Jump to content
Dogomania

Garet - po 11 miesiącach w DS

Recommended Posts

Posted

Kuna napisał(a):

Ostatnio wpłynęły do mnie dwie wpłaty na 100 i 20 zł (nota bene - wolałabym, aby płatnosci spływały do mnie w całości, tym bardziej, że sa z różnych kont, bo albo musze wusyawiać kilka rachunków na ten sam miesiąc albo będe sie w razie kontroli tłumaczyc...)

doris66, z tego co Kuna pisze zrozumiałam, żeby wpłacać na jedno konto RAZEM, czyli w tym przypadku poczuwam się do odpowiedzialności jako skarbnik, do zebrania całej kwoty i przesłania CAŁOŚCI Kunie, dobrze myślę? jeśli nie masz mojego nr konta, przesyłam na wszelki wypadek na PW.

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to pojechałyście rzeczywiście, potraficie zawstydzic człowieka:oops:
Co do Gareta, potwierdzam - domek czeka na niego w niedzielę :)

Posted

Kuna napisał(a):
No to pojechałyście rzeczywiście, potraficie zawstydzic człowieka:oops:

Ciebie z zawstydzenia zwalniamy:).

Są ludzie, którzy rzeczywiście powinni się wstydzić, więcej, za to co robią lub zrobili nie powinni mieć szansy na dalsze spokojne życie:angryy:, wystarczy wejść w kilka tematów dogo...:-(

Wpłata poszła do ifki;). Teraz pozostaje trzymać kciuki za powodzenia akcji.

Posted

jest na koncie 80 pln od dreag
czekam po niedz na kase od J.B., poprosilam o przyspieszenie wplaty;
trzymam kciuki za jutrzejszy wyjazd gareta, POWODZENIA CHŁOPAKU!!!

Posted

Mamy problem... Garet wczoraj zaczął kaszleć... po konsultacji z wetem dostał antybiotyk, lek przeciwzapalny i mamy nadzieję, ze będzie OK. Zadzwoniłam do DS, powiedzieli, ze nie ma sprawy mogę go przywieźć, będą leczyć..
Dzisiaj rano mam kolejne zachorowania - na ten moment 6:-( - diagnoza: kaszel kennelowy:angryy: Mam nadzieję, że sie z tym uwiniemy dość szybko - psy sa poszczepione - Garet też - dostał od nas prezent w lipcu w postaci Vanguarda 7, niemniej mam szpital...

Jeżeli jutro rano sytuacja się nie zmieni - jedziemy, ale jeżeli pojawi się drastycznie dużo nowych zachorowań, będę musiała odłożyc wyjazd - mam nadzieję, że to zrozumiecie?

Posted

Pieniadze na transport Gareta trzeba wpłacic na konto Ifki a ona przeleje Kunie. Tak dziewczyny uzgodniły chyba bo Ifka cos takieo mi pisała. Ale jak wpłacisz bezposrednio Kunie to chyba tez bedzie dobrze, bo przecież to ona wiezie Gareta.

Posted

[quote name='piove']Dziewczyny jak obiecałam - też dorzuce trochę grosza. Czy mam przelać kase na to konto co zwykle??[/QUOTE]

wpłaty na transport na konto ifki,ona cała zgromadzoną kwotę przeleje dla Kuny.dziękujemy!

Kuna trzymam kciuki żeby psiaki były zdrowe!!!

Posted

[quote name='Kuna']Ja tak króciutko - prosto z Bierzewic :)
Garet jest już w DOMU:multi:, potem - zapewne jutro wstawię fotki ;)[/QUOTE]

Wow super!!!Dzięki Kuna!
czekamy na więcej info i zdjęcia!!!
pozdrawiamy Bierzewice!

Posted

Ponieważ noc mnie zastała i chłop zabronił mi wracać do domu:eviltong:, macie szczęście i zobaczycie zdjęcia Gareta już dzisiaj:cool3:
No więc, zaczynamy od chaty nowych Rodziców Gareta..

fajna?
a teraz już domek naszego chłopaka :p i jego nowy Tata:lol:

Garecik troszkę był przestraszony, spłakany po podróży, ale teren obszedł cały, obsikał budę i mimo, ze zestresowany, pochłonął cała miskę:p
Kilka minut po naszym przyjeździe przyjechali oglądać wnusia Dziadkowie oraz Wujek z Żoną i małym Kuzynem - słowem Dom idealny:multi:

Posted

Kuna, wszystko piękne, i dom, a właściwie posiadłość, wow!!! i budka Gareta. On rzeczywiście zdezorientowany, bo i nowe miejsce, nowe twarze, brak Twoich psów i ich hałasów, a Garecik trochę u Ciebie pomieszkał.....i pewnie Was polubił. A ten długi łańcuch przy ogrodzeniu obok budy, to Garetowi?.....

Posted

[quote name='zachary'] A ten długi łańcuch przy ogrodzeniu obok budy, to Garetowi?.....[/QUOTE]
Widzisz Kuna nie tylko ja podejrzliwa i wnikliwa :diabloti::evil_lol: Zachary już o to pytałam to ci wyjaśnię: to nie jest łańcuch na Gareta, Garet jest na dobrze ogrodzonym, dużym terenie, z którego może korzystać bez ograniczeń.

Posted

Nie, poprzedni psiak podczas nieobecności Państwa wybijał cały drób we wsi, w związku z tym był na te momenty przywiązywany. Garet będzie miał cały ogród do dyspozycji i na pewno nie będzie stał, a raczej leżał:evil_lol: na łańcuchu. Naprawdę.