Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
no Sharak jutro o 10 będzie już we Wro

Ci młodzi bedą chcieli najprawdopodobniej Shari odwiedzić we Wro - może mnie też się uda. Ale to dopiero po weekendzie, wstępnie są zainteresowani.
A z tym transportem psa coś wymysliłaś?

Posted

[quote name='basiek8']W okolicach Brzegu ( Lubsza) natknęłam się na takie ogłoszenie. link; http://bazar.forumbrzeg.pl/ogloszenie,20110319084453,chetnie_przygarne_psa.html

Przyjmę pieska od zaraz,najlepiej szczeniak lecz nie starszy niż jeden rok.Najlepiej w typie owczarka niemieckiego,pokażnych rozmiarów do pilnowania posesji.TEL.do kontaktu663241183 lub 723082213.

Może to jest szansa dla waszego młodego psiaka.
Dzięki basiek :)
Może Młoda by się nadawała?...

Posted

napisałam do tych osób z propozycją adopcji jednej lub drugiej
Shari nie ma jeszcze we Wro, nie starczyło mi czasu, pół dnia jeździłam z pewnym psem po Wro... szukając mu miejsca..

Posted

xmartix napisał(a):
napisałam do tych osób z propozycją adopcji jednej lub drugiej
Shari nie ma jeszcze we Wro, nie starczyło mi czasu, pół dnia jeździłam z pewnym psem po Wro... szukając mu miejsca..

Martuś, Sharkę na razie nie ogłaszaj nigdzie za szeroko, ok? ;) Mam nadzieje, że wkrótce przyjadą ja zobaczyć.

Posted

Oli zgłosił się super domek dla Shari, mają już od nas innego psa, byłabym skłonna im dać Shari, bo znają się na socjalizacji i inncyh sprawach
pokażę im jednak też tą drugą sunie
czy Ci od Ciebie tez widzieli Młodą?

Posted

Oli, zdecydowałam, Sharo idzie do tych ludzi, mają niufka od nas Lalę, mieli onki zawsze, dom z ogrodem, Demi tam była na wizycie i wioząc Lalę i mówi że domek super, więc Shari tam zawieziemy na weekend, w związku z tym do Wrocławia nie przyjeżdża, nie będę jej mieszać

Młoda nadal do adopcji, postaram się w środę zrobić lepsze zdjęcia

Uru masz czas w środę?

Posted

Wiec shari ma dom? wow. a gdzie to dokladnie jest? ja w środe niestety nie mam ani chwili wolnego:(
ps. a juz sie szykowalam na czwartek an spacer z schari;) super ,ze ma domek!

Posted

xmartix napisał(a):
Oli, zdecydowałam, Sharo idzie do tych ludzi, mają niufka od nas Lalę, mieli onki zawsze, dom z ogrodem, Demi tam była na wizycie i wioząc Lalę i mówi że domek super, więc Shari tam zawieziemy na weekend, w związku z tym do Wrocławia nie przyjeżdża, nie będę jej mieszać

Młoda nadal do adopcji, postaram się w środę zrobić lepsze zdjęcia

Uru masz czas w środę?

Ok, skoro zdecydowałaś ;)
Szukam dalej w takim razie.

Posted

Libiąż koło Oświęcimia
tak Oli szukamy dalej, jest jeszcze ta Młoda właśnie, akurat Paweł ma pracę w środę, więc zdjęć Młodej nie będzie na razie

Posted

Shari już w nowym domu z Lalą sunią z interwencji także, obie dogadały się, mają na ogrodzie oczko wodne, obie uwielbiają tam pływać :)

podróż:

nowy dom:

Posted

Shari już dawno miała sterylkę, co do Berty, to nie pójdzie bez sterylki, załatwimy to jakoś.

mam złe wieści a zarazem dobre wieści

mamy czas do 19 kwietnia na znalezienie domu dla Berty (zła wiadomość), bo tego dnia wszystko tam jet zrównane z ziemią bo jakąś drogę będą robić (dobra wiadomość bo żaden inny tam pies nie będzie w tym kojcu)

Posted

xmartix napisał(a):
Shari już dawno miała sterylkę, co do Berty, to nie pójdzie bez sterylki, załatwimy to jakoś.

mam złe wieści a zarazem dobre wieści

mamy czas do 19 kwietnia na znalezienie domu dla Berty (zła wiadomość), bo tego dnia wszystko tam jet zrównane z ziemią bo jakąś drogę będą robić (dobra wiadomość bo żaden inny tam pies nie będzie w tym kojcu)

Marta podaj mi na priv dane do siebie, co by w ogłoszeniach umieszczać - tel i mail.
Tekstu nie dasz rady szybko sklecić? Bo bym juz ogłoszenia klepała jakieś.