Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
Astę poznałam, fajna sunia z niej :-) wpłaty na konto fundacyjne:

Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań"
Zabrze, 41-800
ul. E. Czogały 9

IV od. PKO BP SA w Zabrzu
27 1020 2401 0000 0202 0240 5868

W tytule przelewu prosimy wpisać słowo "Darowizna".
Jeżeli wpłata ma zostać przeznaczona na pomoc, któremuś konkretnemu z naszych podopiecznych, prosimy także zaznaczyć to w tytule przelewu, wpisując adnotacje, np.: Dla Iskry.

Każdą darowiznę przekazaną na rzecz Fundacji można odliczyć od dochodu (max. do 6% dochodu) rozliczając się z podatku dochodowego.

przelałam na konto dla ASTY 35 zł

po wpłynięciu pieniążków prosze o potwierdzenie
http://www.dogomania.pl/threads/203317-Totalny-MISZ-MASZ-na-leczenie-INKI-Balbinki-do15.03-godz.20.00?p=16586194#post16586194

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to biszkoptowe na 2 zdj to jaki bullowaty ?

Powiem szczerze że nie potrafię sklasyfikować Pikusia do żadnej ze znanych mi ras :lol:
Kolor sierści jak u labradora (biszkoptowa), zamiłowanie do biegania jak u hasiora (co 2 dni biega z nim mój mąż, albo biega ze mną przy rowerze), uwielbia być z człowiekiem jak niuf. Jeśli uda mi się zrobić lepszą fotkę to wstawię :cool1: ale ja naprawdę nie wiem co to za ufol :diabloti:

Posted

Alicjo, dziękujemy !

jestem przekonana że Asta jest w siódmym niebie...widzicie ten ogon w górze... pomysleć ze wczesniej nie mogła sobie poniuchac.... wogóle cudne tereny : )

czkamy na zdjęcia kawalerów....czekamy ]: >

Posted

aaa... Biedroneczko i może strzelić juz Astunio porzadna sesje zdj w calej okazałosci.... słońce widze macie pierwsza klasa wiec cudownie podkresli walory niuni i mozna bedzie brac sie juz za ogłoszenia.... a zdjecia jak wiadomo to podstawa wiec czekam na cos jeszcze ;)

Posted

Asta jest śliczna !!! naprawdę urodziwy z niej psiur, wspaniale odmienił się jej los :D:D:D:D Ja już poprosiłam o banerek dla niej, lada dzień pewnie będzie :)

Posted

Ogłoszenie super! :lol:
Trzeba jej poświęcić sporo uwagi teraz! Powoli ją uczę chodzić na smyczy. Opanowała już komendy siad i waruj (do perfekcji trochę brakuje, ale nie poddaję się :diabloti:)
Dalej boi się mojego Dziadka, chociaż on staje na głowie żeby tylko jej się przypodobać :evil_lol: Odkurzacz też jest straszny.
Asta jest też obrońcą domu, jeśli jest na dworze i ktoś przechodzi koło naszego płotu to na bank zostanie obszczekany. Normalnie kaukaz uwięziony w małym ciele.
Wczoraj podjęłam próbę czesania :razz: No rekord to 30 sekund leżenia spokojnie bez rozdawania buziaków i wierzgania nogami :lol:
Będzie fajnym rodzinnym psem, ale tam gdzie są starsze dzieci tzn. od 10 lat w górę. Nie jest agresywna, ale rozbrykana i niechcący może zrobić małemu dziecku krzywdę.

Posted

A co i jak z jej oczkiem?

Oczko 2 razy dziennie jest zakrapiane Pilocarpinum i Cosopt. Wgląda trochę lepiej, ale ja się na tym nie znam. W przyszłym tygodniu jedziemy na kontrolę i umówić dziewczynę na sterylkę.

Posted

[quote name='Biedroneczka']Witam wszystkich :cool1:
Chciałam się tylko zameldować, gdyż reprezentuję bezpłatny DT dla Asty :cool3:
Jak dla mnie sunia przypomina bardzo springer spaniela angielskiego, ale nie bijcie jeśli się mylę :oops:
QUOTE]

Właśnie tarfiłam na ten wątek - z bazarku i pierwsza myśl, jak zobaczyłam zdjęcia - to: o matko, toż to springer sapniel angielski!
Trzymam kciuki za DS, mam ogromny sentyment do tych psów.

Posted

Alicja napisał(a):
proszę o potwiedzenie na wątku czy kasiorka doszła

A mała CUDOWNA jest , takie pysio uśmiechnięte ma

Alu, jutro pogonię Formicę w tej sprawie :-)

Posted

Biedroneczka napisał(a):
Ogłoszenie super! :lol:
Trzeba jej poświęcić sporo uwagi teraz! Powoli ją uczę chodzić na smyczy. Opanowała już komendy siad i waruj (do perfekcji trochę brakuje, ale nie poddaję się :diabloti:)
Dalej boi się mojego Dziadka, chociaż on staje na głowie żeby tylko jej się przypodobać :evil_lol: Odkurzacz też jest straszny.
Asta jest też obrońcą domu, jeśli jest na dworze i ktoś przechodzi koło naszego płotu to na bank zostanie obszczekany. Normalnie kaukaz uwięziony w małym ciele.
Wczoraj podjęłam próbę czesania :razz: No rekord to 30 sekund leżenia spokojnie bez rozdawania buziaków i wierzgania nogami :lol:
Będzie fajnym rodzinnym psem, ale tam gdzie są starsze dzieci tzn. od 10 lat w górę. Nie jest agresywna, ale rozbrykana i niechcący może zrobić małemu dziecku krzywdę.

Wykorzystuje życie teraz na maksa ;) musi się wybrykać i wycałować za wszystkie czasy na łańcuchu !! ;)

Posted

Alicja napisał(a):
proszę o potwiedzenie na wątku czy kasiorka doszła

A mała CUDOWNA jest , takie pysio uśmiechnięte ma

Formica potwierdza, że Twój przelew jest już na koncie. Mamy teraz na głowie marsz (Nie)Milczenia, to już w niedzielę!

Posted

Do góry Skarbie!!!!
Asta pokazała wczoraj jak profesjonalnie zagania się kury do kurnika :evil_lol: Oczywiście wszystko odbyło się w ściśle kontrolowanych przez nas warunkach, bo inaczej nie obyło by się bez ofiar :diabloti:
Jest straszną zazdrośnicą, jak tylko usłyszy, że gadam coś do Nestora to w 10 sekund jest już przy mnie.
Dzisiaj się trochę w nocy pożarły bo Asta chciała spać bliżej mnie, ale nie zauważyła, że Nestor już leży w tym miejscu i go podeptała. Krew się nie polała i nadal się lubią więc dramatu nie ma :cool3:

Posted

halbina napisał(a):
Formica potwierdza, że Twój przelew jest już na koncie. Mamy teraz na głowie marsz (Nie)Milczenia, to już w niedzielę!

dzięki za potwierdzenie , wkleiłam Twój post na bazarkowy wątek