KateBono Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 To nie tak miało się skończyć............:-(:-(:-( Badź szczęśliwy tam na zielonych łąkach wsrod czworonożnych przyjaciół Quote
SkarpetKa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Taka mała niewinna istotka, serce pęka :( Quote
szalej Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Już chciałam podsyłać linka koleżance która chciała szczeniaka westa ;( Wczoraj tragicznie zginęła jej suczka buldożka francuskiego ;( Quote
LidkaWejman Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Oj...tak mi przykro...aż płakać się chce..kolejna psia tragedia....i to znowu człowiek zgotował psu taki los... znowu pseudo.....mam wrażenie,że to walka z wiatrakami i że to się nie skończy....ale walczyć trzeba, bo każde ocalone istnienie, to mały krok,a z tych małych kroczków tworzą się kilometry i coraz więcej ludzi dotyka ,,uwrażliwienie" na los i potrzeby braci mniejszych.WIELKI SZACUNEK DLA WAS DZIEWCZYNY ZA WALKĘ. TAKIE AKCJE, ORGANIZACJA, ZAANGAŻOWANIE,POŚWIĘCONY CZAS ZAWSZE BUDZI MÓJ PODZIW i sprawia,że nadal wierzę w Ludzi. Dziękuję Wam za tę wiarę. Quote
marta23t Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 biedactwo:( to nie miało tak się skończyć:( spij słodko aniołku. ale mi smutno:( od piątku byłam tam z moją sunią- na naramowickiej--musiał być tuż obok biedak walczący o życie:( słodkie maleństwo:( Quote
Recommended Posts