Alicja Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 halbina napisał(a):Astę poznałam, fajna sunia z niej :-) wpłaty na konto fundacyjne: Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" Zabrze, 41-800 ul. E. Czogały 9 IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868 W tytule przelewu prosimy wpisać słowo "Darowizna". Jeżeli wpłata ma zostać przeznaczona na pomoc, któremuś konkretnemu z naszych podopiecznych, prosimy także zaznaczyć to w tytule przelewu, wpisując adnotacje, np.: Dla Iskry. Każdą darowiznę przekazaną na rzecz Fundacji można odliczyć od dochodu (max. do 6% dochodu) rozliczając się z podatku dochodowego. przelałam na konto dla ASTY 35 zł po wpłynięciu pieniążków prosze o potwierdzenie http://www.dogomania.pl/threads/203317-Totalny-MISZ-MASZ-na-leczenie-INKI-Balbinki-do15.03-godz.20.00?p=16586194#post16586194 Quote
Biedroneczka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 to biszkoptowe na 2 zdj to jaki bullowaty ? Powiem szczerze że nie potrafię sklasyfikować Pikusia do żadnej ze znanych mi ras :lol: Kolor sierści jak u labradora (biszkoptowa), zamiłowanie do biegania jak u hasiora (co 2 dni biega z nim mój mąż, albo biega ze mną przy rowerze), uwielbia być z człowiekiem jak niuf. Jeśli uda mi się zrobić lepszą fotkę to wstawię :cool1: ale ja naprawdę nie wiem co to za ufol :diabloti: Quote
Betta Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Alicjo, dziękujemy ! jestem przekonana że Asta jest w siódmym niebie...widzicie ten ogon w górze... pomysleć ze wczesniej nie mogła sobie poniuchac.... wogóle cudne tereny : ) czkamy na zdjęcia kawalerów....czekamy ]: > Quote
Betta Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 aaa... Biedroneczko i może strzelić juz Astunio porzadna sesje zdj w calej okazałosci.... słońce widze macie pierwsza klasa wiec cudownie podkresli walory niuni i mozna bedzie brac sie juz za ogłoszenia.... a zdjecia jak wiadomo to podstawa wiec czekam na cos jeszcze ;) Quote
phase Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Przepiękna, taka mała tu http://i51.tinypic.com/22m002.jpg :) Quote
ŚWIAT Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Cudne foty, co za kontrast z poprzednimi (jeśli chodzi o sytuację suni) Quote
marra Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Asta jest śliczna !!! naprawdę urodziwy z niej psiur, wspaniale odmienił się jej los :D:D:D:D Ja już poprosiłam o banerek dla niej, lada dzień pewnie będzie :) Quote
Biedroneczka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Wieczorem wstawię zdjęcia ze spaceru :cool3: Quote
phase Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jak dobrze, że ma obok siebie człowieka, jak popatrzę na jej pierwsze zdjęcia a aktualne to aż na sercu się lepiej robi. :) Quote
Asia & Ginger Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Niesamowite! Taka zmiana zaledwie po kilku dniach! :loveu: :multi: :p http://i56.tinypic.com/5bticm.jpg http://i56.tinypic.com/15x08wk.jpg Oby już zawsze była taka uśmiechnięta! :kciuki: :kciuki: Quote
Betta Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 zrobiłam ogłoszenie.... Bidroneczka sprawdz czy moze byc > http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/ASTA-spanielkowa-sunia-kochajaca-wszystkich,36637 Quote
Biedroneczka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ogłoszenie super! :lol: Trzeba jej poświęcić sporo uwagi teraz! Powoli ją uczę chodzić na smyczy. Opanowała już komendy siad i waruj (do perfekcji trochę brakuje, ale nie poddaję się :diabloti:) Dalej boi się mojego Dziadka, chociaż on staje na głowie żeby tylko jej się przypodobać :evil_lol: Odkurzacz też jest straszny. Asta jest też obrońcą domu, jeśli jest na dworze i ktoś przechodzi koło naszego płotu to na bank zostanie obszczekany. Normalnie kaukaz uwięziony w małym ciele. Wczoraj podjęłam próbę czesania :razz: No rekord to 30 sekund leżenia spokojnie bez rozdawania buziaków i wierzgania nogami :lol: Będzie fajnym rodzinnym psem, ale tam gdzie są starsze dzieci tzn. od 10 lat w górę. Nie jest agresywna, ale rozbrykana i niechcący może zrobić małemu dziecku krzywdę. Quote
