domcia Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Wybiera się ktoś (oprócz nas) ??? My właśnie tam zadebiutujemy w klasie baby i konkursie młody prezenter :lol::lol::lol: Quote
Don_Vito Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Hmmm... My może , ale wszystko zależy od sędziego . :cool3: Też mieliśmy debiut w Grudziądzu, ale 2 lata temu . :D Od naszej pierwszej wystawy co roku jesteśmy w Grudziądzu i zawsze jesteśmy zadowoleni . ;) Quote
Yourii Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 jola77 napisał(a):czy przedłużyli termin ? przyjmowanie zgłoszeń na wystawę w grudziądzu przedłużone do 04.04.2011 r ! Quote
jola77 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Yourii napisał(a):przyjmowanie zgłoszeń na wystawę w grudziądzu przedłużone do 04.04.2011 r ! Dziękuje za informacje Quote
maga18 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 plan i wykaz http://www.zkwp-grudziadz.dziusiox.pl/wystawy1.html Quote
Koniucha-Dinucha Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 5 godzin na stadionie. Latanie od ringu do ringu, ale opłacało się xD Nie podobało mi się gdy chłopak biegł z jakimś psem (nie pamiętam rasy), ćwiczył przed wejściem na ring zamiast na ringówce to na kolczatce!!! Pozatym jedna baba na hali podniosła yorka za szyję i dała mu klapsa za to, że podszedł do kolegi! :/ Niektórzy są naprawde nieodpowiedzialni. Jednak do finałów nie zostałam, wyszłam zaraz przed rozpoczęciem się finałów. Znalazłam tam swoją imienniczkę, tyle, że psią xD Quote
*kleo* Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dobert, a może masz jakieś fotki z ringu chiłek? Interesuje mnie głównie moja długowłosa, Zw. Mł (tak na marginesie półsiostra Twojej ;)) Quote
Kaya Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 My wróciliśmy z dwoma złotami, plan wykonany :) Mało w tym roku było zgłoszonych psów, a co się działo na ringu spanieli to był jeden wielki cyrk, nigdy więcej do tego sędziego nie zgłoszę psów! Quote
Dobert Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 *kleo* napisał(a):Dobert, a może masz jakieś fotki z ringu chiłek? Interesuje mnie głównie moja długowłosa, Zw. Mł (tak na marginesie półsiostra Twojej ;)) może coś się znajdzie ale tam było dość ciemno więc fotki super udane nie są... :( wyszła z numerem 731 i taką ładną panią? :hmmmm: Quote
*kleo* Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dobert napisał(a):może coś się znajdzie ale tam było dość ciemno więc fotki super udane nie są... :( wyszła z numerem 731 i taką ładną panią? :hmmmm: No tak, uroki robienia fotek na hali... Tak, nr 731, sunia raz wyszła z rudą dziewczyną w czerwonej spódnicy (czyli ze mną), potem na porównanie miała ją moja kumpela - nie wiem która z nas to ładna pani ;). Quote
Dobert Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 *kleo* napisał(a):No tak, uroki robienia fotek na hali... Tak, nr 731, sunia raz wyszła z rudą dziewczyną w czerwonej spódnicy (czyli ze mną), potem na porównanie miała ją moja kumpela - nie wiem która z nas to ładna pani ;). porównania chyba już nie wychwyciłem :evil_lol: do wieczora ogarnę się z tymi fotkami i wyślę Ci na PW, żebyś sama mogła upublicznić te, które chcesz. Quote
*kleo* Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dobert napisał(a):porównania chyba już nie wychwyciłem :evil_lol: do wieczora ogarnę się z tymi fotkami i wyślę Ci na PW, żebyś sama mogła upublicznić te, które chcesz. Ok, dzięki bardzo :) Quote
virtavalo Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Widzę, że się moje chowki załapały :) A może macie fotki z bestów?? Interesuje mnie BIS Juniorów :), gdzie mój czarnuszek był II. Quote
Dobert Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 virtavalo napisał(a):Widzę, że się moje chowki załapały :) Przykuwały uwagę, nie ma co :) virtavalo napisał(a):A może macie fotki z bestów?? Interesuje mnie BIS Juniorów :), gdzie mój czarnuszek był II. Ja zdjęć z innych ringów nie mam, bo na chiłki pędziłem :( Quote
K&A Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Szukam kogoś kto posiada katalog z Grudziądza (i ewentualnie był na finałach). Potrzebne mi dane jednego psa. Quote
EkipaGusi Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 K&A ja mam katalog i byłam do końca :D .. Dobert a masz fotki chiłek krótkowłosych młodzieży ? Quote
Dobert Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 EkipaGusi napisał(a):K&A ja mam katalog i byłam do końca :D .. Dobert a masz fotki chiłek krótkowłosych młodzieży ? ech... niestety nie zostałem na krótkowłose... klimat na hali nie sprzyjał długiej posiadówce a i do domu droga długa... Quote
EkipaGusi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Dobert napisał(a):klimat na hali nie sprzyjał długiej posiadówce a i do domu droga długa... eeee fajnie było :D .. my po ocenie aż do finałów byliśmy na dworzu :D Quote
agat_31 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Kochani ma może ktoś zdjęcie psów z VIII grupy? Quote
Recommended Posts