sunia2000 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Rudasek naprawde nie czuję się na swoje lata. Dziś w trakcie zabawy wyślizgnął się ze smyczy i " bawiliśmy się" w łapanego i chowanego po całym schronisko. Zmęczyłam się i to nie mało, ale zobaczyć ten błysk młodości i zadowolenia w oczach Rudego-BEZCENNE!!!:) Dziś Rudasek skończył leczenie i czeka go boks zbiorowy:( Przynajmniej się wybiegał przed tym:) Quote
iwa77 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='sunia2000']Rudasek naprawde nie czuję się na swoje lata. Dziś w trakcie zabawy wyślizgnął się ze smyczy i " bawiliśmy się" w łapanego i chowanego po całym schronisko. Zmęczyłam się i to nie mało, ale zobaczyć ten błysk młodości i zadowolenia w oczach Rudego-BEZCENNE!!!:) Dziś Rudasek skończył leczenie i czeka go boks zbiorowy:( Przynajmniej się wybiegał przed tym:) To faktycznie bezcenne :) Zapewne po niedzieli trafi nasz Rudasek na "staruszkowe " boksy ... a tam robi się ciasnawo ... Quote
iwa77 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Zapomniany , niechciany Rudasku idziemy przypomnieć sie Quote
monika083 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='iwa77']Zapomniany , niechciany Rudasku idziemy przypomnieć sie[/QUOTE] ja pamietam... Quote
sunia2000 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Idź na górę, może ktoś cię w końcu zauważy:( Quote
Recommended Posts