Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym pojechała, ale koszty... ah, serce boli. Chyba że tylko cacibówki bym zaliczyła tam ;) Zanetta, masz miejsce? Jak tak to daj znać na pw jakie koszty przejazd/nocleg przewidujesz?

Posted

No jak liczyłam to wystawy i championaty wychodzi około 900 euro a na dokładkę trzeba dojechać i gdzieś mieszkać. Konstancja I Albena są dość drogie jeśli chodzi o bazę hotelową, ale może skuszę się ja i Buziaki moje :) Jakby ktoś wiedział o jakichś campingach tamże - to poproszę o inf :)

Posted

SandraNatan napisał(a):
W dobrym towarzystwie można się i nawet po męczyć :P jasne dwa miejsca będą :)

ja tam sie z Wami nie męczyłam :) ale przyznam - było super :) To jeden z moich lepszych wyjazdów :)
No i gdybyście byli w potrzebie w moich rejonach - to wiesz :)

Posted

Jeśli Sandra zdecyduje się wystawic moje afgany to mogę opłacić miejce w busie za siebie i psy i wysłąc je z wami . Sandra - przemysl propozycje wiem jak wystawiasz i wiem jak wystawiają się moje afgany -jestem pewna że dasz sobie rade - dorzuce się do twojego hotelu itd..... przemyśl i pogadamy przez telefon.

Posted

panbazyl napisał(a):
ja tam sie z Wami nie męczyłam :) ale przyznam - było super :) To jeden z moich lepszych wyjazdów :)
No i gdybyście byli w potrzebie w moich rejonach - to wiesz :)

Nam też było bardzo miło i bardzo wesoło (bombki:lol:).Dziękujemy za zaproszenie :)

Posted

Ines :) jak zakupie Agnieszcze odpowiednią ilość Relanium ( bardzo jest zżyta z Ines) to tak . Iesli będę miała problemy z podaniem albo będzie relanimu wypluwać to nie ;).
a tak powaznie to musze z nia o tym pogadać :)

Posted

Właśnie wróciłem z wystaw w Luxemburgu.Masz rację SandraNatan;):evil_lol:Fajna ekipa.Planujemy jechać ale nie na wszystkie wystawy. My 31.07 jesteśmy jeszcze w Kaliningradzie. Kilku chętny już jest choć jeszcze wcześniej nie pisałem ,że na pewno jedziemy.
No to co rezerwować hotel też i dla Was?