ifka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Kuna napisał(a): Ostatnio wpłynęły do mnie dwie wpłaty na 100 i 20 zł (nota bene - wolałabym, aby płatnosci spływały do mnie w całości, tym bardziej, że sa z różnych kont, bo albo musze wusyawiać kilka rachunków na ten sam miesiąc albo będe sie w razie kontroli tłumaczyc...) doris66, z tego co Kuna pisze zrozumiałam, żeby wpłacać na jedno konto RAZEM, czyli w tym przypadku poczuwam się do odpowiedzialności jako skarbnik, do zebrania całej kwoty i przesłania CAŁOŚCI Kunie, dobrze myślę? jeśli nie masz mojego nr konta, przesyłam na wszelki wypadek na PW. Quote
Kuna Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 No to pojechałyście rzeczywiście, potraficie zawstydzic człowieka:oops: Co do Gareta, potwierdzam - domek czeka na niego w niedzielę :) Quote
dreag Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Kuna napisał(a):No to pojechałyście rzeczywiście, potraficie zawstydzic człowieka:oops: Ciebie z zawstydzenia zwalniamy:). Są ludzie, którzy rzeczywiście powinni się wstydzić, więcej, za to co robią lub zrobili nie powinni mieć szansy na dalsze spokojne życie:angryy:, wystarczy wejść w kilka tematów dogo...:-( Wpłata poszła do ifki;). Teraz pozostaje trzymać kciuki za powodzenia akcji. Quote
doris66 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Wpłaciłam dzis na konto Ifki 30 zł na podróż Gareta. Kibicuję całej akcji i pozdrawiam wszystkich. Quote
ifka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 jest na koncie 80 pln od dreag czekam po niedz na kase od J.B., poprosilam o przyspieszenie wplaty; trzymam kciuki za jutrzejszy wyjazd gareta, POWODZENIA CHŁOPAKU!!! Quote
doris66 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ja wysłałam poczta . Pewnie wpłynie za kilka dni. Quote
buniaaga Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Kuna bardzo bardzo dziękuję za wszystko co zrobiłaś dla Gareta!!!Powodzenia jutro w podróży!!! ja uśmiechnęłam się się do G.C. powiedział że coś dorzuci! Quote
Kuna Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Mamy problem... Garet wczoraj zaczął kaszleć... po konsultacji z wetem dostał antybiotyk, lek przeciwzapalny i mamy nadzieję, ze będzie OK. Zadzwoniłam do DS, powiedzieli, ze nie ma sprawy mogę go przywieźć, będą leczyć.. Dzisiaj rano mam kolejne zachorowania - na ten moment 6:-( - diagnoza: kaszel kennelowy:angryy: Mam nadzieję, że sie z tym uwiniemy dość szybko - psy sa poszczepione - Garet też - dostał od nas prezent w lipcu w postaci Vanguarda 7, niemniej mam szpital... Jeżeli jutro rano sytuacja się nie zmieni - jedziemy, ale jeżeli pojawi się drastycznie dużo nowych zachorowań, będę musiała odłożyc wyjazd - mam nadzieję, że to zrozumiecie? Quote
kaszanka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 no jasne - po co pytasz?,ale szczerze mówiąc aż uwierzyć nie mogę w te garetowe szczeście Quote
doris66 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Pieniadze na transport Gareta trzeba wpłacic na konto Ifki a ona przeleje Kunie. Tak dziewczyny uzgodniły chyba bo Ifka cos takieo mi pisała. Ale jak wpłacisz bezposrednio Kunie to chyba tez bedzie dobrze, bo przecież to ona wiezie Gareta. Quote
buniaaga Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='piove']Dziewczyny jak obiecałam - też dorzuce trochę grosza. Czy mam przelać kase na to konto co zwykle??[/QUOTE] wpłaty na transport na konto ifki,ona cała zgromadzoną kwotę przeleje dla Kuny.dziękujemy! Kuna trzymam kciuki żeby psiaki były zdrowe!!! Quote
buniaaga Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='piove']Podajcie mi nr konta i dane do ifki na priv:) Wysle kilka grosikow...:)[/QUOTE] Dziękujemy! Wysłałam pw. Quote
Kuna Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja tak króciutko - prosto z Bierzewic :) Garet jest już w DOMU:multi:, potem - zapewne jutro wstawię fotki ;) Quote
buniaaga Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Kuna']Ja tak króciutko - prosto z Bierzewic :) Garet jest już w DOMU:multi:, potem - zapewne jutro wstawię fotki ;)[/QUOTE] Wow super!!!Dzięki Kuna! czekamy na więcej info i zdjęcia!!! pozdrawiamy Bierzewice! Quote
Kuna Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ponieważ noc mnie zastała i chłop zabronił mi wracać do domu:eviltong:, macie szczęście i zobaczycie zdjęcia Gareta już dzisiaj:cool3: No więc, zaczynamy od chaty nowych Rodziców Gareta.. fajna? a teraz już domek naszego chłopaka :p i jego nowy Tata:lol: Garecik troszkę był przestraszony, spłakany po podróży, ale teren obszedł cały, obsikał budę i mimo, ze zestresowany, pochłonął cała miskę:p Kilka minut po naszym przyjeździe przyjechali oglądać wnusia Dziadkowie oraz Wujek z Żoną i małym Kuzynem - słowem Dom idealny:multi: Quote
jaanna019 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 No to chyba już wszystkie ciotki się posikały z radości :evil_lol: Garet ale buda:-o gratuluję:evil_lol: Quote
dreag Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Fajne wieści:multi:, a włości, ho, ho:cool3:, nie byle jakie:). A gdzie Ty się kobieto na noc podziejesz:roll:? Wracaj bezpiecznie. Quote
Kuna Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Będę spała w samochodzie - tak się poświęcam:evil_lol: Quote
zachary Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Kuna, wszystko piękne, i dom, a właściwie posiadłość, wow!!! i budka Gareta. On rzeczywiście zdezorientowany, bo i nowe miejsce, nowe twarze, brak Twoich psów i ich hałasów, a Garecik trochę u Ciebie pomieszkał.....i pewnie Was polubił. A ten długi łańcuch przy ogrodzeniu obok budy, to Garetowi?..... Quote
jaanna019 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='zachary'] A ten długi łańcuch przy ogrodzeniu obok budy, to Garetowi?.....[/QUOTE] Widzisz Kuna nie tylko ja podejrzliwa i wnikliwa :diabloti::evil_lol: Zachary już o to pytałam to ci wyjaśnię: to nie jest łańcuch na Gareta, Garet jest na dobrze ogrodzonym, dużym terenie, z którego może korzystać bez ograniczeń. Quote
Kuna Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nie, poprzedni psiak podczas nieobecności Państwa wybijał cały drób we wsi, w związku z tym był na te momenty przywiązywany. Garet będzie miał cały ogród do dyspozycji i na pewno nie będzie stał, a raczej leżał:evil_lol: na łańcuchu. Naprawdę. Quote
doris66 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Kuna dziekuje bardzo za to co zrobiłaś dla Gareta. Ja się nie posikałam z radości ale popłakałam. Quote
zachary Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Kuna, dzięki za uspokojenie....Wracaj szczęśliwie, dużo "maleństw" na Ciebie czeka! Quote
Recommended Posts