Moderna Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='jefta'] tak, tak Rychu przenieś się tam :evil_lol: To chyba jakies zarty :evil_lol: Tomo2, Jefta :mad: :lol::lol::lol: Quote
jovanna Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Tomek lanie ode mnie dostaniesz :> jak mogles go tam zapraszac ?!!!! .. ja nie mam zamiaru go ciagle na e-beagle kasowac dosc mam roboty z innymi trollami :mad::angryy: Quote
driadann Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 to moze zamiast e-beagle zrobic e-trolle hehe :diabloti: Quote
Tomo 2 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Tak tak e-trolle i w kosmos.:eviltong: Jak zawsze moderna , joluś jesteście nieodzowne i nie do zastąpienia:p Dzięki bardzo Jefta ale nam się rymsło że hej :eviltong: Quote
Moderna Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dogomania robi porządki i wszystko do beagielkow eksmituje, co? :lol: :lol: :lol: e-trolle to bardzo dobry pomysł :cool3: Quote
jefta Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Moderna napisał(a):Dogomania robi porządki i wszystko do beagielkow eksmituje, co? :lol: :lol: :lol: Tylko najwartościowszych użytkowników :diabloti: Quote
Recommended Posts