo ja nie dopuszczam myśli, że Malwinka nie opuści schroniska w najbliżyszm czasie, albo,że przepadnie jej miejsce u Kasi:(

Posted

dzięki dziewczyny,że jesteście! kazik mam nadzieję,że podałaś ten nowy numer konta (nie ten od stiviego) :)
nie patrzylam kiedy kmurdz była na dogo, ciagle jak tu jestem to mi brakuje czasu. teraz sobie przypominam,ze ona pisala kiedys,ze na dogo jest rzadko....

Posted

martka1982 napisał(a):
dzięki dziewczyny,że jesteście! kazik mam nadzieję,że podałaś ten nowy numer konta (nie ten od stiviego) :)
nie patrzylam kiedy kmurdz była na dogo, ciagle jak tu jestem to mi brakuje czasu. teraz sobie przypominam,ze ona pisala kiedys,ze na dogo jest rzadko....

Tak, tak ja mam tylko ten numer konta nowy. Na Stiviego nie wpłacałam pieniązków. Dlatego podałam ten nowy:)

Posted

martka1982 napisał(a):
napisalam do santino

A ja napisałam bezpośrednio do Karoliny (kmurdz) na FB - udało mi się Ją znaleźć po starych wpisach na wydarzeniu Paulinki... mam nadzieję, że Karolina się zgodzi :)

Posted

kazik132 napisał(a):
Dzięki IVV, że jesteś:) No trochę sporo, ale Malwinka nie jest chyba takim typowym maleństwem a miejsce, które na nią czeka jest cudowne i sprawdzone. Kasia nie bierze nigdy za wiele psów pod swoją opiekę, więc pewnie dlatego też taka cena.
Na PW odezwała się też w odpowiedzi na zaproszenie fibi, która robiła jakiś bazarek i zadeklarowała z tej kwoty również jakąś sumkę dla Malwinki, którą chce przesłać. Martka mam nadzieję nie będzie krzyczała, bo i tym razem wysłałam jej numer konta:) Jednorazowe wpłaty bardzo się przydadzą również dla psinki, bo ja nie dopuszczam myśli, że Malwinka nie opuści schroniska w najbliżyszm czasie, albo,że przepadnie jej miejsce u Kasi:(

cioteczko ten bazarek dopiero będzie jutro-pojutrze. :) zobaczymy ile uda nam się kasy uzbierać.... im więcej tym lepiej, bo więcej Malwinka dostanie:) chociaz uprzedzam, że duża suma to nie będzie:(

Posted

dziołchy!!! mam newsa!!! Malwinka i Liza jadą w piątek do Kasi:))) kmurdz przeniosła swoją deklarację:)))) tzn dopłaci to co zostanie, więc nadal szukamy chętnych do wsparcia naszej ślicznoty:))

Posted

martka1982 napisał(a):
dziołchy!!! mam newsa!!! Malwinka i Liza jadą w piątek do Kasi:))) kmurdz przeniosła swoją deklarację:)))) tzn dopłaci to co zostanie, więc nadal szukamy chętnych do wsparcia naszej ślicznoty:))

Nie mogę!Serio? To najcudowniejsza wiadomośc dnia! Ta kmurdz to ozłocimy jak będzie okazja;)
Secia napisał(a):
wpłaciłam dzisiaj swoje 50,00 oraz 100 od sponsora z FB
newsy są cudowne :-)

Cudownie! Podziękuj proszę sponsorowi koniecznie od nas wszystkich!
Malwinko!Koniec Twojego nieszczęśliwego losu! Jestem pewna, że teraz już będziesz tylko szczęśliwa!I już nigdy nie bedziesz niezauważalna!
Secia napisał(a):
no i zrobiłam nietypowy bazarek na Misię i Malwinkę zaraz otworzę :-)

http://www.dogomania.pl/threads/206792-2-duże-obrazy-na-starsze-sunie-na-emeryturę
Już tam biegne zobaczyć, ale zanim pobiegnę, bardzo dziekuję za bazarek!

Posted

tak, Kazik, jedzie pojutrze. kmurdz dopłaci to co będzie trzeba w danym miesiącu ale dobrze by było, gdyby nawet dzięki wpłatom jednorazowym, odciążać ją, dlatego będę wdzięczna za info na fb,że sunia jedzie do hoteliku i że będziemy wdzięczni za jakiekolwiek jednorazowe wpłaty.

Posted

absolutny news dnia:D!
ja znam kmurdz ale nie na tyle zeby ja prosic o utrzymanie suni ..rozumiecie same..byloby to dla mnie niezreczne, dlatego milczalam i liczylam ze sie uda no i udalo sie!!!:))

Posted

martka1982 napisał(a):

Super wieści (Karolinka napisała mi o tym na FB)! Malwinko szykuj się do drogi :multi::multi::multi: