xmartix Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 no Sharak jutro o 10 będzie już we Wro Quote
olivetshka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 xmartix napisał(a):no Sharak jutro o 10 będzie już we Wro Ci młodzi bedą chcieli najprawdopodobniej Shari odwiedzić we Wro - może mnie też się uda. Ale to dopiero po weekendzie, wstępnie są zainteresowani. A z tym transportem psa coś wymysliłaś? Quote
basiek8 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 W okolicach Brzegu ( Lubsza) natknęłam się na takie ogłoszenie. link; http://bazar.forumbrzeg.pl/ogloszenie,20110319084453,chetnie_przygarne_psa.html Przyjmę pieska od zaraz,najlepiej szczeniak lecz nie starszy niż jeden rok.Najlepiej w typie owczarka niemieckiego,pokażnych rozmiarów do pilnowania posesji.TEL.do kontaktu663241183 lub 723082213. Może to jest szansa dla waszego młodego psiaka. Quote
olivetshka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='basiek8']W okolicach Brzegu ( Lubsza) natknęłam się na takie ogłoszenie. link; http://bazar.forumbrzeg.pl/ogloszenie,20110319084453,chetnie_przygarne_psa.html Przyjmę pieska od zaraz,najlepiej szczeniak lecz nie starszy niż jeden rok.Najlepiej w typie owczarka niemieckiego,pokażnych rozmiarów do pilnowania posesji.TEL.do kontaktu663241183 lub 723082213. Może to jest szansa dla waszego młodego psiaka. Dzięki basiek :) Może Młoda by się nadawała?... Quote
xmartix Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 napisałam do tych osób z propozycją adopcji jednej lub drugiej Shari nie ma jeszcze we Wro, nie starczyło mi czasu, pół dnia jeździłam z pewnym psem po Wro... szukając mu miejsca.. Quote
olivetshka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 xmartix napisał(a):napisałam do tych osób z propozycją adopcji jednej lub drugiej Shari nie ma jeszcze we Wro, nie starczyło mi czasu, pół dnia jeździłam z pewnym psem po Wro... szukając mu miejsca.. Martuś, Sharkę na razie nie ogłaszaj nigdzie za szeroko, ok? ;) Mam nadzieje, że wkrótce przyjadą ja zobaczyć. Quote
xmartix Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Oli zgłosił się super domek dla Shari, mają już od nas innego psa, byłabym skłonna im dać Shari, bo znają się na socjalizacji i inncyh sprawach pokażę im jednak też tą drugą sunie czy Ci od Ciebie tez widzieli Młodą? Quote
xmartix Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Oli, zdecydowałam, Sharo idzie do tych ludzi, mają niufka od nas Lalę, mieli onki zawsze, dom z ogrodem, Demi tam była na wizycie i wioząc Lalę i mówi że domek super, więc Shari tam zawieziemy na weekend, w związku z tym do Wrocławia nie przyjeżdża, nie będę jej mieszać Młoda nadal do adopcji, postaram się w środę zrobić lepsze zdjęcia Uru masz czas w środę? Quote
Uru Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Wiec shari ma dom? wow. a gdzie to dokladnie jest? ja w środe niestety nie mam ani chwili wolnego:( ps. a juz sie szykowalam na czwartek an spacer z schari;) super ,ze ma domek! Quote
olivetshka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 xmartix napisał(a):Oli, zdecydowałam, Sharo idzie do tych ludzi, mają niufka od nas Lalę, mieli onki zawsze, dom z ogrodem, Demi tam była na wizycie i wioząc Lalę i mówi że domek super, więc Shari tam zawieziemy na weekend, w związku z tym do Wrocławia nie przyjeżdża, nie będę jej mieszać Młoda nadal do adopcji, postaram się w środę zrobić lepsze zdjęcia Uru masz czas w środę? Ok, skoro zdecydowałaś ;) Szukam dalej w takim razie. Quote
xmartix Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Libiąż koło Oświęcimia tak Oli szukamy dalej, jest jeszcze ta Młoda właśnie, akurat Paweł ma pracę w środę, więc zdjęć Młodej nie będzie na razie Quote
xmartix Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Shari już w nowym domu z Lalą sunią z interwencji także, obie dogadały się, mają na ogrodzie oczko wodne, obie uwielbiają tam pływać :) podróż: nowy dom: Quote
olivetshka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Szczęsliwości, Sharciu! :) No i teraz czas na Młodą. Co z nią? Dalej w kojcu siedzi? Na Owczarki by ją można wrzucić - Marta podawać namiary na Ciebie? Quote
xmartix Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 tak, w tym kojcu, ale Pani sprząta tam nawet, tak, namiary na mnie Quote
olivetshka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Przydałyb się jej zdjęcia bez tych krat kojcowych... Można takie załatwić? Quote
xmartix Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 a można kiedyś, jak będę miała opiekę nad dzieckiem Quote
xmartix Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 mam zdjęcia suni, nazywa się Berta, ma pół roku, jest towarzyska, przyjazna Quote
olivetshka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 A dziękuję, Marta. Wstawię ją na OwP na razie i ogłoszenia jak zechcecie. Quote
wanda szostek Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 A co ze sterylkami? Shari poszła bez sterylki. Quote
xmartix Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Shari już dawno miała sterylkę, co do Berty, to nie pójdzie bez sterylki, załatwimy to jakoś. mam złe wieści a zarazem dobre wieści mamy czas do 19 kwietnia na znalezienie domu dla Berty (zła wiadomość), bo tego dnia wszystko tam jet zrównane z ziemią bo jakąś drogę będą robić (dobra wiadomość bo żaden inny tam pies nie będzie w tym kojcu) Quote
olivetshka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 xmartix napisał(a):Shari już dawno miała sterylkę, co do Berty, to nie pójdzie bez sterylki, załatwimy to jakoś. mam złe wieści a zarazem dobre wieści mamy czas do 19 kwietnia na znalezienie domu dla Berty (zła wiadomość), bo tego dnia wszystko tam jet zrównane z ziemią bo jakąś drogę będą robić (dobra wiadomość bo żaden inny tam pies nie będzie w tym kojcu) Marta podaj mi na priv dane do siebie, co by w ogłoszeniach umieszczać - tel i mail. Tekstu nie dasz rady szybko sklecić? Bo bym juz ogłoszenia klepała jakieś. Quote
xmartix Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 tekst prościutki tu masz allegro: http://allegro.pl/6-miesieczna-sunia-owczarka-niemieckiego-i1537627646.html a dane są jawne ;) 726714598, marta.toz@wp.pl dzięki!! kombinować sterylkę już muszę Quote
xmartix Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 wstępnie Berta ma dom, 7 kwietnia będzie ciachana i pojedzie potem do domku, ale jak już będzie w ds to dopiero będziemy się cieszyć :) Quote
Recommended Posts