halbina Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Na metamorfozy z nią! http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy Quote
phase Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Biedroneczka gratuluję Ci zmiany Asty.! brawo !! A co i jak z jej oczkiem?. Quote
Alicja Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Alicja']przelałam na konto dla ASTY 35 zł po wpłynięciu pieniążków prosze o potwierdzenie http://www.dogomania.pl/threads/203317-Totalny-MISZ-MASZ-na-leczenie-INKI-Balbinki-do15.03-godz.20.00?p=16586194#post16586194 proszę o potwiedzenie na wątku czy kasiorka doszła A mała CUDOWNA jest , takie pysio uśmiechnięte ma Quote
Biedroneczka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 A co i jak z jej oczkiem? Oczko 2 razy dziennie jest zakrapiane Pilocarpinum i Cosopt. Wgląda trochę lepiej, ale ja się na tym nie znam. W przyszłym tygodniu jedziemy na kontrolę i umówić dziewczynę na sterylkę. Quote
Itske Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Biedroneczka']Witam wszystkich :cool1: Chciałam się tylko zameldować, gdyż reprezentuję bezpłatny DT dla Asty :cool3: Jak dla mnie sunia przypomina bardzo springer spaniela angielskiego, ale nie bijcie jeśli się mylę :oops: QUOTE] Właśnie tarfiłam na ten wątek - z bazarku i pierwsza myśl, jak zobaczyłam zdjęcia - to: o matko, toż to springer sapniel angielski! Trzymam kciuki za DS, mam ogromny sentyment do tych psów. Quote
halbina Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Alicja napisał(a):proszę o potwiedzenie na wątku czy kasiorka doszła A mała CUDOWNA jest , takie pysio uśmiechnięte ma Alu, jutro pogonię Formicę w tej sprawie :-) Quote
marra Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Biedroneczka napisał(a):Ogłoszenie super! :lol: Trzeba jej poświęcić sporo uwagi teraz! Powoli ją uczę chodzić na smyczy. Opanowała już komendy siad i waruj (do perfekcji trochę brakuje, ale nie poddaję się :diabloti:) Dalej boi się mojego Dziadka, chociaż on staje na głowie żeby tylko jej się przypodobać :evil_lol: Odkurzacz też jest straszny. Asta jest też obrońcą domu, jeśli jest na dworze i ktoś przechodzi koło naszego płotu to na bank zostanie obszczekany. Normalnie kaukaz uwięziony w małym ciele. Wczoraj podjęłam próbę czesania :razz: No rekord to 30 sekund leżenia spokojnie bez rozdawania buziaków i wierzgania nogami :lol: Będzie fajnym rodzinnym psem, ale tam gdzie są starsze dzieci tzn. od 10 lat w górę. Nie jest agresywna, ale rozbrykana i niechcący może zrobić małemu dziecku krzywdę. Wykorzystuje życie teraz na maksa ;) musi się wybrykać i wycałować za wszystkie czasy na łańcuchu !! ;) Quote
halbina Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Alicja napisał(a):proszę o potwiedzenie na wątku czy kasiorka doszła A mała CUDOWNA jest , takie pysio uśmiechnięte ma Formica potwierdza, że Twój przelew jest już na koncie. Mamy teraz na głowie marsz (Nie)Milczenia, to już w niedzielę! Quote
Biedroneczka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Do góry Skarbie!!!! Asta pokazała wczoraj jak profesjonalnie zagania się kury do kurnika :evil_lol: Oczywiście wszystko odbyło się w ściśle kontrolowanych przez nas warunkach, bo inaczej nie obyło by się bez ofiar :diabloti: Jest straszną zazdrośnicą, jak tylko usłyszy, że gadam coś do Nestora to w 10 sekund jest już przy mnie. Dzisiaj się trochę w nocy pożarły bo Asta chciała spać bliżej mnie, ale nie zauważyła, że Nestor już leży w tym miejscu i go podeptała. Krew się nie polała i nadal się lubią więc dramatu nie ma :cool3: Quote
Alicja Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 halbina napisał(a):Formica potwierdza, że Twój przelew jest już na koncie. Mamy teraz na głowie marsz (Nie)Milczenia, to już w niedzielę! dzięki za potwierdzenie , wkleiłam Twój post na bazarkowy wątek Quote
Recommended Posts