Biedroneczka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 POWINNA mieszkać w domu , i to trzeba Pani uświadomić a właściwie ja przekonac że pies nie zawsze wie co dla niego lepsze Zgadzam się z tym w 100% a co więcej o tej nowej PAni? sama jest czy ma rodzine? mówiła czemu akurat Asta ? Pani mieszkam razem z 22-letnią córką i około 70-letnią babcią. Pani ma swoją firmę w domu, więc pies zawsze będzie miał towarzystwo. Pani Alicja chciała kupić psa, ale córka namówiła ją żeby obejrzeć ogłoszenia i wybrać jakiegoś staruszka w potrzebie. Quote
Biedroneczka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Pani mieszka na ulicy Paryskiej (numer podam na pw osobie która pojedzie na wizytę) Quote
Faflok Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Czyli Ksawera, jak się nikt nie zgłosi to ja mogę podjechać ale dopiero niedziela-poniedziałek. Quote
Alicja Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 No ja też akurat w tym przypadku jestem za 100% zamieszkaniem Asty w domu a nie na podwórku . Quote
marra Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Biedronaczka u nas w Fundacji to Formica zajmuje się ankietami lub wolontariusz u którego jest zwierze. W Twoim przypadku jako że to pierwszy raz miejmy nadzieję że nie ostatni ;) ankietę chyba ma Formica :) Co do mieszkania Asty w domu oczywiście zgadzam się ale co na to ta Pani ? czy zgadza się na taki układ ? żeby nie było tak że się zgodzi a za miesiąc pies wyląduje na dworze, krzywda to dla niej AŻ taka nie będzie ale przecież chcemy dla niej najlepszego ! :) Quote
Jetrel Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ksawera? Bez problemu dam radę, ale dopiero w przyszłym tyg. Quote
Faflok Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Będzin Ksawera, jadąc od strony Zamku pierwszy zjazd za wiaduktem kolejowym w lewo. Quote
Jetrel Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ja to bym bardziej od trony DG jechała, jak patrzyłam, to nawet autobusem bym dotarła i doszła 500 m. Quote
Biedroneczka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 W Twoim przypadku jako że to pierwszy raz miejmy nadzieję że nie ostatni Jeśli tylko jakaś bidulka będzie potrzebować pomocy to ja zawsze chętnie pomogę! Co do mieszkania Asty w domu oczywiście zgadzam się ale co na to ta Pani ? Jak któraś z dziewczyn pojedzie na wizytę to na pewno sprawę wyjaśnią z Panią Alicją :evil_lol: Quote
marra Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Myślę ze będzie dobrze, Asta dostała piękny banerek !!!! dopiero teraz go widzę na komputerze w domu :D tylko nie wiem czy mam pobrać jak domek tuż tuz;) Quote
Betta Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 kolejna psia bieda... skazana... założyłam watek zajrzyjcie > > http://www.dogomania.pl/threads/206201-Male%C5%84ka-MUSZKA-ma-zosta%C4%87-u%C5%9Bpiona-20.04?p=16711490#post16711490 melduje ze czekam jeszcze na wpłaty z II bazarku dla Astuni Quote
Biedroneczka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Fotki z dzisiaj :lol: Taka ładna pogoda to co będziemy w domu siedzieć. Quote
phase Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Dajcie trochę tej pogody do mniee. :P A niuńka szczęśliwa. ;) Quote
marra Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Asta jest śliczna !!!!!!!!!!!!!!! i taka czysta ;) Quote
Biedroneczka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 No właśnie nie wiem co z tą wizytą? Wiem, że to tydzień przed świętami, ale warto się sprężyć co by nowy domek się nie rozmyślił :cool1: To kto się ostatecznie zgłasza? :mad: Quote
Betta Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Astunia cudowna jest !! chętni do wizyty to mysle sobie że z Formica trzeba pewne rzeczy ustalic no i Biedroneczka tez musi podac odpowiednie informacje ... jak Prezes zatwierdzi wizytujaca to od razu dzwonic do Pani Alicji i sie umawiac ... Dobranoc Księżniczko : * Quote
marra Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Betta napisał(a):Astunia cudowna jest !! chętni do wizyty to mysle sobie że z Formica trzeba pewne rzeczy ustalic no i Biedroneczka tez musi podac odpowiednie informacje ... jak Prezes zatwierdzi wizytujaca to od razu dzwonic do Pani Alicji i sie umawiac ... Dobranoc Księżniczko : * Też tak myślę, Biedroneczko łap szybciutko za telefonik i dzwoń do Formicy, ustalcie szczegoły ;) Quote
marra Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Biedroneczka napisał(a):Czekam na odpowiedź od Formici... No to czekamy ;) Quote
ŚWIAT Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Podnoszę wątek.Oby sunia miała domek na święta Quote
Formica Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Chociażbym chciała nie dysponuję autem, własnie garażuje u mechanika. I nie mam jak sprawdzić tego domku. Też szukam kogoś, kto by tam mógł podjechać, niestety jak na razie bez skutku :/ Quote
marra Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Formica napisał(a):Chociażbym chciała nie dysponuję autem, własnie garażuje u mechanika. I nie mam jak sprawdzić tego domku. Też szukam kogoś, kto by tam mógł podjechać, niestety jak na razie bez skutku :/ Ale osoba chętna jest żeby przeprowadzić przedadopcyjną tylko musi być zatwierdzona przez Ciebie, czy to ja już czegoś nie rozumię ? Quote
Recommended Posts