Guest monia3a Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='dreag']A na opłatę czerwca brakuje jeszcze 35 zł:( dreag matematyka się kłania :D Quote
dreag Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Faktycznie, chyba nie zdam;) Jakoś tak mi się zapamiętało, że brakuje:oops:, a tu cud, wszystko gra! Quote
Guest monia3a Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Garet w uchu miał gruczolakoraka z gruczołów apokrynowych - wycięty doszczętnie - więc jest OK :multi: Ze złych wieści to taka, że domek kupił sobie pieska z BO i nie wiedziała Pani jak mi to powiedzieć. Powiedziałam, że jestem rozczarowana jej decyzją i tym, że nie poinformowała mnie, bo przez nią ogłoszenia Gareta były wstrzymane. Proszę kogoś o tekst dla chłopaka taki naprawdę porządny. Trzeba zacząć go ogłaszać, dostałam 10 zeta na ogłoszenia dla któregoś z psów i tak sobie pomyślałam, ze przeznaczę na ogłoszenia właśnie dla niego. Jest fajny bazarek 80 ogłoszeń za 25 zł więc zamówię i resztę dołożę ;) Quote
buniaaga Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 kurcze:( a tak zdecydowana wydawała się ta pani:( Fajnie że Garecik ucho ma już czyste. Quote
buniaaga Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Kuna napisał(a):O kurczę :( - a on juz prawie był spakowany... musi rozpakować walizki... Może Kuna masz jakieś nowe fotki Garecika:) Quote
ifka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 trudno...:( Doris66, może ty? czytałam jeden twój tekst o szczeniaczkach, i był bardzo żałośliwy, ale...chwytał.medialny :) Quote
doris66 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Trutu, tut..tu.... Niby taki dobry tekst a nikt na niego nie zareagował. słuchajcie ja dla Agusi ( cmentarnej suni ) musze najpierw napisać, już to obiecałam, ale wczoraj i dziś nie miałam jak pomyśleć. Znam historie Agusi to mi łatwiej pójdzie. Historie Gareta znam pobieznie tylko bo na Dogo mnie nawet nie było jak Garet pomocy potrzebował. No ale jak już nikt nie da rady to może napiszę ale nie dziś i nie jutro. Jak wam się śpieszy to radźcie sami. Quote
Guest monia3a Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Poprosiłam o tekst Asię więc może ona się zlituje nad Garecikiem ;) Quote
kaszanka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Dawno nie byłam na wątku Gareta - i nadzieja( z domkiem nowym) prysła - szkoda, tak samo jak dosłownie przed chwilą przeczytałam że Iwo wrócił z adopcji. Aj ten Garet nie ma jakoś szczęścia a taki ładny chłopaczysko i odchodowany. Quote
dreag Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 No właśnie, a ja się już zastanawiałam, gdzie się podziewasz;) Quote
doris66 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Gareciku szkoda, nie udało sie tym razem, ale kiedys napewno ktos cie pokocha. Trzymam kciuki. Quote
dreag Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Podziękowania dla pana Grzegorza C. za wpłatę:) Quote
buniaaga Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 dreag napisał(a):Podziękowania dla pana Grzegorza C. za wpłatę:) Dziękowałam Grześ wczoraj zadzwonił zapytał co u Garecika-Cywila (bo takie imię miał na stacji) i czy konto do wpłaty aktualne:) Quote
jaanna019 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nie jest. Potrzebny tekst do ogłoszeń. Jeśli ktoś napisze to dam Garetowi pakiet. Quote
joanna83 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 jaanna019 napisał(a):Nie jest. Potrzebny tekst do ogłoszeń. Jeśli ktoś napisze to dam Garetowi pakiet. Obiecuję, że jutro napiszę. Nie było mnie przez weekend przepraszam :oops: Quote
Guest monia3a Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Mamy tekst :multi: dzięki joanna83 ♥ [FONT=Arial]Garet to śliczny psiak w typie owczarkaniemieckiego. Waży nieco ponad 20 kg, więc jest odrobinę mniejszy niż typowyowczarek. [/FONT] [FONT=Arial]Piesek uwielbia dzieci, jest w stosunku do nich bardzo łagodny i cierpliwy.Lubi się z nimi bawić, biegać i aportować patyczki. [/FONT] [FONT=Arial]Potrafi też pilnować swojego terenu, groźnie szczekając na intruzów. Jestjednocześnie bardzo karny i wpatrzony w swoich opiekunów. Chętnie wykonujewydane mu komendy. [/FONT] [FONT=Arial]Idealnie sprawdzi się w roli stróża i przyjaciela całej rodziny. Najchętniejzamieszka w domu z ogrodem, gdyż nie lubi chodzić na smyczy. Zadowoli sięciepłą budą i terenem wokół domu, którego będzie z pewnością dzielniestrzegł. [/FONT] [FONT=Arial]Garet doświadczył w swoim życiu porzucenia przez człowieka. Tułał się poulicach i przeżył największe mrozy śpiąc na betonie. Mimo to lgnie do ludzi iszuka ich towarzystwa. Jest zawsze czujny i nie pozwoli skrzywdzić swoichopiekunów. [/FONT] [FONT=Arial]Piesek może zamieszkać z innymi psami. [/FONT] [FONT=Arial]Daj szansę Garetowi, a zyskasz wspaniałego, jedynego w swoim rodzaju towarzyszana długie lata. [/FONT][FONT=Calibri]Kontakt:[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Kontakt chyba bezpośrednio na Gretę, co ?? Poradzi sobie świetnie z przemaglowaniem domku :)[/FONT] Quote
Kuna Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 W każdym razie nie mam nic przeciw, tym bardziej, że nasze ogłoszenia tez idą na mnie ;) Quote
Recommended Posts