owczarnia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Wind jest tu moderatorką. I się nie odmienia :roll:. Vici i Jeannie napisał(a)::cool1: oho, nowina jeszcze tak nie slyszalam:lol: u nas wszyscy lub wystrzygają lub rwią z pincetą albo tez nic w ogole nie robią, a tu widzisz maszynką... nu ciekawo, ciekawo:lol: owczarnia napisał(a): To, że Vici o czymś nie słyszała nie znaczy że to jest do niczego :cool3:. Vici i Jeannie napisał(a):a ja tak gdzies powiedzialam? kobieto, budz się prędzej ze swojego koszmaru, za dlugo go snisz... :lol: Quote
Upiór Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 owczarnia napisał(a): :lol: :evil_lol: wariatko, a ja powiedzilam ze takie strzyzenie jest do niczego???????????????????:roll: nie, nie powiedzialam, to nie mialas prawa do mnie przyczepic sie:mad: Quote
waldek2 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Vici i Jeannie']:cool1: oho, nowina jeszcze tak nie slyszalam:lol: u nas wszyscy lub wystrzygają lub rwią z pincetą albo tez nic w ogole nie robią, a tu widzisz maszynką... nu ciekawo, ciekawo:lol: Forum słuzy wymianie poglądów oraz informowania innych użytkowników o .................. szeroki zakres. Ty Vici i Jeannie natomiast jak widzę zapewne pozjadałaś wszystkie rozumy. Ale ja nie zamierzam się kłócić tylko przedstawić fakty. Otóż są maszynki do strzyżenia oraz maszynki - Trymery. Trymery z "normalnymi końcówkami" wygladaja podobnie do maszynek ale ich ostrza są zazwyczaj węzsze i mają możliwość strzyżenia włosa od długości 0,1 mm. Są tez bardzo wąskie które pozwalają bez większych problemów golić wnętrze ucha lub dziurkę nosa człowieka. w załaczeniu przedstawiam fotkę. Do niej są dołączone różne końcówki. Quote
Upiór Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='waldek2']Forum słuzy wymianie poglądów oraz informowania innych użytkowników o .................. szeroki zakres. Ty Vici i Jeannie natomiast jak widzę zapewne pozjadałaś wszystkie rozumy. Ale ja nie zamierzam się kłócić tylko przedstawić fakty. Otóż są maszynki do strzyżenia oraz maszynki - Trymery. Trymery z "normalnymi końcówkami" wygladaja podobnie do maszynek ale ich ostrza są zazwyczaj węzsze i mają możliwość strzyżenia włosa od długości 0,1 mm. Są tez bardzo wąskie które pozwalają bez większych problemów golić wnętrze ucha lub dziurkę nosa człowieka. w załaczeniu przedstawiam fotkę. Do niej są dołączone różne końcówki. dziękuję za zdjęcie, ale... ja przeciez nie prosilam jej...:lol: dla mnie moj sposob usunięcia wlosow z ucha mojego psa jest rowniez bardzo dobry i nie zamierzam jego mienic:lol: Quote
Wind Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Vici i Jeannie, Hmmm ... przygladam sie Twoim wypowiedziom i przygladam i coz ... Chcialabym, abys po pierwsze zapoznala sie z Regulaminem Forum Dogomanii i do niego definitywnie zastosowala. Zanim napiszesz kolejny post, przemysl go bo poki co oprocz mijania sie z faktami, merytorycznymi dziurami i napastliwoscia nie moge sie niczego wiecej doszukac. To co napisalam, bardzo prosze abys wziela bardzo, bardzo powaznie i zastanow sie, czy chcesz na Forum funkcjonowac jako lubiany, rozsadny uzytkownik, czy tez jako antypatyczna, przemadrzala i zlosliwa nieznajoma ... Mod. Quote
julita104 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Vici i Jeannie napisał(a)::cool1: oho, nowina jeszcze tak nie slyszalam:lol: u nas wszyscy lub wystrzygają lub rwią z pincetą albo tez nic w ogole nie robią, a tu widzisz maszynką... nu ciekawo, ciekawo:lol: no ciekawe ze nie slyszalas bo tak robia wszyscy fryzjerzy. Chodzimy do bardzo dobrego fryzjera, zreszta vet robi tak samo. to co w glebi ucha wyrywamy a to co u gory golimy maszynka a ty to co jest na czubku ucha wyrywasz peseta???? no to pogratulowac cierpliwosci i tylko psa zal Quote
NNikka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 A wiesz, że ja np. czubków ucha nie golę tylko wycinam malutkimi nożyczkami... efekt podobny a ile więcej pracy! :evil_lol: Ale ja to lubie, tą dłubaninke pielęgnacyjną przy yorkach. Quote
Recommended Posts