_Aga_ Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Sunieczka "mieszka" na podwórku w zgrai ok. 30 psów.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Trisza Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Koleżanka z podwórka Dusi i Puchaci...Odda swoją miłość...Szukamy DT, DS!! Quote
mondralala Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Trzeba koniecznie dodać, że jest łagodna, przesympatyczna i będzie wspaniałą towarzyszką. Quote
Trisza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 A to oczywiste w przypadku tych psiaków!!:)) Quote
Trisza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Kruszynka, oczywiście nie zapeszając ma szansę na DS!!:)) Quote
Trisza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Zapeszyłam..Pani wybrała innego pieska...A Kruszynka jest taka przymilna, uwielbia się tulić, to sunieczka anioł, ma ok. roku.Mieszka z innymi psami na "sławetnym" podwórzu. Jej towarzyszki Dusia i Puchacia mają domki, Kruszynka nadal czeka..Ona tam zmarnieje...... Quote
_Aga_ Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Musimy ją poogłaszać... Mało o niej wiemy, ale trzeba spróbować.. Quote
_Aga_ Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Trisza..?? ; :lol: Piękne teksty piszesz, napisz i dla suni, ok? ;) Quote
wtatara Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 nie zmarnieje- musi mieć ogłoszenia i domek znajdzie Quote
Trisza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Nazywają mnie Kruszynką...Żyję wśród gromady psów na podwórzu,nie mam budy, nie mam kojca.Kiedy nadchodzi noc, świat spowija ciemność i zaczyna robić się zimno, wtulamy się w siebie i darujemy wzajemnie ciepło od naszych futerek...Który z psiaków zdąży, chowa się w starej szopie bądź podkopuje dół pod nią i tam kładzie zmęczone dniem ciało. Jestem malutka, nie jestem kudłatką więc tym bardzie czują na sobie każdą kroplę deszczu czy płatki śniegu, które zimą przymarzają....Nie zawsze udaje mi się dobiec do miski z pożywieniem, moi towarzysze są silniejsi i szybsi...Kiedy podbiegam do siatki patrzę uważnie na świat, nie chcę szczekać, już i tak pozostałe psiaki hałasują..Pragnę się przytulać, jestem taką pieszczochą,że sama podstawiam główkę pod przyjazną dłoń człowieka...Nigdy nie byłam wewnątrz domu, nie znam ciepła płynącego z przytulnej atmosfery,nie znam uczucia polegiwania na kanapie,nie czułam zapachów gotującej w kuchni strawy...Tyle chciałabym jeszcze poznać...Pokochaj mnie, pozwól abym była twoją wierną przyjaciółką, towarzyszką na resztę życia...Może razem odkryjemy czym jest uczucie bezgranicznej miłości...Jestem cichutka,nie będę nikomu przeszkadzała...Przygarnij mnie tylko...O nic więcej nie proszę...Kruszynka... Quote
Trisza Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Już z tych nerwów w pogoni za domem dla tych psiaków biednych , wena męczy!!:)).Sunia szukaj domu! Quote
wtatara Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ile ona może ważyć i czy jest możliwość jak do kotów- pani z Olkusza szuka małej suni Quote
_Aga_ Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 efra będzie wiedziała, Renata N też widziała sunię... Ściągnę je tutaj.. Quote
mondralala Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Wygląda na - pi razy drzwi - około 5 kg, może 6. Dusia z naszą kotką żyje za pan brat od pierwszej sekundy spotkania, więc ta mała na 99,99% też będzie przyjazna kotom. Quote
tisane Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jest osoba zainteresowana Kruszynka, bodajze z tarnowa ,podaje jej lub jego gg 1558669,niech Ktos napisze , ktos kto wie cos o tej suczce. Quote
Recommended Posts