Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

POWINNA mieszkać w domu , i to trzeba Pani uświadomić a właściwie ja przekonac że pies nie zawsze wie co dla niego lepsze

Zgadzam się z tym w 100%

a co więcej o tej nowej PAni? sama jest czy ma rodzine? mówiła czemu akurat Asta ?

Pani mieszkam razem z 22-letnią córką i około 70-letnią babcią. Pani ma swoją firmę w domu, więc pies zawsze będzie miał towarzystwo.
Pani Alicja chciała kupić psa, ale córka namówiła ją żeby obejrzeć ogłoszenia i wybrać jakiegoś staruszka w potrzebie.

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedronaczka u nas w Fundacji to Formica zajmuje się ankietami lub wolontariusz u którego jest zwierze. W Twoim przypadku jako że to pierwszy raz miejmy nadzieję że nie ostatni ;) ankietę chyba ma Formica :)
Co do mieszkania Asty w domu oczywiście zgadzam się ale co na to ta Pani ? czy zgadza się na taki układ ? żeby nie było tak że się zgodzi a za miesiąc pies wyląduje na dworze, krzywda to dla niej AŻ taka nie będzie ale przecież chcemy dla niej najlepszego ! :)

Posted

W Twoim przypadku jako że to pierwszy raz miejmy nadzieję że nie ostatni

Jeśli tylko jakaś bidulka będzie potrzebować pomocy to ja zawsze chętnie pomogę!

Co do mieszkania Asty w domu oczywiście zgadzam się ale co na to ta Pani ?

Jak któraś z dziewczyn pojedzie na wizytę to na pewno sprawę wyjaśnią z Panią Alicją :evil_lol:

Posted

Myślę ze będzie dobrze, Asta dostała piękny banerek !!!! dopiero teraz go widzę na komputerze w domu :D tylko nie wiem czy mam pobrać jak domek tuż tuz;)

Posted

Astunia cudowna jest !!

chętni do wizyty to mysle sobie że z Formica trzeba pewne rzeczy ustalic no i Biedroneczka tez musi podac odpowiednie informacje ... jak Prezes zatwierdzi wizytujaca to od razu dzwonic do Pani Alicji i sie umawiac ...

Dobranoc Księżniczko : *

Posted

Betta napisał(a):
Astunia cudowna jest !!

chętni do wizyty to mysle sobie że z Formica trzeba pewne rzeczy ustalic no i Biedroneczka tez musi podac odpowiednie informacje ... jak Prezes zatwierdzi wizytujaca to od razu dzwonic do Pani Alicji i sie umawiac ...

Dobranoc Księżniczko : *

Też tak myślę, Biedroneczko łap szybciutko za telefonik i dzwoń do Formicy, ustalcie szczegoły ;)

Posted

Chociażbym chciała nie dysponuję autem, własnie garażuje u mechanika. I nie mam jak sprawdzić tego domku. Też szukam kogoś, kto by tam mógł podjechać, niestety jak na razie bez skutku :/

Posted

Formica napisał(a):
Chociażbym chciała nie dysponuję autem, własnie garażuje u mechanika. I nie mam jak sprawdzić tego domku. Też szukam kogoś, kto by tam mógł podjechać, niestety jak na razie bez skutku :/

Ale osoba chętna jest żeby przeprowadzić przedadopcyjną tylko musi być zatwierdzona przez Ciebie, czy to ja już czegoś nie rozumię ?